Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

Thermopure

A potent formula

DKK 69.0

Førpris: 149 kr

69 kr

Spar: 80 kr

12 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Efterår udsalg Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Efterår udsalg
Stort udsalg på hundredevis af varer
priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Hvorfor har vi designet Thermopure?

  Thermopure er en potent formel, der indeholder et væld af ingredienser til at støtte en mangfoldighed af træningsmål. Når du træner ude, hvad enten det er spinning ved daggry eller at deltage i en opslidende cross-fit session efter arbejde, kræver din krop maksimal energi, drive og fokus for at hjælpe dig med at nå alle dine vigtige mål.

  Hvordan har vi designet Thermopure?

  Foran kurven i innovation, Thermopure giver en unik kombination af betroede og populære ingredienser. Med hver servering, er din krop drevet med et væld af B-vitaminer, 120mcg af chrom (som krompicolinat), 150 mg koffein, 375 mg af grøn te-ekstrakt, 200 mg L-Tyrosin, 125 mg af L-theanine og et strejf af cayenne pulver.

  Hvad er fordelene?

  • 21 mcg af vitamin B12 og 5 mg vitamin B6 indeholder en række fordele. For det første vil de bidrage til at mindske træthed og udmattelse i løbet af dagen. For det andet vil de støtte en normal energi-givende metabolisme, hvilket er afgørende i løbet af dagen, når din krop forbrænder fedt, kulhydrater og proteiner. Endelig vil de støtte den normale funktion af dit immunsystem, som er placeret under stort stress, når du træner.
  • 150mg af koffein (svarende til 2 x små cappuccino) er videnskabeligt bevist at øge årvågenhed og koncentration, hvilket giver dig eksplosiv energi til at skubbe dig videre.
  • Samtidig med at det hjælper makronæringsmetabolismen, vil 120mcg chrom støtte vedligeholdelsen af normale blodsukkerniveauer, hvilket er essentielt for sundhed og velvære

  Er dette produkt noget for mig?

  Thermopure er rettet mod enhver mandlig eller kvindelig atlet, bodybuilder eller sportsentusiast, der er på udkig efter en blanding af vigtige næringsstoffer og mineraler i en let anvendelig kapsel.

  Hvornår bør jeg indtage Thermopure?

  For at høste det maksimale udbytte af Thermopure, anbefaler vi at du indtager en portion (3 kapsler) 45-60 minutter før din morgentræning med et glas vand eller juice. Alternativt kan det indtages når som helst i løbet af dagen.

  Optjen belønningspoint idag

  Få mere for pengene, spar på alt fra protein snacks til eksplosive pre-workouts, og alle dine favorit kosttilskud.

  Du optjener et belønningspoint for, hver krone du bruger, så anvend dine points næste gang du handler og spar mere.

  Bemærk, at mærkningen på dette produkt leveres på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på enkelte produkter.

   

  Vigtige fordele
  • Støtter makronæringsstofskiftet
  • Indeholder 150mg koffein for årvågenhed og koncentration
  • Indeholder vitamin B6 og B12
 • Anbefalet brug

  Indtag 3 kapsler dagligt. Bedst at tage på tom mave før træning. På ikke trænings dage, indtag da 1 kapsel om morgenen, eftermiddagen og aftenen.

  Advarsel: Højt koffeinindhold. Anbefales ikke til børn eller gravide eller ammende kvinder. Indeholder 150 mg koffein per portion. Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke bruges som en erstatning for en varieret og afbalanceret kost. Opbevares på et køligt og tørt sted ude af direkte sollys. Ikke egnet til vegetarer. Opbevar utilgængeligt for små børn.

 • Ingredienser

  Grøn te ekstrakt (95% polyfenoler), fyldemidler (rismel), kapsel (gelatine), l tyrosin, koffein, l theanin, cayennepulver, antiklumpningsmiddel (magnesiumstearat, siliciumdioxid), vitamin B6, sort peber ekstrakt (Bioperine®), chrom picolinat, vitamin B12.

  Allergener:

  Fremstillet på et anlæg der håndterer mælk, soja, æg, gluten og produkter heraf.

 • Ernæringsinformation

  Portionsstørrelse - 3 Kapsler

  Portioner Per Beholder - 30 (90 Kapsler), 60 (180 Kapsler)

  Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion *RI
  B6-vitamin   5 mg 358%
  Vitamin B12   21 µg 840%
  Krom   120 µg 300%
        Per Portion
  Grøn The Ekstrakt     375 mg
  L Tyrosine     200 mg
  Koffein     150 mg
  L Theanine     125 mg
  Cayenne pulver     50 mg
  Sort peber-ekstrakt     5 mg

   

  * Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

4.08

12 Kundeanmeldelser

5 6
4 3
3 2
2 0
1 1
Se alle anmeldelser

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Tja

Er lidt i tvivl om dette produkts virkning. Det er svært at føle eller fornemme. Måske virker det bedre over tid.

Vægttagsstøtte

Meget effektivt som støtte til et vægttab, da det sætter forbrændingen igang og giver en enregi, når man jo er i kalorieunderskud.

Penge ud af vinduet

Beskrivelsen af produktet lyder meget lokkende! især for en studerende som mig, som gerne vil have lidt mere ud af energi suplement istedet for bare koffein. Jeg troede dette var et super god blanding af fedtforbrænder og energikostskud, men jeg tog fejl. Jeg kan ingen forskel mærke om jeg tag pillerne eller ej. Min kammerat købte selv det samme produkt (sammen med mig og tog det i fællesskab) og han var meget glad for produktet. Som sagt gjorde dette produkt intet for mig og var derfor penge ud af vinduet, men så har jeg også prøvet det! Jeg anbefaler istedet Myproteins koffeinpiller. De er super goder, og gir massere af energi og får pulsen til at stige under en hård men god træning. (OBS! Jeg drikker meget kaffe og har en meget høj tolerance for koffein)

Pre?

Altid super tilfreds med MyProtein's produkter. Der er dog ikke meget information på dette produkt. Alt tyder på det er et fatburner produkt, men det bliver ikke informeret sådan nogen steder fra MyP's side. Er det et pre-workout? Der er meget koffein, skal man stadig tage det på aftener, hvor man ikke træner? Mere information vil være super fedt. Ellers, rigtig fede produkter, og altid tilfreds.

Fungere som de skal,

Nogen af de bedste 'fat burners' jeg har prøvet

God

Det er et rigtigt godt produkt. Jeg er rigtig glad for det, og kan mærke at det hjælper mig med det sidste til min træning. Bestemt noget jeg vil anbefale til mine venner.

Godt tilfreds kunde..

Produktet lever fint op til mine forventning, godt og effektivt til ok pris

Thermopure

Nemme at sluge. Tager dem sammen med Mypre i min cutting periode.

God Per-workout

Det er genialt at bruge som Pre-workout. Både til cardio og styrketræning.

thermopure

Har lige startet med dem og måske virker de som de skal... :)

Back to top