Valentins Dag - Pakkeløsning til ham

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU
839 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Forkæl dine kære denne valentins dag med denne eksklusive Valentins Dag Pakkeløsning til ham. Fyldt med en håndfuld dejlige godbidder, denne pakkeløsning vil helt sikkert hjælpe dig med at nå dine træningsmål i år.

Pakkeløsningen indeholder:

MYPRE, Blue Raspberry, 500g

Vores mest populære pre-workout MYPRE indeholder et væld af ingredienser, der hjælper med at forbedre ydeevnen*, reducere træthed* og giver kontinuerligt fokus under hele din træning*.

Impact Whey Protein - 1kg

Med flere varianter at vælge mellem, er Impact Whey Protein Storbritanniens valleprotein nummer 1. Fremstillet af 100% førsteklasses valleprotein koncentrat, Impact Whey Protein indeholder 20g protein per portion (80%). Det indeholder også en omfattende aminosyreprofil, der indeholder alle de essentielle aminosyrer (EAA) og indeholder over 2g leucin per portion.

BCAA, Fersken og Mango, 250g

Pakkeløsningen indeholder også vores BCAA pulver. Forgrenede aminosyrer er essentielle aminosyrer, der indeholder en 2:1:1 fordeling af leucin, isoleucin og valin. Under træning bliver aminosyrer vigtigere, eftersom at det er svært at bevare det ønskede niveau gennem kosten alene. Med dette pulver, kan du nå det rette niveau af forgrenede aminosyrer på en let og hurtig måde. Bland blot 5 gram BCAA (2 små scoops) med din ønskede mængde vand, frugtjuice eller endda pre/post workout shaken.

Alpha Men - 120 Tabletter

Alpha Men er et multivitamin der samler en unik og yderst effektiv blanding af potente vitaminer og mineraler, der er essentielle for sundheden og velværet hos den aktive mand.

Myprotein Barrel Bag - Blå

Myprotein Barrel Bag er en taske med Myprotein logo på siden og MP Performance logo på hver ende. Tasken er fremstillet af et holdbart lærred stof og omfatter en aftagelig skulderrem og to håndgreb, er let at bære og perfekt at have med til træning og til at transportere dit tøj eller træningsudstyr. Tasken har også en lomme med lynlås på ydersiden, perfekt til opbevaring af løse ting som kort eller nøgler.

Myprotein Shaker Bottle Mini

Vores Shaker Bottle er den mest avancerede flaske til sportskosttilskud på markedet i dag, da den hjælper dig med at producere de jævneste drikke, uden at det kræver meget af dig. Vi har nu gjort dem endnu mere bekvemme og lette at anvende, med denne fantastiske mini 400ml flaske. Den nye 400ml flaske fylder endnu mindre i din taske, hvilket gør det til den perfekte shaker, når du er på farten.

Bemærk venligst, at mærkaterne på produkter leveres på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også forekomme på enkelte produkter.

Vigtige fordele

  • Perfekt gave til valentins dag.
  • 6 fantastiske produkter med en enestående værdi.
  • Specifikt udvalgt til mænd.

Anbefalet brug

Se venligst det individuelle produkts side for detaljer.

Ingredienser

Se venligst det individuelle produkts side for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst det individuelle produkts side for detaljer.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Valentins Dag - Pakkeløsning til ham

Vælg billede

Valentins Dag - Pakkeløsning til ham
Back to top