• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Vitamin B5 Powder

Pantotensyre

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat | Ingen kode

25% rabat - Ingen kode

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 25.03.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
529 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

OBS: Dette produkt skifter navn til Pantothenic Acid Powder.
Dette er kun et navneskift og der er ingen ændringer i ingredienserne.

Pantothensyre, eller vitamin B5, er meget rig på mange af de fødevarer, vi spiser, og findes i alle levende ting. Faktisk stammer videnskabsfolk dets navn fra det græske rod "panthos", som betyder "overalt."

At have et højt niveau af energi er vigtig for alle atleter og enhver, der forsøger at komme i form! Det er meget usædvanligt at være mangelfuld i Vitamin B5, men tilskud kan bidrage til at opnå andre fordele som at reducere acne.

Pantothensyre er dybest set for biologiske reaktioner, der involverer acetylering og energiproduktion. Pantothensyre hjælper i dannelsen af acetylcholin, forbrændning af fedtsyrer, og inkorporeringen af fedtsyrer i cellemembranen phospholipider. Gode kilder til pantotensyre fra din normale kost er æggeblomme og friske grøntsager.

'Vi ændrer navnet på dette produkt til Pantothenic Acid Powder. Bemærk venligst, at ingredienserne er de samme og kun navnet på produktet er ændret.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Kan øge energiproduktionen
 • Hjælper med forbrændingen af fedtsyrer
 • Har vist sig at hjælpe med at reducere acne

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi forbrugende 1g dagligt for at hjælpe med at bekæmpe acne. En dosis er omkring 100 mg dagligt. Best indtages med din foretrukne mængde vand eller frugtjuice.

1 x MP Plast Scoop (mini) rummer350mg (0,35 g).

Ingredienser

Dette produkt er 100% Vitamin B5 pulver med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Vitamin B5.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Vitamin B5 Powder

Vælg billede

Vitamin B5 Powder
Back to top