• Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Vitamin C with Bioflavonoids & Rosehip

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
59 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Vitamin C er en vigtig vandopløseligt vitamin, der har en bred vifte af funktioner i det menneskelige legeme, dens primære funktion er at være en glimrende antioxidant. Vi tilføjer også bioflavonoider da de øger virkningen af C- vitamin og af denne grund bør de tages sammen. Vores stærke (1000 mg) tabletter er ideale for alle, der ønsker at supplere med vitamin C.

En af C-vitamins vigtigste funktioner at fungerer som en antioxidant, beskytter LDL kolesterol fra oxidative skader. Når LDL har beskadiget kolesterol synes det at føre til hjertesygdomme, men C-vitamin fungerer som en vigtig antioxidant der beskytter LDL. Antioxidante egenskaber beskytte også rygere mod de skadelige virkninger af frie radikaler.

C-vitamin har masser af andre ekstra funktioner. Det er nødvendigt for at lave kollagen, et stof, der styrker mange dele af kroppen, såsom muskler og blodkar. Det spiller også en vigtig rolle i helbredelse og som et anti-histamin. C-vitamin hjælper også i dannelsen af leverens galde, som hjælper til at afgifte alkohol og andre stoffer. Beviser tyder på, at C-vitamin niveauer i øjet falder med alderen, og at C-vitamin kosttilskud forhindre dette fald og sænker risikoen for at udvikle grå stær.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Forbedrer immunforsvaret
 • God antioxidant
 • Bevarer bindevæv

Anbefalet brug

Som et kosttilskud tag 1 tablet om dagen, sluges hel. Op til 3 tabletter dagligt kan tages i korte perioder.

Portionsstørrelse: 1 tablet

Portioner per beholder: 60-180

Ingredienser

Vitamin C, fyldemiddel (Mikrokristallin cellulosa), Nyponextrakt (Rosa canina L.), Citrusbioflavonoider, overfladebehandling (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax), Antiklumpforebyggende middel (kiseldioxid, Magnesiumstearat).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Tablet

Portioner Per Beholder - 60 (60 Tabletter), 180 (180 Tabletter)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

Per Portion*RI
Vitamin C1g1250%
Per Portion
Bioflavonoids20 mg
Nypon20 mg

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.75

4.75

(4 Kundeanmeldelser)

 • 5    3
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

Vitaminer

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Fint med et vitamin boost her i vintertiden.

Tue Dec 13 12:11:25 GMT 2016 af Sebastian

Uundværlig

Samlet:

5

Uundværlig del af min hverdag!

Mon Dec 12 19:17:18 GMT 2016 af Mette #1 Top Anmelder

Glad for mit køb

Samlet:

5

Smag:

5

Piller med et højt indhold af C vitamin. Lette at sluge og leveringen kom hurtigt.

Mon Nov 14 21:57:40 GMT 2016 af Mick #1 Top Anmelder

Must have-Vitamin

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Vitamin C er en af de vitaminer man ikke kan få for meget af. Pillen er vandopløselig, og kroppen kan kun optage en vis del, hvorefter resten bliver skyllet ud. Det er også grunden til at jeg knækker mine piller i halve, og spreder dem ud i løbet af dagen, da 1000mg er langt over hvad kroppen kan optage - derved gør jeg mere effektivt brug af tilskuddet. Mine led og sener er fra naturens side svagt bygget, og jeg har tendens til hurtigt at udvikle problemer hvis jeg konstant bruger tunge vægte. Vitamin C lader til at aflaste mine sener, så jeg er mindre generet af dem under træning. Jeg ville købe dem igen.

Goes Well With:

Alpha Men, Vand

Sun Jun 07 11:39:49 BST 2015 af Jonas B

Vitamin C with Bioflavonoids & Rosehip

Vælg billede

Vitamin C with Bioflavonoids & Rosehip
Back to top