• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Xanthan Gum

Effektiv gluenfri kilde til kostfiber

Smag
Pakke
Mængde

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 59 kr 41 kr Spar: 18 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Xanthan Gum?

Xanthan Gum (xanthangummi ) er en af de mest effektive kilder til kost fiber tilgængeligt. Det kan bruges til at tilføje tekstur til fødevarer, uden brug af gluten, og er på ingen måde giftigt. Xanthan Gum fremstilles ved gæring af sukker efter Xanthomonas campestris bakterier, og er en bio polym, der er opbygget som cellulose.

Hvorfor skal du tage Xanthan Gum og hvad er fordelene?

Mange mennesker oplever, at have en fiber rig kost kan være en kamp, især hvis de ikke spiser en høj andel af frugt og grøntsager. Xanthan Gum , i kosttilskuds form, fungerer som en erstatning for normal fiber.

Hvem er Xanthan Gum egnet til?

For alle, der ikke er i stand til at spise gluten som en del af deres kost er det et egnet alternativ til at bruge i madlavningen. Generelt mangler fødevarer, som er en del af en glutenfri diæt, konsistens og tykkelse. Ved at tilføje Xanthan Gum til madlavningssaucer vil øge mængden af mad, uden at tilføje en betydelig mængde kalorier.

Er der farlige bivirkninger ved Xanthan Gum?

Der er ingen bivirkninger ved at spise Xanthan Gum over en længere tidsperiode, og det er et nyttigt kosttilskud til mennesker, der lider af IBS. Ved at indtage Xanthan Gum vil du øge din indtagelse af fiber, for at forbedre fordøjelsen, uden at det er nødvendigt at spise stivelsesholdige fødevarer, der kan foråsage smerte.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • En stor kilde til kost fiber , og egnet til en gluten fri kost
 • Kan hjælpe mod irritabel tyktarm
 • Øger viskositet til vand

Anbefalet brug

Prøv at tilsætte 3/4 af en lille skefuld (2 g) til proteinpulveret i en Myprotein-shaker med vand eller mælk for at forbedre tykflydenheden af dine proteinbaserede shakes.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Xanthan Gum (100%)

Ernæringsinformation

Per 100g:
Energi: 320kJ
Energi: 76.0Kcal
Protein: 6g
Kulhydrater: 81g
Kostfibre: 84g
Fedt: kun spor

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Xanthan Gum

Vælg billede

Xanthan Gum