Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud
Xylitol - 500G

Xylitol

Xylitol pulver: 100% naturligt sødemiddel

 • Vegatar
 • Vegansk
 • Glutenfri
DKK 129.0

129 kr

1 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

MYPROTEIN PREMIUM DAY
GRATIS FRAGT
+ 30% RABAT PÅ ALT
+ FREE GAVE NÅR DU KØBER FOR 450 KR.
USE CODE: PRIMEDK

MYPROTEIN PREMIUM DAY! FÅ GRATIS FRAGT* + 30% RABAT PÅ HELE DIN ORDRE + GRATIS GAVE NÅR DU KØBER FOR 450 KR.
*Gratis levering og rabat på ekspres levering for ordre over 100 kr. 
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  Xylitol er et sukkeralkohol, der findes naturligt i en række af frugt og grøntsager . Det er almindeligt brugt som et sukkerfrit sødemiddel og betragtes som et mere naturligt og sundt alternativ til sukker og andre syntetiske sødemidler.

  Xylitol er 100 % naturligt og er den ideelle erstatning for normal bordsukker, som er både usund og ofte giftige . Som et sødemiddel, er den kaloriemæssige virkning hos Xylitol typisk omkring 40% lavere end andre kulhydrater og sukker, som gør det til en sund tilføjelse til enhver kost.

  En nylig undersøgelse viste, at mens glukose (en form for sukker) forårsagede en stigning i blodsukkeret, producere Xylitol ikke sådan en effekt. Da blodsukkeret ikke påvirkes så dramatisk ved indtagelse af Xylitol, fungerer det også som et godt værktøj til at mindske kropsfedt. Xylitol har også vist sig at reducere appetitten, da det kan give en langvarig følelse af mæthed.

  Som et alternativ til sukker, har xylitol vist sig at hjælpe med at reducere huller i tænderne og i nogle tilfælde vende virkningerne af eksisterende tandproblemer. Dette skyldes det faktum, at Xylitol ikke fermenteres af orale bakterier, og det kan faktisk hæmme bakterievækst og resulterer i færre tandproblemer.

  Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

  Vigtige fordele
  • Naturligt og sundt alternativ til sukker og andre syntetiske sødestoffer
  • Reducerer sandsynligheden for vægtøgning i forhold til sukker
  • Forhindrer huller i tænderne og kan vende nogle tandforhold
 • Anbefalet brug

  Beregnet som sødestoffer til husholdningsbrug, som et alternativ til sukker. Indtagelse af fødevarer/drikke, der indeholder Xylitol i stedet for sukker forårsager en lavere stigning i blodsukkeret efter indtag sammenlignet med sukkerholdige fødevarer/drikke. Tilsæt så meget af denne ingrediens, der er behov for, for at opnå det ønskede resultat, men så heller ikke mere. For stort et indtag kan virke afførende, og vi anbefaler et maksimalt dagligt indtag på 12 g.

  Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

 • Ingredienser

  Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

  Naturell: Xylitol (100%)

 • Ernæringsinformation

  100% Xylitol.

Kundeanmeldelser

5.0

1 Kundeanmeldelser

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Xylitol

Giver god sødme.

Kunder der har købt denne vare har også købt:

Back to top