• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Xylitol

Xylitol pulver: 100% naturligt sødemiddel

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 60% | + EKSTRA RABAT med vores mystery discount | Se hvad du sparer med koden: MYSTERIE

Spar op til 60% i vores store udsalg 

+ Få ekstra mystery discount på hele din ordre - Tjek din rabat med koden: MYSTERIE


Udsalg gælder til og med d. 26.05. 2017 eller så længe lager haves. Ekstra rabat gælder til og med den 25. maj 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 119 kr 107 kr Spar: 12 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Xylitol er et sukkeralkohol, der findes naturligt i en række af frugt og grøntsager . Det er almindeligt brugt som et sukkerfrit sødemiddel og betragtes som et mere naturligt og sundt alternativ til sukker og andre syntetiske sødemidler.

Xylitol er 100 % naturligt og er den ideelle erstatning for normal bordsukker, som er både usund og ofte giftige . Som et sødemiddel, er den kaloriemæssige virkning hos Xylitol typisk omkring 40% lavere end andre kulhydrater og sukker, som gør det til en sund tilføjelse til enhver kost.

En nylig undersøgelse viste, at mens glukose (en form for sukker) forårsagede en stigning i blodsukkeret, producere Xylitol ikke sådan en effekt. Da blodsukkeret ikke påvirkes så dramatisk ved indtagelse af Xylitol, fungerer det også som et godt værktøj til at mindske kropsfedt. Xylitol har også vist sig at reducere appetitten, da det kan give en langvarig følelse af mæthed.

Som et alternativ til sukker, har xylitol vist sig at hjælpe med at reducere huller i tænderne og i nogle tilfælde vende virkningerne af eksisterende tandproblemer. Dette skyldes det faktum, at Xylitol ikke fermenteres af orale bakterier, og det kan faktisk hæmme bakterievækst og resulterer i færre tandproblemer.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Naturligt og sundt alternativ til sukker og andre syntetiske sødestoffer
 • Reducerer sandsynligheden for vægtøgning i forhold til sukker
 • Forhindrer huller i tænderne og kan vende nogle tandforhold

Anbefalet brug

Beregnet som sødestoffer til husholdningsbrug, som et alternativ til sukker. Indtagelse af fødevarer/drikke, der indeholder Xylitol i stedet for sukker forårsager en lavere stigning i blodsukkeret efter indtag sammenlignet med sukkerholdige fødevarer/drikke. Tilsæt så meget af denne ingrediens, der er behov for, for at opnå det ønskede resultat, men så heller ikke mere. For stort et indtag kan virke afførende, og vi anbefaler et maksimalt dagligt indtag på 12 g.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Xylitol (100%)

Ernæringsinformation

100% Xylitol.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Xylitol

Vælg billede

Xylitol