Kosttilskud

Active Women Nøddesmør

Mange mennesker prøver at holde sig i god form og undgår nøddesmør, da det forbindes med mange kalorier samt et højt fedtindhold, som kan føre til vægtøgning. Hvis du er én af dem, der tænker sådan, så er det tid til at ændre mening og gør nøddesmør til en del af din kost!

Nøddesmør har et naturligt højt indhold af monoumættet fedtstoffer, som har en masse fordele. De monoumættede fedtstoffer kan endda hjælpe med at forbrænde fedt, hvis det indtages, inden du skal sove, hvilket mange mennesker slet ikke har kendskab til.

Nøddesmør

Der er mange forskellige typer af nøddesmør på markedet såsom peanut, mandel og cashew nøddesmør, som er de 3 mest populære og velkendte. Nøddesmør indeholder protein og er ideel at tilføre til din shake, din opskrift eller som smørepålæg på en sprød riskiks eller knækbrød for et ekstra boost af protein.

Vores Active Women Nut Butters er ankommet. Disse to nye lækre peanut butter varianter kommer i en mindre og praktisk beholder på 265 g og er ligeledes ideel at have med i din taske på arbejde til din aktive og travle livsstil. Honey & Sea Salt og Three Seed Flavoured nøddesmør er begge glutenfri og en super kilde til protein.

Disse peanut butter er perfekte til enhver med en aktiv livsstil, som ønsker en sund og proteinrig snack, der kun indeholder sunde fedtstoffer. De unikke smagsvarianter er specielt udvalgt af et panel af kvinder for kvinder.

Vigtige fordele

  • Højt indhold af sundt monoumættet fedt.
  • God kilde til protein
  • Rig på fibre
  • Glutenfri
  • Kommer i to varianter – Honey & Sea Salt og Three Seed

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her