Kosttilskud

Active Women superfood havregrød

Mangler du inspiration til en sund og nærende morgenmad? Ønsker du noget hurtigt og nemt at forberede uden at gå på kompromis med din sunde og aktive livsstil? Ønsker du et måltid, der holder dig mæt indtil frokost?

Så prøv denne superfood havregrød!

Havregrød er den perfekte komponent til din morgenmad for at holde dig sund, veltilpas og mæt. Havre har et lavt glykæmisk indeks (GI) og er rig på fibre, som hjælper dig med at bevare et stabilt blodsukker, så du ikke ryger i slikfælden pga. sukker cravings. Havre er en alsidig ingrediens, som både kan blive spist som varm havregrød på en kold vinterdag eller som en overnight grød til de lune sommerdage. Et scoop proteinpulver kan hjælpe med at tilføre lidt ekstra sødme og bidrager til at vedligeholde muskelmassen.

Active Women Superfood Grød i små breve er ankommet. En delikat blanding af glutenfri havre, valleprotein, chiafrø, hørfrø og superfoods bestående af grøn te og bi pollen.

De individuelle små breve er super nemme at have med overalt. En pose indeholder 10,12 g protein samt maca rod og bi pollen superfoods, hvilket gør Active Women Superfood grød en perfekt komponent til både at vedligeholde muskelmasse samt dit daglige skud vitaminer og mineraler.

Denne superfood havregrød er det perfekte morgenmåltid til en aktiv, travl og sund livsstil.

superfood havregrød

Vigtige fordele:

  • 10,12 g protein pr. Pose
  • Indeholder superfoods som maca rod, grøn te, bipollen og lucuma
  • Indeholder kun naturlige smagsstoffer
  • Lav sukkerindhold
  • Rig på fibre

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her