Kosttilskud

BCAA Energy | Nyt og forbedret kosttilskud til øget energi præstation

Vidste Du?

At en 200 ml standard servering af en populær sodavand indeholder, hvad der svarer til 5 teskefulde sukker. Så medmindre du leder efter regelmæssige tandkontroller eller regelmæssige datoaftaler hos din læge, foreslår vi stærkt, at du skal holde dig væk.

Nogle gange er en kop kaffe bare ikke nok. Opgave deadlines, spinning-hold om morgenen, tidlige møder og den frygtede ”mandags blues”. Vi forstår fuldt ud. Selvom din ernæring er på toppen, og du træner fem gange om ugen, er der flere gange, hvor du har brug for et skud energi på farten.

Ja, der finds masser af sukkerfrie eller vægttabsmuligheder, og på overfladen lyder det måske ikke så dårligt, men ville det ikke være bedre at indtage mad- og drikkevarer, der har flere ernærings- og sundhedsmæssige fordele? Uden tvivl, så hvorfor drikke sukkerfyldt sodavand, når der er alternativer?

bcaa energy

Drop kaffen og prøv BCAA Energy

Vi har altid focus på at forbedre toppræstationen og give brændstof til kroppen, så det fulde potentiale kan frigøres. Derfor har vi skabt et bekvemt boost uden trælse eftervirkninger. En højkvalitets aminosyreformel, der holder dig frisk og fokuseret, uden at crashe. Vi introducerer BCAA Energy.

Nul sukker, minimalt indhold af kalorier og uden kulhydrater, men stadig med et hurtigtvirkende skud energi. BCAA Energy er en velsmagende præstationsdrik, der leverer 5 gram vitale forgrenede aminosyrer (BCAA), der hjælper dig med at øge dit træningsniveau.

Hver dåse indeholder 400mg L-Tyrosin og 180mg koffein, leverer en stor mængde energi, specielt når du har brug for det – kan hjælpe med at øge fokus og årvågenhed. Denne fleksible formel kan anvendes før træning, under træning eller på farten. Uanset om du skal klare indkøb lørdag morgen, være hurtig på togplatformen eller skal bruge en hånd med dit travle program – er BCAA Energy det ideelle valg.

Hvad er BCAA?

BCAA er de essentielle aminosyrer leucin, isoleucin og valin, der omfatter ca. 35% af din krops muskelmasse. De er ‘essentielle’, fordi din krop ikke selv kan producere dem – det er her, hvor BCAA Energy kommer ind. BCAA kan øge immunfunktionen, stimulere fedt tab, forbedre restitutionen, hjælpe muskelvækst og øge udholdenhed, og med de tilsatte vitaminer i BCAA Energy, vil du aldrig springe over bendag igen.

bcaa energy Myprotein

Hvornår bør man indtage BCAA Energy?

BCAA Energy kan indtages når som helst. Føler du dig træt? BCAA Energy. Bendag? BCAA Energy. Flex Friday? BCAA Energy. Du forstår, hvad vi mener. Når som helst, hvor som helst. Fås i smagsvarianterne cola og bær.
Vi har hermed din morgenkaffe, middagssnack, pre-workout boost og restitutionsritual godt dækket ind.

Yderligere Ingredienser

Så vi har krydset aminoprofilen og koffein boostet af og advaret dig med vores L-Tyrosin indhold, men hvad med resten? BCAA Energy indeholder et væld af berigende vitaminer, fra vitamin B6 til Biotin, de er der for at genopfylde, forfriske og give brændstof til din daglige rutine. Dyk med hovedet først ned i vores skyldfri sundhedsspark, der får dig klar til dagen forude.

Søger du stadig specifikke tal? Se næringsindholdet nedenfor.

BCAA Energy
Per 100ml Per 440ml portion
BCAA (g) 1,14 5
Koffein (mg) 40,91 180
Kalorier (kcal) 3,18 14
Kulhydrater (g) 0 0
Sukkerarter (g) 0 0
L-Tyrosin (mg) 90,91 400
L-leucine (mg)  568,18  2500
% af ADT
Vitamin D (ug) 25%
Vitamin B6 (ug) 100%
Vitamin B12 (ug) 25%
Biotin (ug) 27.5%
Folinsyre (ug) 6.25%
Niacin (mg) 16%

Myprotein bcaa energy

Vigtige Fordele

Hvis du vil tage noget med fra denne artikel, skal du sørge for at det er disse højdepunkter:

  • Fyldt med essentielle aminosyrer, som din krop ikke kan producere – støtter din muskelopbygningsrejse
  • Indeholder en kraftfuld opkvikker uden crash-effekten
  • Forbedrer koncentration og fokus med tilsat vitamin B6
  • Meget hurtigere end at vente på en Americano på kaffebaren
Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her