Kosttilskud

Få en tonet krop med Active Women BCAA

Hvad er BCAA?

BCAA står for forgrenede aminosyrer, som er de byggesten, der udgør protein. Der er ialt 20 forskellige aminosyrer, hvoraf 9 er essentielle (også kaldet EAA’er). Disse er phenylalanin, valin, threonin, tryptophan, methionin, leucin, isoleucin, lysin og histidin. De er vigtige, fordi kroppen ikke selv kan danne dem, og er derfor nødt til at blive tilført gennem kosten.

Der findes et væld af proteinkilder, som har et højt indhold af aminosyrer. Herunder har vi oplistet både de animalsk og plantebaserede.

Animalskbaserede kilder til aminosyrer  Plantebaserede kilder til aminosyrer
Kylling Sojabønner
Kalkun Tofu
Æg Ærteproteiner
Sardiner Bælgfrugter
Rejer Bønner

Ud over madvarerne der er listet foroven, så findes der kosttilskud som valleprotein og BCAA, som kan blive brugt som proteinkilde. BCAA er et populært tilskud, som hjælper med at tilføre EAA’er, og fås både i pille- og pulverform. Det foretrækkes ofte på grund af det lave kalorieindhold, og fordi det kan nippes til hen over hele dagen. For det meste indeholder BCAA kosttilskudsprodukter 3 EAA’er, inklusive leucin, isoleucin og valin.

Hvad er så specielt ved Active Women BCAA?

Active Women BCAA

Sammensætningen  af Active Women BCAA består af følgende:

Fermenteret BCAA: Dette er aminosyrer, der er plantebaserede (vegan) , som er med til at vedligeholde en tonet muskelmasse. Du skal ikke bekymre dig over, at de er fermenterede og veganske. Det betyder nemlig ikke, at de er mindre effektive end andre BCAA produkter.

L-Glutamin: En essentiel (AA) aminosyre, som ofte bliver omtalt som “konditions” aminosyren. Dette skyldes, at den bruges, når musklerne trækkes sammen under træning, og derfor er vigtig til at understøtte proteinsyntese. Kvinder har ikke så meget testosteron som mænd, hvilket betyder, at det er sværere at øge sin muskelmasse. Derfor har vi tilføjet denne ekstra essentielle aminosyre.

Kokosvand pulver: Pulveret indeholder kalium, calcium, magnesium, fosfor og natrium. Disse er med til at balancere elektrolytniveauer, som f.eks. går tabt under hård træning. Elektrolytter er mineraler i blodet, der styrer mange forskellige vigtige funktioner i kroppen.

Vindruekerneekstrakt: Et botanisk kosttilskud, der er medvirkende til at give en strålende hud. Interessant set plejede vindruekernerne at blive betragtet som et affaldsprodukt efter fremstilling af vin, indtil en masse undersøgelser opdagede deres fordele. Vindruekernerne indeholder en blanding af flavonider, E-vitamin, linolsyre og polyphenoler. Polyphenolerne hjælper med at bekæmpe betændelsestilstande i kroppen ved at neutralisere frie radikaler. De indeholder også en masse C-vitamin, som styrker immunforsvaret. Et godt immunforsvar er lig med en sund krop og sind!

Naturlig smag:  Mange BCAA-pulvere er meget søde, eller har en utrolig stærk smag, som også har et højt indhold af sukker eller sødemiddel. Dette skyldes, at BCAA ikke smager godt i sin neutrale form. Da vores formulering af Active Women BCAA indeholder kokospulver og vindruekerneekstrakt, har vi været i stand til at tilføje en lavere dosering og i stedet bruge naturlige smagsstoffer. Vi har nøje udvalgt tre naturlige smagsvarianter, som du kan nippe til hele dagen, under eller efter træning. Smagene er sommerfrugter, tranebær og granatæble.

Emballage

I stedet for vores traditionelle Active Women’s pose, ser vi frem til at tilbyde et helt nyt design. Vores alt-anvendelige nye bøtte gør det til det perfekte #instagramværdige (#instagramworthy) kosttilskud, som har “flotte former”, et flot lyst fuchsia-farvet låg og en måleske, der er nem og praktisk at bruge!

Hvornår og hvordan skal du tage Active Women BCAA?

Active Women BCAA

Under din træning: Tilføj blot 10 g. (2 måleskeer) BCAA i din drikkedunk, som du kan drikke, mens du træner. Det vil nedsætte træthed, hvilket kan give din workout et ekstra boost.

Recovery: BCAA har vist at reducere muskelømhed, hvilket betyder hurtigere restitution!

Ønsker du at tabe dig OG blive mere tonet?

Når du taber dig, vil du ofte opleve, at du samtidig mister muskelmasse. Dette skyldes, at når kroppen er i kalorieunderskud for en periode, vil den tage energi fra aminosyrerne, som ellers ville være blevet brugt til proteinsyntese (til netop at vedligeholde og opbygge muskelmasse). Ved at tage BCAA som tilskud, kan du reducere muskeltab, og samtidig maksimere dit fedttab!

Men hvordan virker det?

Active Women BCAA

Forskning har vist, at kroppen skal arbejde hårdere, for at bevare 1 kilo muskelmasse end 1 kilo kropsfedt. Derfor vil din krop arbejde hårdere, dit stofskifte øges, og du vil tabe mere fedt, mens du bliver tonet!
At tage BCAA som tilskud mellem måltider, samt før og efter hver træning, vil få din krop til at forblive i muskelopbygnings zonen, samtidig med at den forbrænder fedt. En proteinshake af valleprotein vil også hjælpe, idet den har et højt indhold af forgrenede aminosyrer. Active Women BCAA er det perfekte supplement til at mindske muskeltab og opnå det tonede, sunde look, de fleste af os drømmer om.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her