Kosttilskud

Smid de sidste kilo | 7 Gode kosttilskud til vægttab og øget forbrænding

Gode kosttilskud til vægttab

Skal du i gang med det længeventede vægttab? Måske har du gået i flere år og spekuleret over, hvordan dit vægttab lige skulle gribes an – eller måske er du allerede godt i gang, men mangler prikken over i’et for at gennemføre?

Denne artikel byder på forskellige gode kosttilskud til vægttab, når det gælder om at smide nogle kilo. Dette betyder ikke nødvendigvis, at kosttilskudene vil udøve magi og gøre, at du taber dig 10 kilo på en uge. Dog vil de hjælpe dit vægttab på vej, holde motivationen og energiniveauet oppe samt tilføre sunde og næringsrige stoffer til din nuværende kost.

Hvad er kosttilskud?

Kosttilskud er en kilde til næringsstoffer eller andre lignende stoffer, som har en ernæringsmæssig eller fysiologisk virkning på kroppen. Formålet ved indtagelse af kosttilskud er at tilføre kosten noget ekstra – altså skal man aldrig erstatte almindelige fødevarer med disse. Kosttilskuddet er hverken et lægemiddel og heller ej et naturmiddel.

Helt lovmæssigt angives kosttilskud altså som værende mad, men ville i naturlægemiddelverdenen være betegnet som værende medicin.[1]

Kosttilskud til at booste dit vægttab

Kosttilskud til vægttab

Der findes jo desværre ikke decideret nogle specikke kosttilskud til vægttab, som sørger for, at dine kilo rasler af kroppen – ellers havde et vægttab også været alt for let, ikke? Der findes dog kosttilskud, som kan sætte skub i dit vægttab samt øge energiniveau og så meget mere. Det er bare med at finde ud af hvilke kosttilskud, som du synes, matcher dine behov.

Kosttilskud som øger din forbrænding

Kosttilskud til vægttab og forbrænding

Kroppens fedtforbrænding er noget som hele tiden er igangværende. Lige præcis din krop forbrænder et bestemt antal kalorier af om dagen, hvilket gør, at du kan spise den mængde mad, som du nu kan. Hvis du for eksempelvis dyrker en del motion oveni, så vil din krop forbrænde mere, fordi du netop forbrænder en bestemt mængde kalorier, når du træner eller motionerer. Dog kan du ved hjælp af kosttilskud altså øge din forbrænding, hvilket resulterer i, at man vil tabe sig en smule ekstra – hvis man i og med overholder diæten for vægttab.

Grøn te ekstrakt

Det første kosttilskud til vægttab og forbrænding, som jeg vil præsentere for jer er grøn te ekstrakt. Dette kosttilskud er genialt, når det gælder vægttab og udrensning generelt. Hemmeligheden er nemlig måden hvorpå, at dette kosttilskud kan booste din forbrænding! – Hvis du i forvejen kender til grøn te, så har du nok hørt omkring dets fantastiske egenskaber. Det smarte ved grønt te ekstrakt på pilleform er, at du netop ikke behøver at drikke og bruge tid på at lave en masse kopper te dagligt. Her får du det i større mængder end ved blot en kop te.

Hvis du dermed i forvejen er fan af grøn te, så burde du helt klart prøve dette på pilleform. Det går simpelthen så meget hurtigere, hvilket er rart i travl hverdag.

Fat binder kapsler

Okay, nu bliver det spændende. Dette kosttilskud er målrettet til vægttab. Fat binder kapsler er nemlig noget af det, som man kalder “fat burners.” Det betyder, at ved indtagelse af disse kapsler vil det indeholdende fiber ‘Chitosan’ sørge for, at din krop ikke optager 60 gram af det fedt, som du har indtaget på den pågældende dag. Dette svarer altså til 560 kalorier, som… ja, for at sige det pænt, ryger direkte ud i toilettet.

Hvis du altså er under et vægttab, men spiser fødevarer såsom kød, nødder, avocado eller andet fedtholdigt, så vil 560 kalorier fra det fedt, som du har spist, altså ikke tælle. På den vis kan man jo således godt kalde det en slankende pille, men man bør huske på, at det kun er (noget af) fedtet fra kosten, som den “fjerner.”

Vitaminer, mineraler og vægttab

Under et vægttab kan man have tendens til at spise sig mæt i både light, zero og alle den slags produkter, hvori der ikke ligefrem er tonsvis af vitaminer. Derudover ligger man som regel i kalorieunderskud – hvilket også betyder vitamin og mineralunderskud. Det kan derfor godt betale sig at supplere med nogle vitaminer og mineraler. På den måde er man dækket ind under sit vægttab.

Der findes et hav af forskellige kosttilskud; fiskeolie, A, B, C, D, E vitamin, magnesium og jeg kan blive ved. Men hvilke er så de mest nødvendige, når det gælder et vægttab?

Fiskeolie

Et af de ultimative kosttilskud til vægttab og under hele vægttabsrejsen er fiskeolie. Et kosttilskud som dette bør man egentlig tage hele året rundt, selv hvis man ikke direkte ønsker at tabe sig. Det er et genialt kosttilskud og særligt for dig, som ikke får tilstrækkeligt med fisk.

Omega-3 fedtsyrer indgår i opbygningen af alle kroppens celler, men er særligt vigtige for vores nerveceller, og har hermed også stor betydning for hjernen. Et vægttab, livsstilsændring og lignende kan være rigtig hårdt mentalt, fordi man har været vant til, at “mad gør glad.” Fiskeolien siges dermed at skulle hjælpe på hjernens kemiske forhold. Dette kosttilskud har en positiv indflydelse på hjernens produktion af serotonin, lykkehormonet.

Der er på den måde altså flere positive egenskaber ved fiskeolien. Den bør være en del af enhver mands kost.

Active Woman diet kapsler

Dette kosttilskud er som sendt fra “guderne” til os, som ønsker at skære lidt af vægten. Det er et kombineret kosttilskud, hvori der både er forskellige vitaminer og mineraler, som er geniale, når det gælder om at smide nogle kilo.

Kapslerne indeholder ligeledes diverse stimulanser såsom koffein og guarana, som begge er perfekte, når det handler om at få energi. Det spændende ved disse kapsler er, at man finder kola nød, som du måske ikke umiddelbart lige kender. Kola nødden er typisk kendt for dets støtten til slankekure og hjælp, når det gælder vægttab i det hele taget.

Som navnet angiver, så er dette altså et kosttilskud for kvinderne, som typisk skal have lidt andre vitaminer og mineraler – særligt under vægttab. Mænd og kvinder er jo forskellige! Så kvinde; kend din krop, lyt til den og hjælp den igennem et vægttab med disse fantastiske kapsler.

Energigivende kosttilskud

Disse kosttilskud er næsten uundværlige, når det gælder om at tabe sig. Man ligger i forvejen i underskud af kalorier – altså energi. Man kan dermed supplere med nogle energigivende kosttilskud eller fødevarer.

Føler du dig uoplagt til at komme igennem resten af dagen – eller blot når du er nået til din træning? Klokken er blevet 17, og man skal til at træne i en til to timer. Hvordan kommer man lige igennem en god omgang træning, når man både er sulten og træt? Ja, ser du, her benyttes de energigivende kosttilskud. Du kender måske allerede nogle af dem såsom koffein. Disse er geniale, og kan frit benyttes helt uden at skulle indtage ekstra kalorier.

Koffein på pilleform

Koffein er nok et af de mest anvendte former for energigivende kosttilskud på verdensplan. Koffein er et naturstof, som kommer fra planteriget. Det findes både i blade, frø og frugter fra mere end 60 forskellige planter. Til dagligt kender vi formentlig koffein fra kaffe, cola eller te. Disse er også ganske udemærket, når det gælder om at få en smule koffein.

Fordelen ved koffein på pilleform er, at du netop ikke behøver at bruge tid på at lave flere kopper kaffe eller te. Du undgår samtidig de ekstra kalorier i form af sukker, mælk eller fløde, som du måtte komme i kaffen eller teen. Du kan med fordel altså indtage disse piller om morgenen, hvis du tidligere har været vant til, at skulle have din morgenkaffe. Derudover er de fantastiske at indtage lige inden træningen. De giver dig et skud energi, som nok skal få dig i gang og resultere i en energisk træning.

Energi shot

Disse er ikke bare hvilke som helst shots, men netop et produkt hvori du får energi. Føler du dig uoplagt om morgenen, inden træning eller på et hvilket som helst andet tidspunkt? Så er disse energi shots lige noget for dig.

Særligt kan det knibe med energi under vægttab. Man indtager færre kalorier, end man plejer. Kroppen er træt, hovedet er træt, og det er ikke lige altid, at man kan finde energien og motivationen til løbeturen om morgenen eller lignende.

Disse flydende energi shots er på 60 milliliter. Indholdet består af diverse energigivende vitaminer og mineraler, heriblandt finder du koffein, Taurine, vitamin B og C. På den måde er et shot som denne altså den perfekte kombination er diverse energigivende stoffer. Portionen indeholder ingen kalorier, og der er således ingen grund til bekymringer i forhold til vægttabet.
Alt i alt er godt kosttilskud til vægttab.

Vores artikler skal kun bruges til informative og uddannelsesmæssige formål og må aldrig tages udgangspunkt i som værende lægehjælp. Hvis du er bekymret for dit helbred, så anbefales det at konsultere en sundhedsfaglig professionel, inden du tager kosttilskud eller introducerer større ændringer i din kost.


[1] https://www.netdoktor.dk/naturlaegemidler/artikler/kosttilskud.htmVanessa Gantzel

Vanessa Gantzel

Forfatter og ekspert

Vanessa Gantzel er vores skribent og uddannet fitness instruktør v/ Fitness World, hvor hun igennem sin holdundervisning motiverer og får sveden frem på panden hos medlemmerne. Hun har tidligere erfaring med at skrive fra andre medier. Alt indenfor sundhed, livsstil og træning. Dette er ligeledes områder, som Vanessa går op i, da en sund krop og sund indstilling til livet er alfa omega. Vanessa drømmer om at blive personlig træner og massør.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her