Shakes, Smoothies & Shots

3 forfriskende frugt infuser opskrifter

Opfrisk dit vand med frugt og urter og forbliv hydreret hele dagen på en velsmagende og delikat måde – og endda helt uden at indtage ekstra raffineret sukker. At tilføre frugt og urter er også en perfekt måde at få ekstra vitaminer og mineraler i din drik.

Du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til at tilføre i din frugt infuser vandflaske, men vi synes at et mix mellem frugt og urter er en fantastisk kombination, der giver en forfriskende smag uden at blive alt for sødt. Bonusinfo? INTET raffineret sukker!
Tip: Få lidt mere ud af din frugt og urter ved at tilføre en ny omgang vand, når din vandflaske er tom.

Frugt infuser

1. Pære, kanel og vanilje

Vask og udsten en moden pære. Skær den i skiver og kom halvdelen i din frugt infuser vandflaske (gem den anden halvdel til næste dags frugt infuser. Intet madspild!) Skær en vaniljestang på langs og skrab vaniljekorn ud og tilfør til frugt infuseren sammen med en kanelstang. Fyld vandflasken med koldt vand og sæt i køleskabet i mindst 2 timer eller natten over.

2. Jordbær og rosmarin

Vask og skær 3-4 jordbær. Tilføj jordbærrene til frugt infuseren sammen med 2-3 blade af vasket rosmarin. Fyld op med vand og lad stå i køleskabet i mindst 2 timer eller natten over.

3. Vandmelon og mynte

Skær stykker ud af vandmelon. Undgå kerner. Tag omkring 10 mynteblade og placer dem i din håndflade. Brug den anden hånd til at klappe bladene for at frigive æterisk olie fra myntebladene. Kom dem herefter i din frugt infuser flaske. Sæt i køleskabet i mindst 2 timer eller lad stå natten over.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


BLOG EKSKLUSIV KODE FOR DIG DER LÆSER BLOGGEN! SPAR 25% NU MED KODEN BLOG25 Køb nu