0
Varekurv

Der er ingen varer i din kurv

Sunde Opskrifter

Chia grød med fersken og mango flydende omega

Er desserter no-go i din kost? Er du godt træt af samme morgenmad dag efter dag?

Heldig for dig har vi en opskrift, der sætter lidt gang i forandring. Ikke nok med at den både ser ud og smager som en sommer sensation, er den også spækket med fantastiske næringsstoffer.

Denne lille sag af en lækker morgengrød er fyldt med omega-3 og her taler vi ikke kun fra chia frøenes indhold – det er nemlig tid til vores splinternye tilskud at komme frem i rampelyset. Vi introducerer flydende omega – en smagfuld ny måde at sikre at du får alt det omega-3, som skal til at holde hjernen, hjertekar funktioner samt synet sundt.

Bliv ikke skræmt af barndomsminder med svære-at-sluge fiskeboller med en tarvelig eftersmag og sure fiske opstød. Takket være en unik nano-indkapsling teknologi, alt du får fra denne farverige creme er en lækker Lime eller Fersken & Mango smag – uden en eftersmag af fisk. Plus, med den letanvendelige væskeform undgår du synkebesvær.

Få din daglige dosis blot ved at dryppe lidt henover desserter eller til at opløft enhver morgenmad. Nu er der altså virkelig ingen undskyldninger for ikke at indtage denne essentielle fedtsyre. Med frøene, nødderne, frugt og flydende omega i denne grød, kan du være sikker på, at du giver kroppen en masse godhed, når du har taget din sidste mundfuld.

Flydende omega

Antal: 1

Ingredienser

 • 2 spsk chia frø
 • 6 spsk mælk efter eget valg
 • Håndfuld jordbær, skåret tyndt på langs
 • 4-6 spsk fedtfattig græsk yoghurt eller anden neutral yoghurt
 • Flydende omega med fersken & mango

Toppings

 • Håndfuld valnødder
 • Håndfuld granola
 • Ekstra jordbær og anden frugt

Fremgangsmåde

 1. Lav chia grøden ved at blande mælk og chia frø sammen i en skål. Tillad at stå i 10-15 minutter.
 2. Kom halvdelen af chia grøden i et serveringsglas.
 3. Skyld og skær jordbær på langs i meget tynde strimler, så hele jordbærformen er intakt.
 4. Kom de tynde jordbærskiver ned langs siden af glasset.
 5. Kom resten af chia grøden ned i glasset.
 6. Nu tilsættes den græske yoghurt og dryp flydende omega med fersken og mango henover.
 7. Afslutningsvis, top med granola, nødder og ekstra jordbær – eller en anden frugt, som du elsker.

Næringsindhold
pr. servering

Chia grød med fersken og mango flydende omega

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 393kcal 234 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Totalt fedtindhold26g40%
Total kulhydrater24g8%
Proteiner17g34%

Ingen post tagsJennifer Blow

Jennifer Blow

Forfatter og ekspert

Jennifer Blow er vores associeret registreret ernæringsekspert UKVRN UK Registrering af kompetente og kvalificerede fagfolk indenfor ernæring. Hun har en Bachelor of Science i ernæringsvidenskab og en Master of Science ved Research i ernæring. Hun er nu specialiseret i brugen af sports-kosttilskud til sundhed og fitness, understøttet af evidensbaseret forskning.

Jennifer er blevet citeret eller nævnt som en ernæringsekspert i store online publikationer, herunder Vogue, Elle og Grazia, for hendes ekspertise inden for ernæringsvidenskab for motion og sund livsstil.

Hendes erfaring spænder fra at arbejde med NHS og til specifik videnskabelig forskning i tilskuddet, Omega-3 fedtsyrer. Derudover og også effekten af fast food for helbredet, som hun har præsenteret på det årlige Nutrition Society Konference. Jennifer sørger for hele tiden at udvikle sig på det faglige plan for at sikre, at hendes praksis forbliver på højeste niveau. Få mere at vide om Jennifers erfaring her .

I sin fritid elsker Jennifer hill walking og cykling, og ud fra hendes opslag vil du se, at hun elsker at bevise, at sund kost ikke betyder at sulte eller benægte sig ting.


Spar 25% på alt* | Brug koden 25DK | Få 2for1 på Myvegan - få den billigste gratis Køb dine favoritter her