Dessert & Snacks

Græskar proteinbarer med chokolade til Halloween

Lav disse lækre hjemmelavet og (u)hyggelige græskar proteinbarer til Halloween.

En yderst delikat proteinbar som er perfekt til mellemmåltid og snack i forbindelse med træning. Græskar puré og Latte Impact Whey Protein er hovedingredienserne i disse Halloween proteinbarer, hvor kokosolie og mælk tilsammen sørger for at holde det hele sammen med en cremet finish.

Prøv en af vores andre opskrifter på en vegansk udgave af proteinbarer her.

Græskar proteinbarer

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Først, blend havregryn til de er pulveriseret. Hvis du bruger Instant Oats, så behøves de ikke at blive blendet. Tilføj proteinpulver og krydderier og mix sammen.
  2. Tilføj nu mælk og græskarpuré og blend. Hæld nu smeltet kokosolie i og blend indtil blandingen former en dej. Hvis blandingen er for tør, så tilføj lidt ekstra mel, teske for teske. Hvis blandingen er for våd, så tilføj lidt ekstra proteinpulver til blandingen.
  3. Beklæd en firkantet bageplade (20×20 cm) eller en brødform med folie og pres blandingen godt ned i bagepladen eller formen. Sæt i køleskabet i mindst 45 minutter.
  4. Når den er klar, så skær ud i barer. Smelt den mørke chokolade og beklæd hver proteinbar. Sæt ind i køleskabet igen i 10-15 minutter.

 Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


BLOG EKSKLUSIV KODE FOR DIG DER LÆSER BLOGGEN! SPAR 25% NU MED KODEN BLOG25 Køb nu