Sunde Opskrifter

18 Protein Pandekager | Nemme Proteinopskrifter

Stil den søde tand og boost dine gains med vores favorit sunde protein pandekager.


Disse utrolig delikate og ikke mindst sunde protein pandekager vil blive dine absolut yndlings muscle-up måltider, når du lige har brug for lidt sødt på den sunde måde. Det er efterhånden fortid at pandekager skal være fyldt med et utal af kulhydrater som svarende til en pizza! Pandekager har taget en revolutionerende drejning, hvor man sagtens kan spise det morgen, middag og aften. Pandekager behøver ikke længere at være traditionelle, og med disse pandekage opskrifter, så får du lidt ny inspiration. Spis disse pandekager som et nærende og muskelopbyggende post-workout måltid.

Scroll videre for protein pandekage opskrifter.

1. Bananpandekager Med 4 Ingredienser

Pandekageopskrift

Bananpandekager kan være med til at give dig en rigtig sund og god start på en hvilken som helst dag. Mandag, onsdag, søndag. You name it.

Få opskriften her

2. Chokolade Protein Pandekager

Chokolade proteinpandekager opskrifter

Denne opskrift på chokoladepandekager er perfekt til dig, der har en sød tand, men samtidig ønsker en sund variant.

Få opskriften her

3. Bananpandekager Med Nødder & Chokoladesauce

Disse lækre protein pandekager med banan og pecan nødder er den perfekte forkælelse, som er fyldt med gode proteiner. De er perfekte som morgenmad eller et sundt mellemmåltid, hvor de kan nydes helt uden dårlig samvittighed.

Få opskriften her

4. Mandelsmør & Hindbær Pandekager

Hindbær protein pandekager

Den friske og naturlige sødme fra hindbær i en kombination med en cremet nøddesmør er et ideelt makkerpar til svampede pandekager med en sprød stegeskorpe.

Få opskriften her

5. Low Carb Protein Pandekager

Low carb pandekager

Det siges, at morgenmad er det vigtigste måltid på dagen, så hvorfor ikke skyde dagen igang med en omgang low carb proteinpandekager? Disse low carb pandekager er super nemme at lave og er diæt-venlige med sit lave indhold af kulhydrater.

Få opskriften her

6. Bubble Tea Protein Pandekager

Protein pandekager

Med denne super kreative opskrift kan du nyde de smagsoplevelser, du elsker i en lækker stak fluffy protein pandekager. Dét er, hvad vi kalder en god start på dagen.

Få opskriften her

7. Protein Pandekager Lavet I Ovn

Opskrifter til valentinsdag

Glem alt om at stå over en fedtet stegepande og spekulere på, om det er for tidligt at vende pandekagen. Med hjælp fra en ydmyg bradepande, kan du nyde perfekte pandekager på ethvert tidspunk, hvor du samtidig kan bruge bagetiden på noget andet. Måske lidt jump squats?

Få opskriften her

8. American Style Pandekager

Pandekager med protein og bacon

Uimodståelige tykke og fluffy vil en pandekagestak af disse amerikanske pandekager virkelig tage dit brunch-game til nye højder. Plus de er fyldt med protein, hvilket gør dem til en god tilføjelse til din træning. At nå dit daglige proteinindtag er lige blevet rigtig nemt og yderst velsmagende.

Få opskriften her

9. Veganske Pandekager

Nu skal det være slut med at veje og måle. Nu skal det være slut med at piske en klumpet dej, indtil din arm falder af. Nu er det tid til lækre veganske pandekager, som du kan lave på et kort tid.

Få opskriften her

10. Veganske Cookie Dough Pandekager

veganske pandekager

Disse veganske protein pandekager er din næste favorit til morgenmad. Hvis du ligesom os elsker pandekager OG cookie dough, jamen så er der ikke et øjet tørt! Denne opskrift kombinerer begge guddommeligheder!

Få opskriften her

11. Veganske Choko Protein Pandekageruller

pandekager med chokolade

Det har aldrig været nemmere at lave en god portion af pandekager end med vores Veganske Pandekagemix.

Alt du er skal gøre er blot at blande med vand og steg på panden for at få en proteinrig morgenmad, som giver dig det rette boost og mæthed til at klare den til frokost. Vidste du, at en masse mørk chokolade allerede er vegansk?

Få opskriften her

12. Carb Crusher protein pandekager

Carb crusher pandekager protein

Har du nogensinde tænkt på at kombinere dine to foretrukne søde favoritter i én dessert, så delikate at de absolut ikke bør være sunde (men de rent faktisk er)?
Den tanke har vi også fået (flere gange), og vi kan glæde dig med at sige, at det nu bliver en realitet med disse Carb Crusher protein pandekager.

Få opskriften her

13. Gingerbread Protein Pandekager

Til dig der sætter pris på smagen af jul hele året rundt.
Uanset om du mestrer dine pandekageflip til fulde, eller du er lidt mere forsigtig i køkkenet, kan vi garantere, at denne opskrift er en sikker succes (i form af perfekte pandekager).

Få opskriften her

14. Plantebaseret Pumpkin Pandekager 

plantebaseret pandekager

Disse pandekager er totalt veganervenlige, så du kan spice din plantebaseret livsstil op.
Med massive 26 g protein per portion, rammer de spot on efter en hård omgang træning med vægte.

Få opskriften her

15. Protein Pandekage Dippers

pandekagedag

Hvorfor lave endnu en stak, når du kan lave disse magiske pandekage dippers med en strimmel af bacon i midten og derefter bruge dem som spiseligt bestik til at øse så meget af vores sukkerfri sirup opm som muligt? Det er en no brainer.

Få opskriften her

16. Pandekage Cereal

pandekage morgenmadsprodukt

Dette er virkelig et protein morgenmadsprodukt, som du tænker på hele dagen. Perfekt til en helligdag eller en weekend.  

Få opskriften her

17. Peanut Butter Protein Pandekager

Tyk, fluffy, og osende med nationens foretrukne nøddeagtig spise, er disse protein pandekager en garanteret måde at få din dag godt fra start på den bedst tænkelige måde.

Få opskriften her

18. Chocolate Chip & Kakao Pandekager

Pandekage protein

Disse lækre pandekager med chocolate chip og kakao fra Steph Elswood er en nem forkælelse til enhver lejlighed. Plus de også er helt veganske til vores grønne venner.

Få opskriften herJennifer Blow

Jennifer Blow

Forfatter og ekspert

Jennifer Blow er vores associeret registreret ernæringsekspert UKVRN UK Registrering af kompetente og kvalificerede fagfolk indenfor ernæring. Hun har en Bachelor of Science i ernæringsvidenskab og en Master of Science ved Research i ernæring. Hun er nu specialiseret i brugen af sports-kosttilskud til sundhed og fitness, understøttet af evidensbaseret forskning.

Jennifer er blevet citeret eller nævnt som en ernæringsekspert i store online publikationer, herunder Vogue, Elle og Grazia, for hendes ekspertise inden for ernæringsvidenskab for motion og sund livsstil.

Hendes erfaring spænder fra at arbejde med NHS og til specifik videnskabelig forskning i tilskuddet, Omega-3 fedtsyrer. Derudover og også effekten af fast food for helbredet, som hun har præsenteret på det årlige Nutrition Society Konference. Jennifer sørger for hele tiden at udvikle sig på det faglige plan for at sikre, at hendes praksis forbliver på højeste niveau. Få mere at vide om Jennifers erfaring her .

I sin fritid elsker Jennifer hill walking og cykling, og ud fra hendes opslag vil du se, at hun elsker at bevise, at sund kost ikke betyder at sulte eller benægte sig ting.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her