Dessert & Snacks

Peanut butter fyldte protein pandekager

En morgenmad som denne vil få dig til at hoppe ud af sengen om morgenen.


Det bliver sværere at komme ud af sengen om morgenen, men en morgenmad med peanut butter fyldte protein pandekager vil hjælpe.

Hvem elsker ikke pandekager? Niall Kirkland tager tingene til næste niveau med denne utrolige stak af peanut butter fyldte protein pandekager. Fordi det ikke er nok bare at have peanut butter som topping, am I right?

Tyk, fluffy, og osende med nationens foretrukne nøddeagtig spise, er disse protein pandekager en garanteret måde at få din dag godt fra start på den bedst tænkelige måde.

Serveringer: 2

Ingredienser

Valgfri toppings:

Peanut Butter fyldte Protein pandekager

Fremgangsmåde

  1. I en stor skål, bland alle de tørre ingredienser.
  2. Derefter tilsættes de våde ingredienser og bland sammen, indtil der ikke er klumper. Alternativt kan du tilføje alle ingredienser til en blender og blend.
  3. Varm en lille mængde kokosolie i en non-stick stegepande på en lav-medium varme.
  4. Tilføj ca 1/4 af din pandekage-blanding til panden og derefter flyt stegepanden rundt for at forme din pandekage i en cirkel. Lad det stege i 2-3 minutter.
  5. Ved hjælp af en teskefuld, tilsæt din peanut butter til pandekage, spred det ved hjælp af din ske og derefter dæk med lidt mere pandekage-blanding.
  6. Flip din pandekage og steg i yderligere 2-3 minutter derefter fjernes den fra panden. Gentag indtil du har brugt din pandekage-blanding op.
  7. Stak dine pandekager og top med dine foretrukne toppings – vi anbefaler en håndfuld bær, hakkede nødder og en støvregn af sukkerfri sirup.
18 Protein Pandekager | Nemme Proteinopskrifter

Sunde Opskrifter

18 Protein Pandekager | Nemme Proteinopskrifter

Stil den søde tand og boost dine gains med vores favorit sunde protein pandekager.

2021-02-14 10:00:21Skrevet af Jennifer Blow

Morgenmads tacos | Protein til morgenmad

Sunde Opskrifter

Morgenmads tacos | Protein til morgenmad

Vi krydrer din weekend brunch.

2020-09-16 19:52:25Skrevet af Lauren Dawes

Ernæringsinformation

Per portion

Calories 440
Total Fat 22,5g
Total Carbohydrates 36g
Protein 22,5g


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Forfatter og ekspert

Lauren har en kandidat i engelsk litteratur oprindeligt fra syden. Hun har altid elsket at svømme, og så har hun få øjnene op for vægttræning. Derudover giver hun sig tid til fordybelse for at forbedre hendes zen på hendes ugentlige hot yoga time.

I weekenden plejer hun at lave mad eller spise en lækker brunch, og hun nyder at prøve nye opskrifter med hendes roomies - især fordi de forsøger at ryste SU-menuen af sig bestående af pasta. Først og fremmest er hun fast overbevist om at leve i balance mellem træning og et glas gin.

Få mere at vide om Laurens erfaring her.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her