Sunde Opskrifter

5 Simple BCAA opskrifter der giver dig energi til hele dagen

Disse BCAA opskrifter vil give dig fornyet energi igen og igen.

Ligesom det er populært at bruge proteinpulver i madlavning og ikke bare den traditionelle protein shake, så er det altså også blevet ret hot at indtage sin BCAA på lidt andre måder end direkte fra shakeren. Alt fra BCAA mocktails til BCAA vingummier, som kun tager omkring 10 minutter at mikse sammen. Vi giver dig her lidt bud på forskellige BCAA opskrifter, som du kan afprøve, når du har brug for lidt forandring.

BCAA, eller forgrenede aminosyrer, spiller en vigtig rolle i kroppens energiomsætning, restitution, blodsukkerregulering og insulin, og udgør mere end 1/3 muskelproteinet. De er essentielle aminosyrer, hvilket betyder, at de ikke kan produceres af menneskets egen krop. (De skal derfor indtages igennem kosten eller fra kosttilskud)Læs mere om fordele ved BCAA her.

1. BCAA slush ice

Bcaa opskrifter slush ice

Disse BCAA slush ices er super nemme at lave. Alt du behøver at gøre er at mikse og drik. Med denne BCAA opskrift får du en forfriskende drink med smag af sol og sommer.

Få opskriften her.

2. BCAA Mojito Mocktail

bcaa mojito mocktail

Når du trænger til at blive nedkølet, så køl af med denne velsmagende fersken mango BCAA mojito mocktail. Tank dit daglige indtag af BCAA op med en sommerfavorit.

Få opskriften her.

3. Forfriskende BCAA ispinde

BCAA ispinde

Boost dit BCAA indtag i den smukkeste tænkelige made med denne smagsfulde BCAA ispinde opskrift! Intet fancy udstyr. Alt du behøver er et par ydmyge plastikkrus og ispinde for at lave dine helt egne og sunde frosne forkælelser.

Få opskriften her.

4. Vingummibamser med BCAA

Bcaa Vingummibamser

Tilfredsstil dine cravings og søde tand og lav dine egne vingummibamser med BCAA, som er super nemme at lave. Alt du behøver er 4 ingredienser og 20 minutter.

Få opskriften her.

5. Hjemmelavet BCAA marmelade

Tilføj lidt BCAA marmelade til brød og boller, din proast (protein havregrød) og dine delikate desserter for et velsmagende, nemt og guilty-free pleasure tilbehør.

Få opskriften her.

Lyst til flere sunde opskrifter? Tjek dem ud her.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her