Sunde Opskrifter

Tranebær og granatæble vingummibamser med BCAA

Tilfredsstil dine søde cravings og søde tand og lav dine egne vingummibamser med BCAA, som er super nemme at lave, og så ser de også yderst delikate ud.

Alt du behøver for at lave disse BCAA vingummibamser er 4 ingredienser og 20 minutter. Du kan endda anvende en isterningebakke, hvis du ikke lige ligger inde med en vingummibamse form.

Hvis din favorit vingummibamse er de røde, så vil du især elske disse med deres friske smag af tranebær og granatæble. De er den perfekte fredagsslik i en noget sundere udgave, der går lige i musklerne og den gode samvittighed.


Antal: Ca. 20 stk

Forberedelsestid: 5 min
Tilberedningstid: 15 min
Total Tid: 20 min

Ingredienser

Fremgangsmåde

  1. Kombiner ahorn sirup og tranebær juice i en saucegryde ved medium varme. Når det begynder at dampe, så skru ned til lav varme og pisk gradvist gelatinen i. Tillad det at blive helt opløst.
  2. Når det er fuldt opløst, så fjern gryden fra blusset og hæld i en shaker sammen med BCAA pulveret. Ryst indtil BCAA pulveret er helt opløst.
  3. Hæld nu blandingen ned i din vingummibamse form og sæt i fryseret i 10-15 minutter. Husk du også kan bruge en isterningeform.
  4. Når det har sat sig, så skub vingummibamserne ud af formen og opbevar i en lufttæt beholder i et køligt og mørkt sted.

Vingummibamser

Næringsindhold pr. vingummibamse

Tranebær og granatæble vingummibamser med BCAA

Ernæringsinformation

Per portion

Kalorier 21kcal 0 Kalorier fra fedt
% Daglige indtag *
Total kulhydrater4g1%
Proteiner1g2%


Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Gå ikke glip af de nyeste artikler, opskrifter, tilbud og produktnyheder – tilmeld dig til vores nyhedsbrev allerede i dag. Tilmeld dig her