Livsstil

Få hjælp til vægttab I Sådan smed hun 7 kg

Jeg har brug for hjælp til vægttab

Har du også søgt på nettet efter hjælp til vægttab? Du har højst sandsynligt set alle de forskellige guides rundt omkring, der giver gode råd til at blive fit og bikiniklar inden sommerferien.

Alle disse guides, slankekure og udfordringer er sikkert fantastiske og får dig helt sikkert til at tabe dig…

Men hvad lærer du af det?

Hvordan kommer jeg i gang med mit vægttab? 

Hjælp til vægttab

Sagen er den, at selvom vi alle kan have det samme mål såsom at forbrænde fedt og få en stærk og tonet krop, så har vi alle forskellige livsstile. Det er altså forskelligt, hvordan vi hver især skal gribe et vægttab an. Selvfølgelig har vi alle godt af at følge de grundlæggende anbefalinger. Spise en farverig og næringsrig kost, sørge for daglig bevægelse, træne hårdt og være dedikeret.

Som personlig træner elsker jeg at kunne hjælpe dig med at lægge din livsstil om. Hvis du ønsker hjælp til vægttab, så kan jeg hjælpe dig i netop denne rejse. Jeg er af den overbevisning, at alle kan tilpasse træning og sund kost til sin hverdag. Uanset hvor meget arbejde, hvor mange børn eller hvor få redskaber man har.

Kender du typen?

Har du en travl lederstilling på arbejdet, der gør, at du er nødt til at løbe fra møde til møde og kun kan sætte begrænset tid af til træning?

Er du hjemmegående nybagt mor, der drømmer om at passe ned i dine gamle bukser igen?

Er du stillesiddende studerende, der er sparsom med budgettet, så det skal være kost, hvor man får max næring for en billig kilopris?

Kan du kun lide at træne derhjemme, fordi du ikke føler dig selvsikker nok til at gå i et fitnesscenter?

Har du en skade/sygdom, der begrænser dig betydeligt?

Ligegyldig hvilken situation du står i, skal du vide, at der er en udvej. Alle kan nå sit mål, der er bare nogen, der når det hurtigere end andre, fordi de har mere optimale midler at gøre brug af.

Sådan smed Frøken N. 7 kg
Indtil videre

Alder: 26 år

Højde: 168 cm

Da Frøken N. kontaktede mig havde hun ligesom alle andre et mål om at stramme kroppen lidt op. Hun var kommet ind i en dårlig rytme, hvor træningen var ikke eksisterende, og kosten ikke var så god, som den burde være.

Hun har længe været tilmeldt et fitnesscenter, men synes, det er for uoverskueligt at træde derind, fordi hun ikke aner, hvad hun ville skulle lave af øvelser.
Hun har også nogle forskellige redskaber derhjemme, men har ikke kunne finde motivationen til at bruge dem.

”Jeg ønsker at tabe mig lidt og blive strammet op. Jeg drømmer om en fladere mave, tyndere lår og smallere stram numse. Jeg mangler bare lidt motivation til træning og livsstilsændring”

Hjælp til vægttab

Frøken N før og efter

Når stressen og travlheden tager over

Jeg startede som det første med at kigge på hendes nuværende træning og kost. Hendes træning var der ikke, og hendes kost var meget monoton – der var ingen farver, ingen grøntsager, ingen energigivende råvarer.

Jeg gav hende et træningsprogram til fitnesscenteret og gav hende et mål om at have mindst 3 farver (ud over brun) på sin tallerken.

Det gik fint den første uges tid, men til en af vores snakke blev hun nødt til at fortælle mig, at det stressede hende for meget, og hun ikke havde tid til at sætte 1,5-2 timer af til transport til fitness og træning grundet arbejde og fuldtidspraktik.

Intet problem – alt kan arbejdes ud fra. Jeg gav hende nogle hjemmeøvelser, som faktisk kun var 10-20 minutter ad gangen. Vi gav hende også endnu flere små mål, der skulle forbedre hendes kost.

Lær at lytte til kroppen

Frøken N.’s vægt har gået lidt op og ned undervejs i forløbet. Det har hun faktisk set som en lærestreg, fordi hun har lært sin egen krop at kende. Hun ved hvordan hendes krop reagerer, når det er ved at være den tid på måneden (for kvinder). Hun har lært hvilke råvarer, der gør, at hun føler sig flad og tilfredsstillet.

Hun har lært, at træning giver hende glæde og energi og derfor er hun langt mere motiveret til at træne nu. Hun har lært hvordan hun selv i en travl hverdag kan få bevægelse ind. Hun har lært, hvordan hun skal opsætte kosten, hvis der er fødselsdage, eller hun gerne vil tillade sig et glas vin eller to.

Bevar motivationen under din livsstilsændring

Motivation under vægttab

En af de gode ting ved at køre et onlineforløb med mig er, at du altid kan skrive til mig. Det udnyttede Frøken N., da motivationen en uge var helt nede.

Hun skrev også til mig, da hun nåede det punkt, hvor hun følte lyst til at spise hele slikskabet. Jeg gav hende råd til, hvordan hun kunne tilfredsstille den søde tand på en sund måde, hvilket virkelig hjalp hende.

Sammen arbejder vi os igennem de forhindringer, der må dukke op og justerer, hvis du rammer et plateau.

Giv en kæmpe high five for frøken N’s indsats og flotte udvikling. Efter vores forløb vejer Frøken N. 7 kg mindre, men hun er slet ikke færdig med sin rejse. Hun fortalte mig til vores sidste snak, at hun var utrolig glad for den rytme, hun var kommet ind i og kunne se sig selv fortsætte lang tid endnu.

Få hjælp til vægttab med en personlig træner

Hjælp til vægttab

Sarah Louise – Personlig træner

Med mine over 2000 timers personlig træning har jeg hjulpet mænd og kvinder i alle situationer, og selvom de ikke troede det, er alle nået i mål den dag i dag.

En af de ting jeg brænder allermest for er at sprede er styrke og selvsikkerhed i egen krop. Har du de to ting, vil du sprede mange flere smil og udstråle meget mere energi til folk omkring dig. I min e-bog prøver jeg også at komme med gode råd til, hvordan du tilrettelægger kost og træning efter din egen livsstil.

Husk, at du altid kan hive fat i mig, hvis du har et emne du synes jeg skal skrive om i næste artikel.

Instagram: @sarahlouise_traening

Facebook: /sarahlouisetraening

Hjemmeside: www.sarahlouisetræning.dkSarah Louise

Sarah Louise

Forfatter og ekspert

Sarah Louise er vores skribent og EHFA Certificeret personlig træner og EHFA Certificeret fitness instruktør v/Fitness Institute, som begge er internationalt anerkendt. Derudover er Sarah Louise podcast vært på Vegateket, der handler om alt vegansk, fitness og en sund livsstil. Hendes erfaring som personlig træner spænder vidt fra at hjælpe kvinder i kampen om en stærkere og sundere krop og gøre det til en livsstil fremfor en sur pligt og kamp. Sarah Louise fokuserer på hver enkelt af sine klienter og finder frem til det rette forløb med en god blanding af funktionel træning, højintensitets træning og styrketræning. Læs mere om Sarah Louise og hendes træningsforløb her: https://www.sarahlouisetraening.dk Sarah Louise er veganer og lever plantebaseret, og hun tror på andet en blot en kost bestående af kylling, broccoli og ris.


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her