Livsstil

Tag på i vægt og bliv en sundere og stærkere udgave af dig selv

Myprotein

12 super seje Myprotein kvinder fra hele verden beviser her, at vægt IKKE er en milepæl for, om man er i god form! Tag på i vægt og vær god ved krop og sind.

Det er på tide at smide vægten ud og stoppe med at tælle hver eneste kalorie, der indtages. Her kan du læse om 12 inspirerende kvinder, fra vidt forskellige lande verden over, som med hver deres krop beviser, at vægten ikke er ensbetydende med en god form! Tro det eller ej, vores seje Myprotein-kvinder, som har været med i undersøgelsen har alle forvandlet deres kroppe, men vejer MERE nu, end da de begyndte deres træning. De ekstra kilo er resultatet af deres øgede muskelmasse, som netop får dem til at se helt fantastiske ud.

De har alle en ting til fælles; de STOPPEDE med, at fokusere på tallet på vægten. I stedet begyndte de, at give deres krop det, den havde brug for, for at kunne yde sit bedste. Budskabet er, at kvinder verden over, er begyndt at bekymre sig mindre om, at tælle kalorier, og i stedet fokuserer mere på at føle sig stærke, sunde og godt tilpasse. I de seneste måneder er kvinder begyndt, at bruge flere hashtags på de sociale medier, så som #gainingweightiscool (62.541 tags) og #screwthescale (25.491 tags). Dette er blot et tegn på, at fitnessrevolutionen fortsætter med hastigt at vokse og i retning af sundhed og styrke.

Jess – Germany
tag på i vægt Jess Germanyhttps://www.instagram.com/jessko1/
Mikayla Zazon – USA
Mikayla Zazonhttps://www.instagram.com/mik.fit/

En af vores ti kvinder fra Myprotein, Mikayla Zazon fra USA, siger: “Jeg gør klart en masse fremskridt, vægten tror bare ikke på det. Vægten forstår ikke hver detalje, der tæller, når det kommer til god form. Spiste jeg et stort måltid lige inden, jeg gik i seng? Drak jeg nok, eller for meget, vand? Og den kan bestemt heller ikke forestille sig det hårde arbejde, jeg lægger i min kost og træning hver eneste dag. Vær ærlig over for dig selv, selvom vægten siger, du ikke arbejder dig i den rigtige retning, betyder det ikke, at det er sandt. Så vær ikke for hård ved dig selv, ved straks at halvere kalorieindtaget, når du ikke taber dig. Tro i stedet på processen, og det, du kan se i spejlet.

Dabe Lin – Taiwan
Dabe Linhttps://www.instagram.com/katzologie/?hl=en
Natasha Partaloga – Ukraine
Natasha Partalogahttps://www.instagram.com/natasha.partaloga_ifbb/

Fokus på korrekt ernæring, er overvældende fremtrædende inden for fitness-verdenen lige nu. Em Wizzfit fra Australien siger; “God ernæring handler om, at have styr på det grundlæggende. Spis nok, få masser af protein i hvert måltid for at reparere muskler og forkæle dig selv, så du ikke føler, du konstant mangler noget. Sørg for at spise en masse fuldkorn, frugt og grønt, da det er vigtigt for fordøjelsen, følelsen af mæthed, og samtidig reducere risikoen for en række livsstilssygdomme.”

Så hvilken slags mad skal du spise hver dag, for at opnå resultater, magen til Emmas? “Hvis jeg træner i en time om dagen, vil en typisk kost for mig indeholde følgende:

  • Pre-workout: 1 banan
  • Morgenmad: 0.5% græsk yoghurt, havregryn, peanutbutter, hindbær og 1 spsk. Myprotein Impact Whey Protein
  • Frokost: Kyllingebryst og blandede stegte grøntsager, krydret med krydderier fra Myprotein
  • Eftermiddags-snacks: Dip med gulerodsstave, snackbar, kvark yoghurt
  • Aftensmad: Vietnamesisk stir-fry med kylling og grøntsager, serveret med brune ris
  • Dessert: Karamel- og kokos is.

Samlet næringsindhold: 2115 kalorier, 231 g. kulhydrat, 71 g. fedt, 150 g. protein, 31 g. fibre”

Sandra Erzen – Slovenia
Sandra Erzenhttps://www.instagram.com/sandra_feelstrongsexy/
Carlotta from Italy
Carlottahttps://www.instagram.com/charlycatt/?hl=en

Personlig træner Tom Pitfield, fra Myprotein, udtaler: “Det faktum, at disse kvinder er fra hele verden, herunder Australien, Spanien, Italien, Taiwan, Montreal, Ukraine, Slovenien, Tyskland, Rusland, USA og Frankrig – viser, at dette ikke er en tendens bare et enkelt sted, men et internationalt fænomen. Vi forudsiger, at dette blot er begyndelsen på en ny fitnesstrend. Mine klienter efterspørger en tonet fysik, hvor der kan ses definerede muskler. Deres mål er ikke, at tabe sig. Der har været et stort skifte i folks fitnessmål, siden tiden med lange cardio- og vægttabs træninger. Det handler i stedet om, at træne smart, og du behøver ikke bruge flere timer i fitnesscentret, hvis du vælger de rigtige øvelser til, at øge din muskelmasse.”

Derudover viser markedet for sportsernæringsprodukter til kvinder ikke noget tegn på, at være nedadgående. Myprotein kan bekræfte en stigning på hele 359% blandt kvindelige kunder fra juni 2013 frem til juni 2017, der genererer mere end 150 millioner. Brandet, der er den største onlineforhandler af sportsnæringsprodukter globalt, har tiltrukket mere end en halv million nye kvindelige kunder i de seneste 12 måneder, og sendt produkter til 1,4 millioner kvindelige kunder på verdensplan.

En talsmand fra Myprotein, har udtalt: “Vi har observeret en interessant udvikling blandt de produkter, kvinder køber, og det rækker langt ud over proteinpulvere. Vores veganske, økologiske og Active Woman-serier, er særligt populære blandt vores kvindelige kunder, som de fortsætter med, at lede efter alternativer for sundere madlavning og snacks.”

Patricia Asesoramiento – Spain
Patricia Asesoramientohttps://www.instagram.com/patriciamg31/?hl=en
Em Wizzfit – Australia
Em Wizzfithttps://www.instagram.com/em_wizzfit/
Diana Volkova- Russia
Tag på i vægt Diana Volkova Russiahttps://www.instagram.com/di_volkowa/
Brenda Raftl – Montreal
Brenda Raftl Montrealhttps://www.instagram.com/candied_chocolate/
Camille Thiebault, France
Camille Thiebault Francehttps://www.instagram.com/camillelolafit/?hl=en
Gabby Male – USA
Gabby Male USAhttps://www.instagram.com

Få idéer her til styrketræning og rejsen mod en stærkere kvindekrop.Myprotein

Myprotein

Forfatter og ekspert


Se dagens tilbud og få dine favoritter med gode rabatter. Klik her