CrossFit kosttilskud

CrossFit's høje intensitet er ekstremt krævende for kroppen. Du har derfor behov for at give dig selv, den brændstof der holder dig kørende både under og efter en WOD.

Start f.eks. din træning med vores pre-workout MYPRE og benyt BCAA som en intra-workout partner, der hjælper dig med at vedligeholde din intensitet. Endeligt er Impact Whey det optimale valg som et post-workout restitutionskosttilskud.

Myprotein træningstøj arbejder så hårdt som dig selv under din WOD, med svedafvisende materialer og design der yder støtte.

Vores leggings og shorts har unikke features, der søger for de sidder som de skal, uanset hvor mange burpess du laver. Det squat-sikre materiale og de farverige designs, sikrer desuden at du altid skiller dig ud i din box.

SE HELE UDVALGET

Reebok CrossFit NANO 5.0

SE VIDEO

MOTIVATIONSVIDEO

Vi har et kæmpe arkiv med træningsartikler, råd og opskrifter. Find alt hvad du mangler, lige fra træningsprogrammer, til gennemgang af enkelte øvelser.

hvis du gerne selv vil dele din viden om CrossFit og vægtløftning, leder vi altid efter nye forfattere. Se om du har hvad det kræver for at blive tilknyttet forfatter lige HER.

SE ALLE ARTIKLER
LÆS MERE
LÆS MERE