Myprotein Thermal Water Bottle

500ml isoleret vandflaske

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

99999 kr

Udsolgt

Udsolgt

Du vil måske også kunne lide...

Produktoversigt

Myprotein Thermal Water Bottle er den perfekte flaske til at holde din drink enten varm eller kold under hele din træning.

Denne 500ml kapacitets flaske er pakket ind i et fleksibelt materiale kendt som Nanogel® der betragtes som det bedste og letteste fast isolerende materiale i verden. Letvægts, squeezable og helt BPA fri, giver denne flaske en uovertruffen termisk ydeevne.

En nylig undersøgelse viste, at indtagelsen af en kold drink (4°C) under træning reducerer stigningen i kroppens kernetemperatur i forhold til at indtage væske ved stuetemperatur. Reduktion kroppens kernetemperatur kan resultere i bedre ydeevne.

Fremstillet af det italienske firma Elite, en af de førende ydeevnes flaske producenter i verden, Myprotein Thermal Water Bottle er ideel for dem, der ønsker at holde deres drink kølig og forfriskende under hele deres træningspas.

Vigtige fordele

  • Holder drikkevarer varme eller kolde i op til 4 timer
  • 500ml kapacitet
  • Ergonomisk desgin til brugervenlighed
  • Blød gummidyse giver et hurtigt væske flow

Anbefalet brug

Hæld den ønskede mængde væske i flasken. Skru låget stramt indtil det er sikret. Løft dyse og klemme for at begynde at drikke. Kun egnet opvaskemaskiner under 40°C. Bemærk venligst: Vores Flasker og Shakers er ikke designet til at transportere væsker, deres formål er at blande pulver og væske i til en lækker konsistens umiddelbart før forbrug.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Myprotein Thermal Water Bottle

Vælg billede

Myprotein Thermal Water Bottle