• Vegetarian

    Vegetarian

Exceed (Prøve)

Fordele ved MSM

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 9 kr

Nu 8 kr

Spar: 1 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Exceed er en avanceret blanding af aminosyrer og elektrolytter, udviklet til at fremme energiproduktionen, øge styrke og udholdenhed, styrke inddrivelsesprocessen og øge muskelvækst. Det videnskabeligt beviste 2:1:1-forhold af forgrenede aminosyrer (L leucin, L isoleucin og L valin) og tilstedeværelsen af Beta alanin, en central aminosyreog citrullin Malate hjælper med at generere et væv-bygende miljø, der er optimal til opbygning muskelmasse samt fysisk kapacitet.

Flere undersøgelser har vist at forgrenet aminosyrer (BCAA), kan have en gavnlig effekt på performance; reducerer træthed og hæver energi niveauer. Ved at begrænse niveauet af tryptophan (en aminosyre, der kan forårsage en følelse af træthed i hjernen) kan BCAA hjælpe med at opretholde en højere træningsintensitet længere. BCAA har også vist sig at forhindre katabolisme under intense træningspas og samtidig fremme væksten af muskelvæv.

Hver portion giver dig en optimal kombination af Beta Alanin, citrullin Malate og vitamin B5, hvilket gør Exceed en af de mest avancerede ikke-stimulerende styrke, udholdenhed og energi supplementer på markedet. Ved at fremme den mængde energi du producerer og reducere forekomsten af trætheds-fremkaldende toksiner, såsom mælkesyre, vil Exceed skubbe din træning ud over de normale begrænsninger og forstærke din træningskapacitet.

Exceed kan også være et glimrende supplement for dem, der ønsker at tabe sig og mindske kropsfedt uden brug af stimulanser såsom koffein. Fremme af vækst og vedligeholdelse af muskelmasse, vil give dig et forbedret potentiale til at forbrænde stædig kropsfedt og overskydende kalorier. Exceed kombinerer nogle af de mest spændende pre-workout ingredienser i ét praktisk og meget effektiv supplement.

Vigtige fordele

MSM er et fleksibel bånd mellem proteiner til dit hår, hud, led, sener og brusk. MSM pulver indeholder 100% MSM.

Anbefalet brug

For alle engageret i en langsigtet fysisk træningsplan, er det at få den rigtige kost balance absolut nødvendigt. Kroppen kræver den rigtige form for næringsstoffer, for at præstere og udvikle sig korrekt, og uanset om disse kommer fra mad eller kosttilskud, er de nødvendige til mange formål. Som et kosttilskud, anbefaler vi at indtage 1 gram dagligt, helst sammen med et måltid.

Ingredienser

Hvem er MSM egnet til?

Ernæringsinformation

MSM (Methylsulfonylmethan) er det fjerde mest tilgængelige mineral i kroppen, MSM (en form for svovl) er et lugtfri pulver.

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Exceed (Prøve)

Vælg billede

Exceed (Prøve)