• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Fructose

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre.

KØB NU

59 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Fruktose er et naturligt sukker, der findes i en række fødevarer, såsom frugt, honning og grøntsager. Den betragtes som et simpelt kulhydrat med et lavt glykæmisk indeks, med bedømmelse mellem 35 og 45. Dens lave placering på GI skalaen betyder at Fruktose er fordøjet over en længere periode og resulterer i en mindre dybtgående indvirkning på blodsukkeret i forhold til glukose eller maltodextrin.

Det er en generel betragtning at kroppen kun kan optage omkring 60g glucose pr time på grund af begrænsede transportsystemer i kroppens fordøjelsessystem, men fordi fructose ikke konverteres til glucose i fordøjelsen, passerer det direkte gennem tarmvæggen. Derfor bør Fructose kombineres med andre kulhydrater for at give mulighed for at optage flere kulhydrater i timen og potentielt øge dine energi niveauer yderligere.

En af de store fordele ved at supplere med Fruktose er den høje mængde kulhydrater.

Vigtige fordele

 • Lavt GI (glykæmisk indeks) kulhydrat
 • Sødt smagende og let at blande
 • Fantastisk energikilde

Anbefalet brug

Kulhydrater bidrager til muskelrestitution† efter træning med høj intensitet og/eller udholdenhedstræning. For at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte en skefuld (35 g) i 150-250 ml vand eller din yndlingsdrik i en Myprotein-shaker og drikke den indenfor 4 timers træning. For at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte en store skefuld (35 g) i 150-250 ml vand eller din yndlingsdrik i en Myprotein-shaker og drikke den indenfor 4 timers træning. †En gavnlig virkning opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag af doser på 4 g pr. kg kropsvægt indenfor de første 4 timers og ikke senere end 6 timers træning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Fruktose pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 205.0Kcal
Energi: 848.5kJ
Protein (som det er): 0.0g
Kulhydrater: 49.0g
Heraf sukkerarter: 49.0g
Fedt: 0.0g

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Fructose

Vælg billede

Fructose