• Gluten Free

    Gluten Free

MYPRE

Eksplosiv Pre Workout

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 259 kr

Nu 194 kr

Spar: 65 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er MYPRE?

MYPRE leverer et væld af ingredienser til at hjælpe med at forbedre ydeevnen*, mindske træthed* og give løbende fokus under hele din træning*. MYPRE fås i 7 friske og lækre smagsvarianter som omfatter; Sour Apple, Lemon and Lime, Vandmelon, Hindbær Lemonade, Orange, Grape og Blue Raspberry.


Fordele ved MYPRE

MYPRE giver en række vigtige ingredienser, som synergistisk arbejder sammen om at forbedre ydeevnen*. Hver servering på to scoops vil give følgende:

Kreatin (4 g): MYPRE giver fire forskellige typer kreatin, som omfatter; Kreatin HCI, Kreatin Ethyl Ester HCI, Kreatinmonohydrat, og Kreatinmonohydrat (Creapure ®). Kreatin forbedrer fysiske præstationer under kortvarrige træningspas af høj intensitet samt gentagne øvelser*

Koffein (400 mg): MYPRE kombinerer en unik patenteret blanding af koffein og guarana ekstrakt (Paullinia Cupana) for at tilvejebringe 400 mg koffein per to scoops. Koffein har vist sig at øge årvågenhed og opmærksomhed*

Aminosyrer: MYPRE giver 4 g Forgrenede aminossyrer (BCAA ’) i et 2:1:1-forhold mellem leucin, isoleucin og valin. MYPRE indeholder også en komplet liste over essentielle aminosyrer med ekstra 800 mg leucin per portion

Vitaminer og Mineraler: MYPRE Giver Pantothensyre, vitamin B6, B12, niacin og riboflavin, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse*. Pantothensyre og biotin bidrager også til normal psykologisk funktion*.


MYPRE indeholder også 3g Beta alanin, L-citrullin Malate, L-arginin, D asparaginsyre og Betain.


Hvem er MYPRE Egnet til?

MYPRE anbefales til alle på udkig efter en eksplosiv pre workout formel for at forbedre ydeevnen*, mindske træthed* og øge årvågenhed og fokus*.

* Pantothensyre / Folat / vitamin B6 / B12 / Niacin / Riboflavin bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

*Kreatin øger den fysiske præstation i korte træningspas af høj intensitet.

*Pantothensyre bidrager til en normal mental ydeevne/Biotin bidrager til en normal psykologisk ydeevne.

* Koffein har vist sig at øge årvågenhed og opmærksomhed

 

Vigtige fordele

  • Anti-træthed Formel *
  • Forbedrer ydeevnen *
  • Vedholdende Fokus *

Anbefalet brug

Tag 1-2 scoops 30 minutter før træning. Bland hver scoop med 150-250ml koldt vand (til den ønskede smag) og drik med det samme.

Vi foreslår at starte med 1 scoop eller mindre for at vurdere din tolerance.

Indeholder 200 mg koffein pr Scoop.

Advarsel. Bør ikke bruges hvis du har en medicinsk tilstand, tager medicin, er gravid, overvejer at blive gravid eller ammer eller er beta-alanin følsom. Indtag ikke koffein/stimulanser fra andre kilder samtidig med at du indtager mypre eller inden for 4 timer før sengetid.

Ingredienser

Thiamin (thiamin HCL), riboflavin, niacin, vitamin B6 (pyridoxin som HCL), folinsyre, vitamin B12 (som cyanocobalamin), biotin, pantotensyre (som d-calciumpantothenat ), chrom (som chrom-hexahydrat), BCAA 2:1:1, L-citrullin DL-Malate 1:1, Beta alanin, D-asparaginsyre, L-Arginin AKG, agmatin sulfat, Betain, Anhy, Kreatin HCI. , kreatin, 1h20, Creapure, kreatin-ethylester HCL, L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, Koffein (Koffein PWD &. Guarana Ektrakt 12%), L-arginin, L-threonin, L phenylalanin, L-methionin, L-histidin, Guarana Ektrakt 12%, L-tryptophan, Natrium (som natriumcitratdihydrat og natriumchlorid).

Blue Raspberry (Skovbær):. naturlige og kunstige smagstoffer, sødestoffer (sucralose, acesulfam K), Farve (Brilliant Blue FCF)

Grape: Naturlige og kunstige smagsstoffer, sødemidler (sucralose, acesulfam K), Farver; (Allura Red AC), (Brilliant Blue FCF). Indeholder Allure Red, der kan have en negativ indvirkning på aktiviteten og opmærksomhed hos børn.

Lemon and Lime: Naturlige smagsstoffer, sødestoffer (sucralose, acesulfam K), Farver; (Tartrazin), (Brilliant Blue FCF). Indeholder Tartrazin som kan have en negativ indvirkning på aktiviteten og opmærksomhed hos børn.

Orange: Naturlige smagsstoffer, sødestoffer (sucralose, acesulfam K), Farve (Sunset Yellow FCF). Indeholder Sunset Yellow, som kan have en negativ indvirkning på aktiviteten og opmærksomhed hos børn.

Raspberry Lemonade: Naturlige farvestoffer, sødestoffer (sucralose, acesulfam K), Farver; (Allura Red AC), (Brilliant Blue FCF). Indeholder Allure Red, der kan have en negativ indvirkning på aktiviteten og opmærksomhed hos børn.

Sour Apple: Naturlige og kunstige smagsstoffer, sødemidler (sucralose, acesulfam K), Farver; (Sunset Yellow FCF), (Brilliant Blue FCF). Indeholder Sunset Yellow, som kan have en negativ indvirkning på aktiviteten og opmærksomhed hos børn.

Vandmelon:. naturlige og kunstige Flavours, sødestoffer (sucralose, acesulfam K), Farve (Allura Red AC). Indeholder Allure Red, der kan have en negativ indvirkning på aktiviteten og opmærksomhed hos børn

Ernæringsinformation

Klik for større billede

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

3.89

3.889

(27 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Virker!

Samlet:

4

Blandbarhed:

2

Smag:

2

Effektivitet:

5

Smagen er ikke god, og det skummer en del, når man blander med vand. Så lav din Shake i god tid, så forsvinder skummet. Disse to ulemper til trods, er det faktisk en rigtig god PreWO. Effekten er virkelig god. Har du først drukket den, er du sgu nødt til at træne igennem.

19 May 2016 af

Bedste PWO på marked

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

3

Effektivitet:

5

Mypre er helt bestemt det bedste preworkout derude! Med 200mg koffein per scoop giver bare et super kick! Men tager lidt og blande den, dog umuligt at få alt med, da der vil være en lille smule pulver tilbage, flydende rundt. Ikke noget generende. Sørg for at blande op med mere vand en anbefalet. Jeg blander med 1 scoop 300-350 ml vand og 2 scoop 600 ml. Da den ellers bliver super sød (Vandmelon) Men mypre er det preworkout der giver det største kick, og som det eneste jeg har oplevet, forbedre udenholeenhed og koncentration helt op til 2 timer inde i en hård træningssæssion!.

Goes Well With:

Vand, 1 scoop (300-350ml) & 2 scoops (550-600ml)

11 May 2016 af

Syntetisk udefinerbar smag

Samlet:

1

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

5

Som myproteins andre preworkouts, så er virkningen formidabel! Den kan der ikke stilles spørgsmålstegn ved. Men smagen... Den minder om en udefinerbar frugtagtig slushice med en eftersmag af for gammel mandel-essens. Ja, det lyder lige lovlig negativt, men den er altså ikke god. MYPRE med lime/lemon holder derimod!

25 April 2016 af

Mypre

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Fint produkt, kan godt mærke effekten efter 2 scoops. Watermelon smager godt! 4/5

Goes Well With:

Vand

22 April 2016 af

Pre work out er et must

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Brug det.... Gør det.... Bliv fortrolig med at udforske denne verden, du vil blive mere motiveret og få en bedre træningsoplevelse. Det giver den ekstra edge du har brug for, for at være overskudsagtig mentalt når din træning starter, således du starter godt og motiveret ud. Når dit træningspas er igang, opretholder du er relativ høj intensitet. Jeg har gjort mig selv til storforbruger af dette. Det fungere for mig, fordi jeg er motiveret når jeg skal træne. Mit udbytte bliver hele tiden større, Hvilket er faldgruppen ved træning. Netop at man ikke laver resultater. Nøglen er intensitet.!

15 March 2016 af

Gør hvad den skal

Samlet:

3

Blandbarhed:

5

Smag:

1

Effektivitet:

5

MYPRE virker super godt og man får en stikkende følelse i hele kroppen når man træner og har indtaget den 30 min. før. Dog er smagen Lemon & Lime ganske forfærdelig. Jeg kan slet slet ikke få det ned uden at føle det bliver halv kvalmt. Produktet er super effektivt og jeg vil klart anbefale det til andre dog med den undtagelse, at lade være med at vælge Lemon & Lime smagen.

23 February 2016 af

Mypre

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

4

Mypre er et super godt produkt, hvis man vil have en god træning. Min egen oplevelse med det, var at det tog nogle gange før at jeg kunne begynde at mærke det. Men, når først man kan mærke det giver det et vildt kick, og man er klar på en fokuserede træning. Og jeg køber det skam igen :) Så alt i alt, er super godt produkt.

Goes Well With:

Vand

22 February 2016 af

Super

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Jeg er super tilfreds med både smag og virkning! Efter en måned ville jeg prøve at træne uden, og min energi var slet ikke på samme niveau som da jeg brugte det så, jeg har selvfølgelig bestilt lidt til!! Super tilfreds!!

2 February 2016 af

Pre

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

5

Godt produkt, som virker virkelig effektivt, smagen er dog rimelig syntetisk

Goes Well With:

vand

1 February 2016 af

Rimligt godt

Samlet:

4

Blandbarhed:

3

Smag:

4

Effektivitet:

4

Valgte Orange smagen, smager lidt af FUN saftevand, skal lidt mere vand i end anbefalet for der ikke kommer bittesmå klumper i. giver også rigtigt god ekstra energi

1 February 2016 af

Alt i alt

Samlet:

2

Blandbarhed:

3

Smag:

5

Effektivitet:

2

Det smager godt, men syntes ikke, at det giver den beskrevet effekt. Ligeledes er der grums i bunden aft shakeren, selvom jeg har rystet den meget grundigt.

19 January 2016 af

Forberedes

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

5

Jeg synes at dette produkt er virkelig efektivt til træningen, og giver en god energi. Jeg valgt bare at bestille smagen med vandmelon hvilket virkelig ikke faldt i min smag. Jeg skal virkelig kæmpe for at få det ned. Smagen er alt for kraftig, men ud over det, et tilfredsstillende produkt.

16 January 2016 af

Vil ikke købe dette igen

Samlet:

1

Blandbarhed:

3

Smag:

1

Effektivitet:

1

Jeg smed det ud og købte et andet produkt

12 January 2016 af

Glem kaffen

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Glem alt om kaffe og redbull. Det her det rykker max. Bland men 1 scoop og ikke mere. Og til 900 ml vand. Efter indtagelse kunne jeg løbe jorden rundt 4 gange. fuck det her det rykker vildt.....Kaffen er kvittet nu. My pre rykker

10 January 2016 af

Super lækkert!

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

5

Dette pre-workout gav mig et vildt kick, som gjorde, at jeg var klar til at give den gas! Jeg har kun smagt blue raspberry, og den virkede perfekt, men det eneste minus var smagen! Jeg synes efter min mening, at smagen var for kraftig, og det blev lidt kvalmende i længden. Efter al kritik, så er den stadig super!

30 November 2015 af

MyPre

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

5

Virker perfekt til tidlig morgentræning og er ikke fyldt med ubrugelige komponenter

27 October 2015 af

Mypre

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

5

Bedste Pre-workout jeg har prøvet. Giver det vildeste kick, og man er helt klar på lang træning.

Goes Well With:

Kreatin, og evt BCAA

8 September 2015 af

Det optimale pre workout

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

5

Super effektivt, og rigtig god smag! Kan varmt anbefales.

27 August 2015 af

Godtaget

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

3

Ok pre men absolut ikke det bedste på markedet.

Goes Well With:

Hård træning😄

21 August 2015 af

Power pre

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

4

Super god Pre fra Myprotien, den virker godt og prisen er fornuftig

20 August 2015 af

God effekt, syntetisk smag

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

4

Har brugt MyPre i nogle måneder nu, og det er et godt produkt. Smagen er ret syntetisk, men hej, det er heller ikke ligefrem et "naturligt" produkt så man kan ikke rigtig forvente andet :-) Jeg har prøvet blue raspberry, lime og orange. Blue raspberry var temmelig ulækker, lime er ok men smager meget kraftig. Orange er klart den bedste jeg har prøvet, det smager af almindelig appelsin saftevand og er ikke så sødt som de andre varianter. Min oplevelse var at det tog et par uger før jeg fik den fulde effekt, bruger det 30 min før træning, 3-4 gange om ugen. Havde fået fortalt at jeg ville mærke en øjeblikkelig effekt, hvilket jeg ikke gjorde men efter et par uger kunne jeg mærke en tydelig forskel på både udholdenhed og styrke :-) Jeg vil råde folk der ikke har brugt det før til at starte med en mindre dosis, anbefalet dosis er 1-2 scoops, jeg prøvede 1,5 scoops første gang (vejer 88 kg) og det var klart for meget, den prikkende fornemmelse af beta-alaninen samt en underlig fornemmelse i kroppen gjorde at den efterfølgende træning blev halv-dårlig. Men efter at have brugt produktet i et par uger kunne jeg fint tåle denne dosis, så prøv jer frem og se hvor meget I kan bruge.

Goes Well With:

Vand

18 August 2015 af

Overrasket over alt forventning

Samlet:

3

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

3

Godt Pre workout kunne godt bruge noget koffein rush men ellers blandes let og smager gost (blueberry) ingen klager her.

7 June 2015 af

Arrgh

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

3

Lemon lime var virkelig ikke min smag, kunne ikke få det ned. Den smag kan ikke anbefales.

Goes Well With:

Vand

7 June 2015 af

Der er knald på

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

4

det smager lidt for syntetisk til mig. men det virker meget godt og man får meget energi af det

31 March 2015 af

Great product

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

3

Effektivitet:

4

Kom med posten idag. Godt produkt. Gav mig en god energi i min træning idag, selvom jeg var ekstra træt, fik jeg alligevel en rigtig god træning ud af det. Håber lidt på det vil have endnu bedre effekt en dag hvor jeg i forvejen ikke er så træt. Dette produkt er meget meget bedre end deres Pulse4 :)

Goes Well With:

Vand

18 February 2015 af

Vild smag, effektivt, tja.

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

2

Har kun prøvet watermelon og den er meget sød, lidt tyk i konsistensen men det er et plus i min bog! jeg føler ikke det vilde kick af 1 scoop så man skal nok doserer op hvis man vil ha en koffeinpræget træning

Goes Well With:

vand evt. med frosne jodbær :)

10 February 2015 af

super produkt !

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

3

Effektivitet:

5

det virker rigtig godt ! det er stærke sager ! :)

6 February 2015 af

MYPRE

Vælg billede

MYPRE