• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Creatine Gluconate

Hurtigoptageligt kreatin

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 89 kr

Nu 71 kr

Spar: 18 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

CreatineGlyconate er et molekyle af kreatin bundet til et molekyle af glukose. Når disse to molekyler kombineres, er resultatet en form af kreatin, der absorberes på stort set samme måde som glukose. Det betyder, at en avanceret mængde af kreatin kan nå frem til din muskel og øger alle de sædvanlige fordele ved normal kreatin.

Forskellige undersøgelser tyder på, at kreatin er bedst at indtage med et hurtigt virkende kulhydrat for at drive kreatinen i at dine muskelceller. Med Creatine Glyconate, fungere glukosemolekylerne som dit transportsystem, der giver dig en øget absorbering af kreatin til musklen. Når Creatine Glyconate absorberes, er det opdelt i kreatin og sukker. Dette vil til gengæld drive kreatin og andre næringsstoffer direkte ind i dine muskler. Den bevarer alle egenskaberne, og giver de samme fordele, der findes i enhver anden form for kreatin, kun med en meget hurtigere absorberingshastighed som sin vigtigste fordel over sine andre ”kreatin-venner”.

Kreatin hjælper kroppen til at producere højere niveauer af ATP, som er kemisk kræves for at musklerne sammentrækkes effektivt. Højere niveauer af ATP kan i sidste ende føre til forbedringer i styrke og udholdenhed.

Vigtige fordele

 • Kreatin molekyle er knyttet til et glukose molekyle
 • Avanceret absorbering af kreatin
 • Kan øge ATP-produktionen i musklen

Anbefalet brug

Tilsæt 1 og en halv MP små scoops (5 g) til vand, ryst og indtag. Anvendes 1-2 gange dagligt, helst direkte før og efter træning. Efter 8 ugers fortsat brug tag 1 uge fri og begynd perioden igen.

Ingredienser

Dette produkt er 100 % Creatine Gluconate med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% Creatine Glykonate

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

2.00

2.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Kreatin

Samlet:

2

Blandbarhed:

1

Smag:

3

Effektivitet:

3

for dyr ift. andet kreatin

11 January 2016 af

Creatine Gluconate

Vælg billede

Creatine Gluconate