• Vegetarian

    Vegetarian

Impact Whey Protein (RTS)

Klar til brug

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 30. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 199 kr

Nu 159 kr

Spar: 40 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Impact Whey Protein® ready to shake (RTS) er blevet designet til at tilbyde en hurtig og bekvem måde at indtage dit foretrukne valleprotein kosttilskud.

Vores Impact Whey Protein® er en rig kilde til valleprotein koncentrat fra vegetarisk sød ost, indkøbt direkte fra verdens førende valleproteinproducenter.

Det har den højeste biologiske værdi (BV) af elle kendte proteiner,valleproteinkoncentrat indeholder høje niveauer af både essentielle og ikke-essentielleaminosyrer.

Fremstillingsprocessen anvender en unik kombination af membranfiltrerings teknologi og tørring ved lav temperatur og tryk. Dette sikrer blid adskillelse og koncentrationen af proteinet og bevarer sin naturlige funktion og høje næringsværdi for at give dig et høj kvalitets valleproteinkoncentrat.

Vores Impact Whey Protein® giver over 82 g protein pr 100 g (tør basis), er fedt- og laktosefattig og rig på calcium. Dette protein er en glimrende kilde til essentielle aminosyrer og indeholder en af de højeste andele af forgrenede aminosyrer der findes i naturligt protein.

Sporbarhed er en vigtig del af vores kvalitets overvågning og hjælpe denne proces, vi arbejde direkte med verdens førende valle producenter for at sikre, at vi har fuld viden og tillid i produktionen af vores valleprotein.< /p>

Proteinfraktionerne er: 44 % Beta lactoglobulin, 17 % Alpha mælkealbumin, 1,5 % bovin serumalbumin, 8 % Immunoglobulin G, 0,5 % Lactoferrin, 26 % glycomakropeptidet

Vigtige fordele

  • Vores mest populære protein
  • Over 80 % protein per portion
  • Fremragende aminosyre profil
  • Praktisk og nem at bruge

Anbefalet brug

Tilsæt vand, mælk eller juice, indtil flasken er cirka en tredjedel til halvdelen fuld, ryst kraftigt og indtag. Tilsæt mere væske til en tyndere shake og mindre for en tykkere shake. Vi anbefaler 1-3 portioner per dag eller efter behov.

Ingredienser

Ultra Filtreret Valle protein koncentrat, kakaopulver (kun Chocolate smag), aromastoffer (aroma, emulgator (soja lecithin), farve (Rødbedefarve [kun Strawberry smag]), sødestof (sucralose).

Ernæringsinformation

Per 50g:
Energi: 196.6Kcal
Energi: 828.3kJ
Protein (tør basis): 41.0g
Protein (som-er): 39.3g
Fedt: 3.5g
Kulhydrater: 3,0g
Calcium: 250.0mg

Bemærk at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra den ikke-aromatiseret version. Når du vælger en aromatiseret version, vil det reducere protein indholdet med cirka 3 % for de fleste smage, men chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8 %.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Impact Whey Protein (RTS)

Vælg billede

Impact Whey Protein (RTS)