• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Kre-Alkalyn®

pH-korrekt kreatin

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | +Få gratis Black Box når du køber for 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Gratis Black Boks ved køb over 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 149 kr

Nu 119 kr

Spar: 30 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Kre-Alkalyn®er en af de mest avancerede former for kreatin til rådighed. På grund af sin høje pH-værdi, som Kre- Alkalyn® leveret til musklen, giver det mulighed for avancerede resultater og forbedrede niveauer af ATP-produktion. Kre-Alkalyn®kræver ikke en loading-fase og det forårsager ingen af de ubehagelige bivirkninger nogle mennesker lider af ved andre former for kreatin.

Kreatin lagres i musklen og bruges til at regenerere kroppens mest potente form for energi, Adenosin Tri Fosfat (ATP). ATP bruges hver gang du udfører en høj intensitets eller eksplosiv bevægelse som når du sprinter eller løfter vægte, men lagrene rækker kun til omkring 10 sekunder, så det er vigtigt at genopbygge disse lagre så hurtigt som muligt. Kreatin hjælper met at genopbygge ATP lagrene hurtigt og skabe mere energi.

Enhver atlet der er involveret i høj intensitets, eksplosive sportsgrene kan gavne af kreatin tilskud. Kreatin har vist sig at øge styrke og er en af de mest populære bodybuilding kosttilskud på markedet. Kre-Alkalyn®skubber grænserne endnu længere , da det hjælper kreatin belastningen, det producerer endnu højere niveauer af ATP-produktion .

Da det kan øge mængden af muskelmasse i kroppen, Kre-Alkalyn®kan det også være en hjælp til dem, der ønsker at tabe kropsfedt og skabe en mere æstetisk tiltalende kropsform.

Advarsel: anbefales ikke til brug, hvis du har lidt af nyre eller lever lidelser. Snak med din læge før brug, hvis du er usikker. Anbefales ikke til gravide kvinder, eller hvis du er under 18 år. Som med alle andre kreatin produkter bør du drikke massere af vand.

Vigtige fordele

  • pH-Korrekt Kreatin
  • Ingen loading-fase
  • Hjælper med at øge dine ATP-niveauer

Anbefalet brug

Tag 1-2 kapsler dagligt, 60-90 minutter før din træning og 1-2 kapsler straks efter træningen, for hurtigere restitution. For maksimal styrke, kan du tage 6 til 8 kapsler om dagen.

Portionsstørrelse: 1-2 Vkapsler

Portioner per beholder: 60-120

Forbehold: Kre-Alkalyn® er et registreret varemærke tilhørende All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation. Kre-Alkalyn® er et multi-patenteret produkt (USA # 6.399.661, Australien # AU2003203344, New Zealand # 519.305). Andre internationale patenter er under behandling. Alle rettigheder forbeholdt.

Ingredienser

Kre-Alkalyn*®* (buffrat kreatinmonohydrat), vegetarisk kapselskal (Hydroxipropylmetylcellulosa).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 Kapsler

Portioner Per Beholder - 60 (120 Kapsler)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
Kreatinmonohydrat     1.5 g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Kre-Alkalyn®

Vælg billede

Kre-Alkalyn®