• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Activated Barley

Aktivated®

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | +Få gratis Black Box når du køber for 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Gratis Black Boks ved køb over 850 kr. | Brug koden: SORTBOKS


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 199 kr

Nu 159 kr

Spar: 40 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Aktivated® Barley er den ultimative kulhydrat! Det er en pre-spirede korn, der fordøjes langsomt hvilket giver energi over en længere periode. Aktivated® Barley er også en god kilde til immun-styrkende beta-glucan opløselige fibre.

Aktivated® Barley er fremstillet ved en patenteret proces, der øger beta-glucan indholdet med op til 94 procent. Endvidere danner fibrene fra Aktivated ® Barley en gelatineagtig medium, hvilket skaber en stabil, jævn frigivelse af næringsstoffer, som omfatter høje niveauer af antioxidant og oxygenfjernende super oxid dismutase. Den indeholder også 5,6 % omega-3 og 4,6 % omega-6 fedtsyrer. Alt i alt har Aktivated Barley® en fantastisk ernæringsværdi

Som Aktivated® Barley har et meget lavt glykæmisk indeks; på mellem 20 og 30, som gør at den energi, du har modtaget bliver frigivet over en længere periode, når sammenlignet med en højt glykæmisk kulhydrat såsom dextrose. Dette gør at det er et godt kulhydrat på ethvert tidspunkt af dagen.

Vigtige fordele

  • Kulhydratkilde med lavt glykæmisk indeks
  • Høje beta-glucan niveauer
  • Patenteret ekstraktions metode

Anbefalet brug

Kulhydrater bidrager til muskelrestitution† efter træning med høj intensitet og/eller udholdenhedstræning. For at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte en skefuld (35 g) i 150-250 ml vand eller din yndlingsdrik i en Myprotein-shaker og drikke den indenfor 4 timers træning. For at fylde musklernes glykogenlagre anbefaler vi at tilsætte 3/4 store skefuld (30 g) i 150-250 ml vand eller din yndlingsdrik i en Myprotein-shaker og drikke den indenfor 4 timers træning. †En gavnlig virkning opnås ved indtagelse af kulhydrater fra alle kilder med et samlet indtag af doser på 4 g pr. kg kropsvægt indenfor de første 4 timers og ikke senere end 6 timers træning.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde soja, mælk og æg.

Naturell: Aktivated*®* Bygstivelse pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 30g:
Energi: 99.9cal
Protein (tør basis): 3,0 g
Kulhydrater: 21,0 g
Fibre: 6,0 g

Andre har også købt

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Activated Barley

Vælg billede

Activated Barley