• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Ærteprotein Isolat

Glutenfri & Laktosefri

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ 10% ekstra med koden: GIVMIG10

Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 30. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 119 kr

Nu 77 kr

Spar: 42 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad Ærteprotein Isolat?

Ærteprotein Isolat er et naturligt vegetabilsk baseret protein, der tilbyder en fremragende ernæringsmæssig -og aminosyre profil. Helt fri for gluten, laktose, kolesterol og andre anti-ernæringsmæssige faktorer, dette er en god kilde til protein for dem der har intolerans over for visse fødevare, eller følger en diæt der fx. udelukker gluten og laktose.

Fordele ved Ærteprotein Isolat

Ærteprotein Isolat absorberes relativt langsomt fra fordøjelsessystemet i forhold til andre proteinkilder såsom valle protein. Dette giver din krop en mere vedvarende forsyning af aminosyre og næringsstoffer, hvilket gør den ideel til for indtagelse i løbet af dagen. Ærteprotein Isolat er koncentreret til omkring 85% protein per portion, hvilket giver en virkelig god kilde til både protein og aminosyrer, især når de kombineres med andre proteinkilder. Det er specielt højt i på forgrenede aminosyrer (BCAA).

Hvem er Ærteprotein Isolat egnet til?

Ærteprotein Isolat er velegnet til alle, der leder efter et kvalitetspulver til at øge deres daglige proteinindtag. Det er ideelt til veganere, da det er fremstillet udelukkende fra den gule ært.

Hvornår skal jeg tage Ærteprotein Isolat?

Vi foreslår at bruge Ærteprotein Isolat enten lige efter din træning eller i løbet af dagen, når du har brug for et protein boost.

Vigtige fordele

 • Naturlig vegetabilsk baseret protein
 • Fri for gluten og laktose
 • Ideel proteinkilde til veganere og vegetarer

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Ærteprotein isolat (100%)

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Scoop (30g)

Portioner per beholder - 33 (1kg)

Næringsindhold

  Per 100g Per portion
Energi 1511 kJ/357 kcal 453 kJ/107 kcal
Fedt 5,0 g 1,5 g
  heraf mættede fedtsyrer 1,9 g 0,6 g
Kulhydrater 3,0 g 0,9 g
  heraf sukkerarter 0 g 0 g
Protein 75 g 23 g
Salt 2,5 g 0,75 g

 

* Referenceindtag for en gennemsnitlig voksen (8400 kJ/2000 kcal)

Næringsindholdet er baseret på versionen uden smag, ved valg af alternative smagsvarianter kan næringsværdierne variere med op til 10%

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

1.50

1.5

(2 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Skuffende

Samlet:

1

Blandbarhed:

3

Smag:

1

Effektivitet:

3

Normalt er jeg ikke kræsen, bare jeg får mine proteiner. Dette kan jeg næsten ikke indtage! Jeg har blandet det med jordbær protein med 60% jordbærsmag. Nu smager det hele forfærdeligt. Jeg vil ikke ødelægge mere af "den gode" protein. Nu kan det indtages, men smager langt fra godt!!

Goes Well With:

Skraldespanden

24 February 2016 af

Ingen klumper, god effekt, ubegribelig dårlig smag!

Samlet:

2

Blandbarhed:

5

Smag:

1

Effektivitet:

4

Jeg er helt vild med de fleste produkter, Myprotein sælger, og synes det meste de laver smager rigtig godt. Og hvis et kosttilskud, som f.eks. fiskeolie, smager grimt, har som regel ikke problemer med at få det indenbords, hvis jeg ved at det gavner. Jeg har heller ikke noget imod at spise sunde bælgfrugter, som kogte ærter, linser eller bønner i suppe eller salat. De smager faktisk meget godt. Men ærteprotein er dog en undtagelse: det smager helt forfærdeligt, og den dårlige smag er næsten umulig at dække, ligegyldigt hvor meget frugt, mælk, kakao man kommer i shaken. Ikke nok med at det smager dårligt, så bliver shaken altid meget tyktflydende hvilket kun gør den endnu sværere at få det hele ned. Pulver blandes nemt op med væsken, uden at det klumper. Men det føles som om man prøver at sluge babymos. Jeg har læst, at ærteprotein har en meget god aminosyreprofil, og er et meget sundt alternativ til f.eks. whey-protein. Men taget den ulidelige smag i betragtning, er det helt sikkert sidste gang jeg køber ærteprotein.

Goes Well With:

Hverken vand, mælk eller juice kan aflede fra den grimme smag. Så det ved jeg ikke.

6 January 2016 af

Ærteprotein Isolat

Vælg billede

Ærteprotein Isolat