• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Chlorella Powder

Klorellaalgepulver

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 309 kr

Nu 254 kr

Spar: 55 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Chlorella er en enkelt cellet grønalge, der vokser i ferskvand og er anerkendt som en af de ældste livsformer på jorden. På grund af sin rige koncentration af næringsstoffer, bliver Chlorella betragtet som en ”whole food”, der leverer alle de næringsstoffer, der er nødvendige for menneskers liv.

Chlorella er særlig høj på protein, essentielle fedtsyrer, vitaminer, fiber, nukleinsyrer (RNA & DNA) blandt mange andre vitale næringsstoffer . Tilhængerne af Chlorella hævder at det kan hjælpe med en række sundhedsmæssige fordele, herunder kostbalance, vægtkontrol, blod udrensning, øget alkalinitet i kroppen, reduceret blodtryk og støtte af immunsystemet. Det høje protein indhold i Chlorella stimulerer også vækst og reparation af kroppens væv.

Chlorella har også den højeste koncentration af klorofyl i planten verdenen. Klorofyl er af samme struktur som Hæmoglobin derfor har det vist sig at øge den iltbærende kapacitet i blodet. Iltet blod kan give mange sundhedsmæssige fordele, herunder øget energi, bedre hjernefunktion og ekstra forsvar mod usunde toksiner.

De kraftfulde antioxidant egenskaber Chlorella har, kan hjælpe kroppen med at bekæmpe sygdom og fjerne skadelige frie radikaler og toksiner. Denne fjernelse af sådanne toksiner kan hjælpe med at rense blodet, leveren og tarmen. Chlorella leverer også høje niveauer af beta-caroten , Vitamin B-12 og jern. De høje niveauer af antioxidanter , RNA og DNA, kan også hjælpe med at bremse aldringsprocessen. Dette understøttes af Chlorellas høje alkaliserende virkning, som hjælper med at kontrollere kroppens syre niveauer, som giver mulighed for optimal cellefunktion.

Vigtige fordele

 • Højeste klorofyl koncentration af enhver plante
 • Utroligt protein indhold
 • Kraftfulde afgiftende egenskaber

Anbefalet brug

Vores chlorellapulver er fuld af gode stoffer og rig på både fibre og protein. Prøv bare at tilsætte 2 mini-skefuld (6g) i dine shakes, smoothies eller juice, og du vil få et ernæringsmæssigt boost.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Chlorella pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 4g:
Energi: 70.0cal
Energi: 126.0kJ
Protein (som det er): 2,4g
Fedt: 0,4g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,08g
Kulhydrater: 0,8g
Kostfibre: 0,08g
Klorofyl: 83.3mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Chlorella Powder

Vælg billede

Chlorella Powder