• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

L Theanine

Smag
Pakke
Mængde

Aminosyre udsalg | Spar op til 50%

Spar store summer på et kæmpe udvalg af vores aminosyrer.

Tilbuddet er gældende til og med den 23. oktober 2016 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

Før: 209 kr

Nu 136 kr

Spar: 73 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er L Theanine?

L Theanine er en aminosyre , der findes naturligt i grøn te. Det har vist sig at fremme en afslappende tilstand uden at forårsage døsighed eller reducere årvågenhed. Det er blevet foreslået, at L Theanine kan øge visse neurotransmittere og alpha bølger produceret af hjernen, der fremmer en beroligende effekt.

Hvorfor skal du tage L Theanine?

I mange år har folk indtaget grøn te på grund af sine afslappende egenskaber. L Theanine er den aktive ingrediens i grøn te, der hjælper til at fremme denne følelse af afslapning og ro.

L Theanine har en række gavnlige virkninger, herunder dets evne til at fremme afslapning og en tilstand af at være udhvilet. Indledende forskning tyder på at L Theanine også kan understøtte kardiovaskulær funktion, forbedre evnen til at koncentrere sig, reducere nervøs agitation og også potentielt sænke blodtrykket. Det foreslås også, at L Theanine kan fremme afslapning og tilskynde dyb søvn.

Det foreslås at de beroligende virkninger fremstilles ved stigende niveauer af GABA (gamma -amino-smørsyre) en vigtig hæmmende neurotransmitter i hjernen. GABA har vist sig at reducere følelsen af ophidselse, rastløshed og søvnløshed. L Theanine kan også øge niveauet af dopamin, et andet kemisk stof i hjernen, der kan forbedre humøret.

Selvom L Theanine findes i grøn te indeholder det ikke koffein. L Theanine arbejder for at udligne koffeins hyper effekt med en beroligende effekt.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Kan fremme en afslappet sindstilstand
 • Har vist sig at fremme dyb søvn og afslapning
 • Naturlig aminosyre

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 200 mg, 1 til 2 gange dagligt.

Tilføj knap 1 MP mini scoop (200 mg) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme. Bedst at indtage på tom mave.

1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 220mg (0,22 g).

Ingredienser

Dette produkt er 100% L Theanine med intet tilføjet eller taget væk.

Ernæringsinformation

100% L Theanine

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.00

4.0

(1 Anmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Søvn

Samlet:

4

Blandbarhed:

5

Smag:

1

Effektivitet:

4

Min søvn er forbedre

10 September 2015 af

L Theanine

Vælg billede

L Theanine