Methoxy Isoflavone

Smag
Pakke
Mængde

Spar op til 75% - Alt er nedsat | + Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.

Alt er nedsat | Spar op til 75%

+ Få gratis Mystery gift ved køb over 600 kr.


Vi fejrer 12 års jubilæum med kæmpe udsalg. Alt er sat ned i pris og du sparer op til 75%


Tilbuddet er gældende til og med den 29. maj 2016 eller så længe lager haves. Max en rabatkode per ordre. Max rabt på 700 kr.

KØB NU

Før: 159 kr

Nu 131 kr

Spar: 28 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Methoxy er et naturligt og effektivt kosttilskud med kraftfuld vævbygnings virkning, og ingen af de ubehagelige og farlige bivirkninger forbundet med mindre kosttilskud.

Det vigtigste mål for mange er at øge muskelmasse og forbedre definition. Methoxy-isoflavone har vist sig at tilbyde fordele mod begge disse må , når det kombineres med en proteinholdig kost og hård træning.

Methoxy-isoflavon er en af flavonoid gruppe af kemikalier, og derfor giver det en stærk antioxidant virkning i kroppen. Imidlertid har de primære områder inden for forskninge, som er blevet fulgt med hensyn til Methoxy-isoflavon, været i forfølgelsen af dens fordele som et bodybuilding kosttilskud.

Den største fordel ved methoxy-isoflavon er dens evne til at øge mængden af muskelmasse i kroppen takket være den måde, hvorpå det øger protein syntesen i hele kroppen. Det betyder, at når brugere af produktet spiser en proteinholdig kost er de i stand til at behandle næringsstofferne mere effektivt og få mere gavn fra deres kost.

I forskellige tests udført i de seneste år har methoxy-isoflavon vist sig at have en række fordele, når det gives som en del af en kost, herunder øget masse, højere knogletæthed, og et højere niveau af udholdenhed. Disse tre vigtige fordele, kombineret med dens mangel på bivirkninger betyder, at methoxy-isoflavone hurtigt er ved at blive et utrolig populært kosttilskud for folk, der ønsker at nyde gode fysiske resultater.

Vigtige fordele

  • Kan forbedre muskelmasse
  • Ingen bivirkninger hos mænd eller kvinder
  • Stærk antioxidant effekt

Anbefalet brug

Som kosttilskud, tag 1 til 2 kapsler 1 til 2 gange dagligt

Portionsstørrelse: 1 kapsel

Portioner per beholder: 90

Ingredienser

Methoxyisoflavone, kapselskal (gelatin), Antiklumpforebyggende middel (Magnesiumstearat, siliciumdioxid), fyldemiddel (Maltodextrin).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 1 Kapsel

Portioner Per Beholder - 90 (90 Kapsler)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

Per Portion
Methoxyisoflavone150 mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Methoxy Isoflavone

Vælg billede

Methoxy Isoflavone