• Vegetarisk

    Vegetarisk

  • Veganer

    Veganer

Oatbran

Sund kilde til fibre

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre.

KØB NU

Før: 39 kr

Nu 31 kr

Spar: 8 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Oatbran er den ydre skal af havre korn, som er særlig rig på vitaminer, mineraler og fiber. Det er også en god kilde til protein og lav GI (glykæmisk indeks) kulhydrater gør det et ernæringsmæssigt afbalanceret korn.

Oatbran er især en glimrende kilde til både opløselige og uopløselige fibre. Omkring halvdelen af fibrene i havreklid er opløselige fibre, den type, der sænker LDL (dårligt) kolesterol i blodet . Opløselige fibre er en blød fiber, der absorberer vand, når det bevæger sig gennem fordøjelseskanalen.

Så snart oatbran kommer ind i munden opsuger det spyt og ankommer i maven hvor det støtter sig op ad vand. Denne ekspansion i størrelse, kan føre til en større følelse af at være mæthed, samtidig har det en medvirken til regelmæssighed og mave sundhed.

Med det anbefalede daglige fiber indtag på omkring 24g, er den britiske kost alvorligt lav på fibre, med et landsgennemsnit på omkring 10-12g per dag. Dette gør Oatbran til en fantastisk mulighed for at øge dit daglige fiber indtag.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Glimrende kilde til opløselige og uopløselige fibre
  • Kan hjælpe med at forbedre en sund livsstil
  • Har vist sig at sænke LDL-kolesterol

Anbefalet brug

Hvedeklid har et højt fiberindhold og indeholder beta-glucaner†, hvilket gør det til et godt kosttilskud. Prøv at 1/4 en store skefulde (20 g) i dine shakes, smoothies eller juice, og du vil få et ernæringsmæssigt boost. †Hvede-beta-glucan har vist sig at sænke/reducere kolesterol i blodet. Forhøjet kolesterol er en risikofaktor ved udvikling af hjertekransåresygdom. Den gavnlige virkning opnås ved et dagligt indtag på 3 g beta-glucaner.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

For allergener, heriblandt kornsorter indeholdende gluten, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde soja, mælk og æg.

Naturell: Havrekli (100%)

Ernæringsinformation

Per 10g:
Energi: 36kcal
Energi: 152kJ
Protein: 1,3g Kulhydrat: 4,7g
Heraf sukkerarter: 0,1g
Fedt 0,9g
Heraf mættede fedtsyrer: 0,1g
Hvoraf enkeltumættede fedtsyrer: 0,3g
Som flerumættede fedtsyrer 0,3g
Fibre: 1.8g
Natrium: 0,1mg

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oatbran

Vælg billede

Oatbran