• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Sojaprotein Isolat

Laktosefri med over 90% protein

Smag
Pakke
Mængde

25% på hele ordren med koden: SPAR25 | + 2 gratis cupcakes ved køb over 500 kr.

25% på hele ordren


+ Gratis 2 gratis Cupcakes ved køb over 500 kr.

Brug koden: SPAR25

25% på hele ordren er gældende til og med den 26. maj 2016 eller så længe lager haves. Gratis cupcakes er gældende til og med den 25. maj. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

129 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Sojaprotein isolat?

Vigtige fordele

 • Rig på vigtige aminosyrer
 • Højt proteinindhold og lavt indhold af fedt og kulhydrtaer
 • Betragtes som et komplet protein

Anbefalet brug

Protein bidrager til vækst og vedligeholdelse af muskelmassen, så for at opnå fordelene ved dette produkt anbefaler vi at tilsætte 1 1/4 store skefulde (30 g) i 150-250 ml vand eller mælk i en Myprotein-shaker 30 minutter før og/eller efter din træning. Eller anvendes på hvilket som helst tidspunkt af dagen til at øge dit daglige proteinindtag.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

For allergener, se ingredienser med fed skrift. Kan også indeholde gluten, mælk og æg.

Chokolade smag: Soja Protein Isolat (89%), Emulgator (Sojalecithin), Cacao pulver, Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Jordbær Cream smag: Soja Protein Isolat (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Farve (Rødbede Rød), Sødestof (Sucralose)

Naturell: Soja Protein Isolat (100%), Emulgator (Sojalecithin)

Vanilje smag: Soja Protein Isolat (95%), Emulgator (Sojalecithin), Smagstilsætning, Sødestof (Sucralose)

Ernæringsinformation

Per 30g:
Energi: 113.7 Kcal
Protein (tør basis): 27,8 g
Protein: 26.4g
Fedt: 0,9 g
Kulhydrater: 0,3 g
Heraf sukkerarter: kun spor

Bemærk, at disse ernæringsmæssige oplysninger er taget fra versionen uden smag. Når du vælger en smagsvariant vil det reducere protein indholdet med ca. 3% for de fleste smage, men Chokolade, på grund af den ekstra kakao, vil reducere det med cirka 8%.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.40

4.4

(5 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Godt produkt, men elendig smag

Samlet:

3

Blandbarhed:

4

Smag:

1

Effektivitet:

4

Produktet i sig selv, set bort fra smagen, er et fint produkt. Ernæringen er god, og højt protein indhold. Tager man smagen og konsistensen, så er jeg ved at dø over hvor dårligt det er. Kan slet ikke klare smagen (chocolate smooth). Derfor anbefaler jeg kun dette produkt, hvis man ingen smagsløg har.

20 April 2016 af

Superfint!

Samlet:

5

Blandbarhed:

3

Smag:

5

Effektivitet:

4

Dette produkt er superfint! Sojaprotein- isolat har et meget lavt kulhydrat- og fedtindhold, men til gengæld et hamrende højt proteinindhold, hvilket gør dette til et næsten rent proteinprodukt. Smagen er lækker, dog er konsistensen lidt grynet i forhold til Whey protein - men det er til at leve med!

Goes Well With:

Mælk, vand, havregryn, müsli, skyr, yogurt.

7 January 2016 af

Uundværlig

Samlet:

5

Blandbarhed:

4

Smag:

5

Effektivitet:

5

Hver morgen pisker jeg et scoop med neutral soyaprotein-pulver op med vand, hvorved man opnår en fluffy konsistens. Topper med bær eller nødder. Det smager rigtig godt! Får meget mælk og yoghurt i løbet af dagen og derfor syntes jeg det er godt at variere lidt med dette soya-produkt. Det mætter godt og jeg syntes selv jeg har opnået en god effekt muskelmæssigt.

10 November 2015 af

Chocolate Smooth

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Jeg har ikke brugt produktet længe nok til at vurdere effekten. Efter at have smagt "Vegan Blend" med smagen "Chocolate Smooth", som jeg overhoved ikke brød mig om, var jeg skeptisk over for dette proteinpulver. Men min skepsis blev heldigvis gjort til skamme; det smager rigtig godt. I forhold til valleprotein er smagen er en smule mere "rund" i det og konsistensen er noget tykkere. Det minder i det hele taget meget om kassein. Der er en svag bismag af soja, men det bemærkes næsten ikke. Værre er den lidt skarpe eftersmag og kradsende fornemmelse fra sucralosen, men det er også til at leve med. Det blander nogenlunde som valle, men der skal bruges lidt mere vand grundet den tykkere konsistens. Det kan, som med valle, godt betale sig at putte en smule vand i shakeren før pulveret. Jeg kunne godt tænke mig lidt flere smagsvarianter. Især peanut-chokolade er en favorit.

17 October 2015 af

Strawberry

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Super godt product.

10 September 2015 af

Sojaprotein Isolat

Vælg billede

Sojaprotein Isolat