Woman's Fitness Bundle

Myprotein fylder 13! | Spar op til 60% | + 15% ekstra rabat | Brug koden: HURRA

Myprotein fejrer 13 års fødselsdag og du kan spare op til 60% i vores store udsalg 

+ få 15% ekstra rabat på hele købet med koden: HURRA


Udsalg gælder til og med d. 29.05. 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 700 kr. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre.

KØB NU

574 kr
Udsolgt

Udsolgt

Produktoversigt

Bemærk: Emballage kan variere fra det viste

'Women’s Fitness Bundle' er blevet skabt specielt til aktive kvinder og samler nogle af de bedste produkter fra Elle sortimentet. Disse kosttilskud arbejder i synergi for at give næring der hjælpe dig med forblive sund og forbedre den samlede træning. Denne pakke fremmer også den energi du har brug for, for at holde en god træningsrutine og hjælper samtidig med at bevare en lav fedtprocent.

Hvad er de vigtigste fordele? 'Women’s Fitness Bundle' er blevet skabt specielt den kvindelige form og indeholder seks kosttilskud, der arbejder sammen om at hjælpe med til at fremme den generelle sundhed og velvære. Samtidig er produkterne af bedste kvalitet og hjælper dig med at arbejde hen imod, og opretholde, en slank krop og sund livsstil.

Indeholder:

Elle True Diet (Chokolade Silk, 1800g):. En fremragende kombination af næringsstoffer der hjælper restituering efter træning og målet om en slank krop

Elle Thermopure (90 kapsler): Termogen blanding, der fremmer fedttab hos kvinder og forøger energi og vitalitet.

Elle Virtue Bar (Double Chocolate, 1 x 12 barer):. Dette er en lækker, müslibar med yoghurtovertræk, perfekt til de der fristende øjeblikke mellem måltiderne.

Myprotein Blender Bottle :. Shaker af høj kvalitet, indeholder en unik blender-bold der bidrager med nemt at give dig en shake uden klumper.

SMAGSVARIANER ER SOM VIST OG KAN ERSTATTES UDEN VARSEL AFHÆNGIG AF LAGERBEHOLDNING.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Giver en vifte af produkter der bidrager med at reducere niveauet af kropsfedt
  • Kosttilskud der er designet til at øge muskelmassen
  • Enestående værdi for pengene

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Woman's Fitness Bundle

Vælg billede

Woman's Fitness Bundle