SPAR 30% MED KODEN: 30DK
2 FOR 1 PÅ UDVALGTE PRODUKTER

Forhandler konto

Bliv officiel forhandler

Hvorfor Myprotein?

Vores mål er at være det største brand, inden for sports ernæring, i verden og vi deler vores succeser med alle vores partnere og kunder.

Myprotein blev dannet i 2004 og er vokset med en utrolig hastighed. Vi rangerer nu som Europas største sports-ernæring mærke og opererer fra ikke mindre end 50 lande globalt.

Ansøg nu

Kvalitet

Vi er 100% engageret i at levere den højeste kvalitet på markedet til de bedste priser. Myprotein anvender de nyeste principper for HACCP og GMP for at forblive 'best in class'. Sideløbende med dette, fortsætter vores kvalitetsafdeling med at anvende et uafhængig laboratorium for at sikre fuld mikro- biologiske sikkerhed.

Ansøg nu

Innovation

Vi udvikler hele tiden nye produkter for at holde vores sortiment på forkant med branchen. I gennemsnit lancerer vi 10 nye produkter hver uge hele året, så holde dine øjne åbne for at sikre at du holde dig ajour med vores seneste innovationer. Samtidig med alle vores spændende nye lanceringer, kan vi prale af at have et af de bredeste udvalg og mest velsmagende smagsvarianter i verden, for at sikre, at du og dine kunder altid kan finde noget, der passer dine og deres smagsløg.

Ansøg nu

1-til-1 support

• Skræddersyet markedsføringsmateriale - gratis myprotein merchandise for at hjælpe dig med at sælge vores produkter mere effektivt.

• Dedikeret personlig account manager - dirkte support fra vores eksperter, der kan informere dig om de nyeste trends og egenskaber inden for kosttilskud.

• Månedligt nyhedsbrev om nye produkter - vi holder dig opdateret om vores nyheder og initiativer.

Ansøg nu