IMPACT UDSALG: SPAR OP TIL 70% PÅ ALT* + 10% EKSTRA MED KODE: MERE
| + GRATIS FRAGT NÅR DU KØBER VEGANSKE PRODUKTER

Bliv en officiel forhandler af Myprotein-produkter.

Bliv en officiel forhandle

Bliv medlem i dag.

Hvorfor Myprotein?

Vores mål er at være det største brand, inden for sports ernæring, i verden og vi deler vores succeser med alle vores partnere og kunder.

Myprotein blev dannet i 2004 og er vokset med en utrolig hastighed. Vi rangerer nu som Europas største sports-ernæring mærke og opererer fra ikke mindre end 50 lande globalt.

Ansøg nu

Quality


Vi er 100% dedikerede til at levere den højeste kvalitet på markedet til de bedste priser. Myprotein anvender de seneste principper inden for HACCP og GMP for at forblive 'best in class'.

Derudover fortsætter vores Kvalitetsafdeling med at benytte uafhængige laboratorier for at sikre fuld mikrobiologisk sikkerhed.

Ansøg nu

Innovation


Vi udvikler konstant nye produkter for at holde vores sortiment i spidsen af branchen. I gennemsnit lancerer vi ti nye produkter om måneden, så hold øje med os for at sikre, at du er opdateret med vores seneste innovationer.

Udover spændende nye lanceringer praler vi også med et af verdens bredeste og mest velsmagende udvalg af smagsvarianter for at sikre, at du og dine kunder altid kan finde noget, der passer til jeres smagsløg..

Ansøg nu

1-til-1 support

• Skræddersyet markedsføringsmateriale - gratis myprotein merchandise for at hjælpe dig med at sælge vores produkter mere effektivt.

• Dedikeret personlig account manager - dirkte support fra vores eksperter, der kan informere dig om de nyeste trends og egenskaber inden for kosttilskud.

• Månedligt nyhedsbrev om nye produkter - vi holder dig opdateret om vores nyheder og initiativer.

Ansøg nu