SPAR 38% PÅ ALT* MED KODE: 38DK
| & FRI LEVERING NÅR DU KØBER VEGANSKE PRODUKTER

Myprotein Quality

Enestående kvalitet, fra start til slut

Myprotein er dedikeret til at levere produkter af højeste kvalitet. Vores verdensklasse, interne produktionsfaciliteter giver os mulighed for at udvikle, formulere og teste produkter ved hjælp af specialiseret Near-Infrared scanning og røntgenmaskiner for at sikre, at hvert enkelt produkt opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Dette har ført til, at British Retail Consortium har certificeret Myprotein med AA-klassen for fødevaresikkerhed.

Udover vores egen strenge testing arbejder vi tæt sammen med uafhængig kvalitetspartner, ALS, der bruger strenge UKAS-vurderingsmetoder til at teste og godkende vores produkter.

Vi har også et samarbejde med Labdoor, en uafhængig tester af sportsnæring, der har rangeret vores produkter som høj kvalitet og udnævnt vores Impact Whey Isolate som nummer 1 for værdi og vores Creatine Monohydrate som nummer 1 for kvalitet.

Vi tager alle aspekter af kvalitet alvorligt og samarbejder med LGC Sport Science for at udvikle vores Informed-Sports ernæringsudvalg. Dette sikrer, at disse produkter ikke indeholder nogen WADA (World Anti-Doping Agency) forbudte stoffer, hvilket giver eliteatleter tryghed i, at de kan drive deres ambitioner med kun kvalitets- og godkendte produkter.

Verdensklasse produktion

Vi har investeret i state-of-the-art maskiner for at sikre, at vi har produktionsfaciliteter der er blandt de bedste i Europa. Det britiske detailkonsortium har certificeret Myprotein AA-klassen for fødevaresikkerhed, som går ud over standard lovkrav. I skrivende stund er vi et af de få sportsnæringsmærker i Europa, der bærer et sådant kvalitetsstempel.


Verdensklasse testing

Vores egen produktion inkluderer de nyeste detektionsmetoder, herunder avancerede filtreringssystemer, røntgenmaskiner og avanceret infrarød test for at garantere 100% renhed.

Vi har kvalitetskontrol på plads i hele vores produktionsproces, inklusiv test af alt råmateriale ved ankomst til vores fabrik, samt færdige produkter, inden de forlader varehuset - lovende kvalitet, konsistent smag og de bedste sportstilskud i Europa.

Vi går ud over branchestandarder, så du kan være sikker på, at du er i sikre hænder.