Spar 33% på alt | Kode: SPAR33
2 for 1 på Myprotein Pro

Videnskaben bag ambitionen

Lær hvordan vores produktion resulterer i de højeste kvalitetstilskud

Hvorfor vælge Myprotein?

Hvorfor vælge Myprotein?

Når det kommer til kosttilskud, leverer vi kun den bedste kvalitet og værdi. Det kan vi gøre på grund af den måde Myprotein fungerer på. Kun altid ved hjælp af de bedste ingredienser, de mest betroede leverandører og vores state-of-the-art faciliteter til at skære unødvendige omkostninger fra, mens intern test garanterer 100% renhed.

Vores dedikerede produktudviklingsteam formulerer vores omfattende sortiment baseret på den nyeste videnskabelige forskning, og vi bruger kun akkrediterede leverandører, som overholder vores strenge godkendelsesproces. Det betyder, at alle vores produkter altid overholder strenge europæiske og globale standarder.

Vi bruger de nyeste detektionsteknikker, såsom avanceret infrarød test, for at sikre, at vi opfylder alle interne og eksterne kvalitetsstandarder, herunder godkendelse fra vegetariske og veganske samfund og Soil Association. Med over 350 produkter og et dedikeret team giver vi dig adgang til de nyeste og mest avancerede sundhedsprodukter til at opfylde dine behov.

Vores kundeserviceteam er til rådighed 7 dage om ugen for at hjælpe med eventuelle problemer eller spørgsmål.
Vores ekspertise og deres akkreditering

Myprotein technology

Vores teknologi

Vi har investeret i state-of-the-art maskiner for at sikre, at vi har produktionsfaciliteter i verdensklasse som led i vores interne produktion. Dette omfatter avancerede filtreringssystemer, røntgenmaskiner og nær infrarød test for at sikre overlegen kvalitet.

Vi har kvalitetskontrol på plads i hele vores produktionsproces for at sikre, at vi har kvalitetsprodukter. Som led i dette, tester vi hvert råmateriale ved indgang til vores fabrik og færdige produkter, inden de forlader produktionen. Vi garanterer kvalitet, konsekvent smag og de bedste sports kosttilkud i Europa.