Added to your basket

Desværre skete der en fejl. Prøv venligst igen.

Antal:

Subtotal: ( Varer i kurven)

Tilbud

FlavDrops

Naturlig smag

 • Glutenfri
DKK 29.0

Førpris: 49 kr

29 kr

Spar: 20 kr

14 Kundeanmeldelser

Item limited to max quantity of 5000

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Oprydningsudsalg: alt skal væk! | Priserne er allerede nedsatte
+ Spar 10% ekstra når du køber for 650 kr

Oprydningsudsalg: alt skal væk! Store rabatter på udvalgte produkter - Priserne er allerede nedsatte

Tilbuddet gælder så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU

På lager

-

Normalt afsendt inden for 24 timer

 • Produkt Information

  FlavDrops: Stor smag, populære smagsvarianter

  At fjerne fedt og sukker fra kosten betyder ikke, at dine måltider skal være kedelige og uden smag. Vores unikke FlavDrops tillader, at du naturligt kan give smag til et væld af mad- og drikkevarer.

  Vi har fremstillet noget, der vil gøre underværker for pulver uden smag og give nyt liv til din morgengrød - helt uden kalorier.

  Uanset om du er en dedikeret vægtløfter, der prøver at opbygge masse, eller en løber der vil slå sin personlige rekord, vil FlavDrops få dine shakes til at smage vidunderligt og gøre det lettere at arbejde hen mod dit mål.

  Hvad er fordelene ved FlavDrops?

  FlavDrops er den perfekte måde at holde dine måltider interessante, hvilket vi ved kan være svært, når du er på diæt - uanset om dit mål er vægttab, masseopbygning eller blot at holde dig sund.

  De kommer i et væld af søde smagsvarianter og indeholder nul kalorier, hvilket gør dem idéelle til at tilfredsstille din søde tand, uden ekstra sukker, fedt eller kulhydrater.

  Vores let anvendelige en-efter-en dråbesystem lader dig også kontrollere præcis, hvor meget smag du vil tilføje til dine smoothies, pulverprodukter, kaffe og alt der i mellem.

  Hvornår bør man anvende FlavDrops?

  Når som helst! FlavDrops kan give smag til et væld af madvarer, drikkevarer og kosttilskud, hvor som helst, når som helst. De er fantastiske derhjemme, på kontoret eller endda i omklædningsrummet.

  Bemærk venligst, at produktet fås med enten pipettesystem eller med en klembar top.

  Opgradér dine gains: sådan maksimerer man sine resultater

  FlavDrops er den kaloriefrie smagsforstærker, der gør smoothies, shakes, havregrød og drinks lækre. Kommer i et væld af smagsvarianter, der er altid noget der matcher dit humør.

  And to get you fuelled for the day in a tasty way, why not try it with our Instant Oats? Vores malet skotsk havre med 11g protein per portion, højt fiberindhold og lavt sukkerindhold – perfekt til morgenmad og smoothies.

  * Alle smagsvarianter, undtagen Jordbær og Hindbær, er egnet til veganere.

  Bemærk venligst, at mærkaterne på dette produkt leveres på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også være til stede på enkelte produkter.

  Vigtige fordele
  • 17 Lækre smagsvarianter
  • Nul kalorier, nul sukker
  • En-efter-en dråbesystem
  • Bland i smoothies, shakes, havregrød, kaffe og meget mere
 • Anbefalet brug

  TIlføj mellem 7-10 dråber FlavDrops til den ønskede madvare eller drikkevare. Tilpas portionsstørrelsen til din egen smag. 10 dråber svarer til 0,5ml. Hver 50ml flaske indeholder mindst 100 portioner.

  Bemærk: Alle smagsvarianter, undtagen 'Jordbær' og 'Hindbær', er veganske.

 • Ingredienser

  Carrier (propylenglycol), naturlig farve (rødbeder, Carmine [kun Strawberry & Raspberry smag]), naturlig aroma, sødestof (sucralose), vand.

 • Ernæringsinformation

  Ingen kalorier, ingen kulhydrater og intet fedt.

Kundeanmeldelser

4.0

14 Kundeanmeldelser

5 7
4 4
3 1
2 0
1 2
Se alle anmeldelser

Top Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

skuffende smag

Vanilje varianten er skuffelse smager kraftigt af bare sødestof kun et svagt hint af vanilje

Lækkert

Jeg har brugt vaniljen i min havregrød hver eneste morgen i lang tid og det smager simpelthen bare så godt. Klasse produkt

Goes Well With:

Havregrød, kaffe, bagning

Super :-)

Kan klart anbefale toffee og pipette systemet!
Goes Well With:
Det meste..

Super gode

Perfekt til morgengrøden! Vanilje og tofee er mine favoritter
Goes Well With:
Havregrød og desserter

Super

De fungere lige som de skal.
Goes Well With:
Morgenmad, kaffe, smoothies,

Fantastisk

Jeg belev virkelig positiv overrasket over FLavdrops, købte den med peanut og hvid chokolade og begge to er virkelig virkelig gode, og har den helt autentiske smag! :) GENVALG

super godt :)

Jeg har prøvet vanilje, toffee og chokolade. Jeg har brugt dem alle i min kaffe. Vanilje og toffee er super gode, men jeg synes chokoladen er meget syntetisk. Har nu købt 2x100ml med vanilje, da den gør kaffen helt fantastisk :)

God smag

Giver god smag i fx skyr, et par dråber i kaffen er også lækkert.

Michael

Banan smagen smager fantastisk i havregrød eller skyr. Er meget overrasket over smagen da jeg er normalt meget kræsen hvad angår disse produkter Toffee smager lige som den skal. 5 dråbe i kaffen og det smager som en syndig cafe latte. Har kun prøvet den i kaffe men kommer den i min skyr i aften.

Rigtig god

Rigtig god smag, som jeg bruger i bl.a sodavand. Dog er det irriterende, at pipetten er blevet skiftet ud, den var nemmere for mig at dosere med.

Back to top