Hjælpecenter

Vælg et emne

  Brexit – Alt hvad du har brug for at vide

  Som konsekvens af UK forlader EU fra d.1 januar vil Myprotein gerne forsikre alle vores kunder at der ikke vil være nogle ændringer til jeres shopping oplevelse.

  Myprotein forpligter sig til at sørge for at du har alt den information du har brug for og har derfor lavede nedenstående FAQ for at bevare spørgsmål der må være.

  Som altid hvis du har nogle yderligere spørgsmål så kontakt venligst vores kundeservice som vil være glad for at hjælpe.

  Myprotein er glade for at kunne sige at din shopping oplevelse ikke vil være berørt trods Brexit og du vil kunne handle som normalt.

  For kunder indenfor EU, vil vi afsende bestillinger fra vores distributionscenter beliggende indenfor EU. Dette betyder at bestillinger hos os vil fortsætte som normalt og der ikke vil være nogle ændringer til din shopping oplevelse.

  Vi har lavet de nødvendige ændringer for at forsikre din shopping oplevelse ikke blive påvirket, levering tidsrammerne vil være upåvirkede.

  Når du har valgt dine produkter venligst referer til kassen for at se leveringstider specifikt til din adresse.

  Som nogle kunder kan have oplevet tidligere, har vi flere forskellige lokationer henover kloden vi kan afsende fra, som gør det muligt for os at give dig den bedste oplevelse muligt. Størstedelen af bestillinger vil blive fuldendt indenfor EU, men nogle produkter vil blive sendt fra UK.

  Vi har gjort alle nødvendige ændringer for at forsikre at enhver produkt sendt fra UK til EU adresser vil blive leveret som normalt uden nogen indvirkning på vores kunder.


  Der er ikke nogle prisændringer som en direkte effekt af Brexit. Vi gennemgår regelmæssigt vores priser for at forsikre at vi er konkurrencedygtige.

  Nej, alle returneringer fra Europæiske lande vil gå tilbage til vores distributionscenter beliggende indenfor EU.

  Min konto

  Det er simpelt at registrere sig!

  Du skal blot gå ind på vores registreringsside for at blive en del af vores Myprotein fællesskab og modtage ernærings- og træningstips samt få adgang til de bedste sportsernæringsprodukter på markedet, hver dag.


  Det er let at ændre dine detaljer, uanset om det er betalingsoplysninger, kodeord eller adresse.

  Log ind på Din konto og du vil finde alle mulighederne, du har brug for.


  Der er ingen grund til bekymring, vi er DPA-kompatibel, hvilket betyder, at vi har stort fokus på at beskytte dine detaljer.

  For mere information, besøg venligst vores side med Privatlivspolitik.


  Ikke noget problem, ved at gå ind på Log ind siden og vælge “Glemt kodeord”, kan du få det nulstillet på ingen tid!

  Hvis du ikke ønsker at modtage vores eksklusive tilbud og kampagner, kan du logge ind på Din konto og vælge ”E-mail-indstillinger” for at ændre dette.

  Glem ikke, du kan altid tilmelde dig igen!


  Returneringer og refunderinger

  Se venligst vores Returpolitik side for mere information.

  Hvis dette ikke besvarer dit spørgsmål, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice team der med glæde vil hjælpe. Du kan kontakte den gennem din konto.


  Vi forsøger at gøre tingene så nemme som muligt, log ind på din konto for at kontakte vores kundeservice team, og de ordner resten.

  Vi beder dig venligst om at give dem en begrundelse for returneringen, så de kan finde den bedste løsning for dig. 

  Se venligst vores Returpolitik side for yderligere information.


  Vi ønsker, at alle vores kunder nyder deres produkter, så hvis du ikke er glad for et produkt, kan du sende det tilbage til os.

  Alt vi ønsker, er at du informerer os om, at du ikke ønsker produktet inden for 14 dage efter modtagelsen, og vær venligst sikker på, at produkterne ikke er åbnet.

  For at sende ordren sikkert tilbage til os, beder vi dig venligst logge ind på din konto og kontakte vores kundeservice team.

  De vil sende dig, al den information du behøver, men du kan også se vores returpolitik for yderligere information.


  Så snart vi modtager din ordre, gennemgår vi begrundelsen for returneringen og informerer dig om næste skridt.

  Du bør modtage en e-mail fra os, hvor vi informerer dig om, hvad vi foretager os.

  Din refundering bør være tilbage på din konto inden for 5 hverdage efter ankomst til vores varehus. Vi sender dig en e-mail når din refundering er på vej!

  Hvis du ikke modtager din refundering, og der er gået 10 hverdage fra du modtog vores e-mail, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice team via din konto.


  Vi vil være sikre på at du kan stole på din returnerings ret når du beslutter dig for at købe hos os. Vi har udvidet vores returnings politik til at dække den festlige periode.

  Du har indtil 31/01/21 at returnere ordrer placeret mellem 31/10/20 - 24/12/20.

  Alt vi spørger er, at varen (e) er uberøte. Det betyder, at de er uåbnede, i deres originale emballage, og enhver detailforsegling er ubrudt.

  Bemærk venligst, at vi ikke refunderer portoomkostninger for returnering af en uønsket vare eller bestilling. For at arrangere dit retur skal du logge ind på din konto for at kontakte vores kundeserviceteam.


  Levering

  Vi sender dig en e-mail, så snart din ordre er på vej, så du kan finde ud af, hvornår den kommer frem.

  For sporede ordrer, anvend venligst sporingslinket i din e-mail eller på din konto for at se, hvor din ordre er. Hvis linket ikke virker kan du kopiere tracking nummeret og indsætte det på postnords tracking side.

  Har du tjekket, om du har modtaget et leveringskort? Din pakke er måske efterladt et sikkert sted, som for eksempel ved en nabo, eller måske på det lokale depot.

  Vores side med Leveringsinformation kan give dig mere information og tidshorisonter.

  Hvis du ønsker at melde din pakke som forsvundet, kontakt da venligst vores kundeservice team via din konto.

  OBS: DET KAN TAGE VORES VAREHUS OP TIL 48 TIMER AT SENDE DIN PAKKE GRUNDET HØJ EFTERSPØRGSEL. Venligst tillad op til 48 timer efter sidste leveringsfrist 

  Alle vores leveringsmuligheder kan findes på vores side med Leveringsinformation.

  Din ordre leveres til et posthus eller en pakkeshop. Tillad venligst op til 5 hverdage for levering af ordrer.

  Bemærk venligst at grundet høj efterspørgsel kan det tage vores lager op til 48 timer at behandle din odre og sende den til dig.

  Bare rolig, hvis din ordre ikke kan komme gennem brevkassen eller kræver en underskrift, så burde du modtage et telefonkort.

  Dette kort er fra kureren og informerer dig om, hvor din pakke er, og hvordan du kan hente den.

  Hvis du bliver oplyst om, at din pakke er i en pakkeboks, så skal du bruge en kode som du kan få fra PostNord ved at downloade deres app eller ved at ringe på +45 70 70 70 30.

  Vi sender produkter separat for at sikre, at du får dine produkter så hurtigt som muligt.

  Din afsendelsesbekræftelses e-mail vil angive, hvilke produkter der er afsendt. Hvis det manglende produkt ikke er på mailen, beder vi dig venligst tillade længere tid, så vi kan levere produktet til dig.

  Hvis produktet er afsendt, beder vi dig venligst sende os en besked via din konto for at informere vores kundeservice team om problemet, hvorefter de med glæde vil hjælpe.


  Betaling og tilbud

  Vi tilbyder et væld af online betalingsmetoder, for at sikre, at du sikkert og nemt kan få adgang til de bedste sportsernæringsprodukter.

  Du kan vælge din foretrukne betalingsmetode ved betalingen. Da vi tager bedrageri meget alvorligt, vil du blive udsat for validering og godkendelse af os og kortudstederen.

  Dette er blot, så vi kan beskytte vores kunder!


  Enhver ordre bestilt til levering uden for Storbritannien kan resultere i importafgifter og skat (herunder moms). 

  Vi anbefaler, at du tager kontakt til dit lokale toldkontor for information om toldpolitik og praksis, da disse kan variere meget fra land til land. 


  Hvis du ser status 'betalingsproblem', er det let at ordne, og vi kan sende dine produkter inden længe!

  Før du taster dine kortdetaljer igen, skal du sikre, at udløbsdato og betalingsadresse er korrekt. Vi anbefaler også, at du tjekker, at der er penge på kontoen.

  Hvis du har gjort alt det og stadig ikke kan ordne problemer, kontakt da venligst vores kundeservice team, der med glæde vil hjælpe.


  Når du placerer en ordre, vil betalingen vise sig på din konto som afventende, indtil vi afsender dine produkter. 

  Den afventende transaktion betyder, at betalingen er bemyndiget til at blive taget.

  Hvis du vil tilføje nye betalingsdetaljer, så skal dette gøres på betalingssiden. 

  Dine nye kortdetaljer bliver gemt, når din ordre er bestilt. Dette betyder, at næste gang du bestiller, kan du gøre det uden besvær.


  Vi elsker at gøre ting så lette som muligt, også med hensyn til rabatter på dine yndlingssportsernæringsprodukter.

  Når du har, alt du ønsker i kurven, tilføj da koden i boksen med teksten “Har du en rabatkode? Indtast den her”. Klik på “Brug kode” for at anvende rabatten.

  Hvis koden ikke virker, beder vi dig venligst tjekke, at du ikke forsøger at anvende mere end ét tilbud, da du kun kan anvende én per ordre. Se venligst vores handelsbetingelser for tilbud. 

  Har du stadig problemer? Du kan kontakte vores kundeservice team via din konto.


  Vi beklager, at din kode ikke virker! For at finde ud af hvorfor, beder vi dig venligst tjekke vores handelsbetingelser for tilbuddet. 

  Hvis koden er gældende, og du ikke forsøger at anvende mere end én kode per ordre, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice team via din konto.


  Optjen 100kr for hver succesfulde henvisning, samtidig med at din ven får 25% rabat!

  For at læse mere om henvisningsprogrammet, beder vi dig venligst gå ind på 'Dine henvisninger' afsnittet på din konto

  For at henvisningen er gældende, beder vi dig venligst tjekke, at følgende punkter er overholdt:

  • Kontoen blev oprettet ved brug af henvisningskoden
  • Dette er kundens første ordre
  • Over 250 DKK blev brugt ved bestilling
  • Der er gået 48 timer siden bestilling
  Hvis ovenstående punkter er overholdt, og du stadig ikke har modtaget din kontokredit, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice team via din konto.


  Bestilling

  Hele Myproteins lagerbeholdning afhænger af tilgængelighed. Vi ønsker, at du kan bestille og modtage produkterne du elsker, uden problemer, så vi forsøger altid at informere om, hvis et produkt ikke er på lager.

  Til tider kan der opstå uventede forsinkelser, hvis dette sker, vil vi informere dig om dette. 

  En sjællend gang imellem kan det ske at at et produkt er tilgængeligt på vores hjemmeside men desværre ikke på lager. Skulle dette ske vil du modtage en mail om at produktet enten er annulleret eller om en forventet afsendelses dato. 


  Vi vil aldrig stå I vejen for dig og dine produkter, derfor har vi gjort det nemt at bestille online, vi har endda en kurv der reserverer produkterne i 60 minutter, hvis du midlertidigt forlader vores side! 

  Find produkterne du vil have og tilføj den til kurven. Du kan enten fortsætte med at handle eller tjekke ud, hvis du har alt du behøver. 

  Din konto vil vise alle gemte adresser eller betalingsoplysninger, hvilket gør det hurtigt og let at gennemføre ordren. 

  Tjek venligst at alt er korrekt, så er du klar til at bestille! Vi sender dig en e-mail så snart ordren er på vej.


  Absolut! Klik på kurv ikonet på toppen af siden, og du vil kunne se kurvens indhold. 

  Anvend + knappen til at tilføje ekstra af dine yndlingsprodukter, eller – knappen, hvis du har valgt for meget af et produkt. Hvis du ønsker at fjerne et produkt helt, klik da på x knappen.


  Vores Kundeservice team er altid klar til at servicere og vejlede. Alle ordrer skal bestilles online gennem din konto, men de er mere end klar til at springe til og gøre det for dig.

  Gå over på vores kontaktside for at komme i kontakt med dem nu.

  OBS: Grundet Covid-19 er vores telefoner desværre lukket og bestilling skal derfor foregå gennem vores online side.


  Absolut, du kan vælge en leveringsadresse ved betaling. Din ordre vil automatisk sendes til en gemt adresse, men du kan vælge at tilføje en ny.

  Indtast den nye leveringsadresse og vælg så 'Levér til denne adresse'.


  Vi sender dig en email, så snart den er på vej! Ellers kan du tjekke Din konto for at spore den.

  Plus, vi sender alle produkter separat, for at sikre at du får dine produkter så hurtigt som muligt.

  Vær opmærksom på at mailafsenderen kan være THG som er moderselskabet til MyProtein.

  Din konto gør det let at spore alle dine ordrer. 

  Når du har logget ind, vil du se hver individuelle ordre, du har placeret ved os. Vælg den du ønsker og find al den information, du har brug for. 

  Vi sender dig også en email, så snart det er på vej! 


  Din konto vil vise enhver ordre, du har bestilt. 

  Klik på ordren du ønsker, for at se mere. Hvis ordren kan spores, kan du klikke dig ind på sporingen gennem din konto. 

  Emailen vi sender, omkring afsendelse af din ordre, vil også informere dig om, hvornår vi forventer, at ordren ankommer.

  Har du ikke fundet den ønskede information? Send vores kundeservice team en besked, mens du er inde på din konto.


  Vi er kede af at høre, at du ønsker af afbestille. 

  En ordre skal afbestilles max 1 time efter at ordren er blevet lavet.

  Kan vi hjælpe med noget, så det ikke er nødvendigt? Du kan kontakte vores kundeservice team gennem Din konto.

  Hvis ikke, vælg da ordren du ønsker at annullere. Du kan vælge at annullere hver enkelt produkt, eller hele ordren. 

  Vi sender dig en email inden for en time, for at bekræfte om annulleringen kunne lade sig gøre. 

  Hvis ikke, skyldes det, at ordren er ved at blive klargjort til afsendelse. Produkterne på lager bliver hurtigt behandlet, så vi kan sende dem til vores kunder uden forsinkelse.

  Se vores Returpolitik for at hjælpe dig med at returnere ordren i stedet.


  Efter din bestilling kan vi desværre ikke lave ændringer i ordren. 

  Hvis du vil forsøge at annullere, så du kan placer en ny ordre, skal du venligst logge ind på din konto

  Vælg ordren du ønsker at annullere, hvorefter du vil kunne vælge at annullere enkelte produkter eller hele ordren.

  Vi sender dig en e-mail inden for en time, for at informere dig om, om annulleringen kunne lade sig gøre. Placér venligst ikke en ny ordre, inden du har hørt fra os.


  Bare rolig, du kan forsøge at annullere produktet på din konto.

  For at annullere skal du klikke på produktet og vælge at annullere. Vi sender dig en e-mail inden for en time, for at informere dig om, om annulleringen kunne lade sig gøre. 

  Hvis du ikke kan annullere, kan du sende produktet retur til os. Se venligst vores Returpolitik for at finde ud af, hvordan du gør det.

  Har du brug for yderligere hjælp? Du kan sende vores Kundeservice team en besked, mens du er inde på din konto.

  Vi beklager, at du har modtaget noget forkert! Vi er stolte af alle vores produkter.

  For at vi kan undersøge sagen yderligere, beder vi dig venligst kontakte os for at give os yderligere informationer.

  For at gøre processen så hurtig som muligt, beder vi dig venligst finde nedenstående information, inden du kontakter os. Hvis dette ikke er muligt, er det naturligvis ikke et problem, vi skal nok hjælpe dig, når du kontakter os.

  1. Ordrenummer

  2. Produktnavn

  3. Detaljer om fejlen

  4. Billeder der støtter fejlen, hvis relevant


  Så snart vi har undersøgt fejlen, sender vi dig en e-mail med resultatet.


  Vores produktionsanlæg er uafhængigt certificeret i følge British Retail Consortium Global standarder for fødevaresikkerhed og har opnået en Double A rangering tidligere på året, den højest opnåelige rangering; garanterer at vi udfører fremragende produktionspraksis.

  Vi tager alle klager alvorligt og er forpligtet til at beskytte vores værdsatte kunder. 

  Hvis du har en bekymring omkring kvaliteten af et af vores produkter, beder vi dig venligst henvende dig til vores Kundeservice team. 

  For at gøre processen så hurtig som muligt, beder vi dig venligst finde nedenstående information, inden du kontakter os.

  1. Ordrenummer

  2. Produktnavn

  3. Partinummer

  4. Udløbsdato

  5. Billeder hvis relevant

  6. En kort beskrivelse af detaljerne omkring problemet


  Opbevar venligst produktet, indtil du har snakket med vores team, der vil informere dig om, om vi ønsker produktet returneret for yderligere analyse.


  Det er vi kede af at høre, nogen gange kan der gå noget galt, men bare rolig for vi er her for at hjælpe. Send os venligst en besked via din konto.

  Vi har brug for følgende information -

  1. Ordrenummer

  2. Forkerte produkt du har modtaget

  3. Det korrekte produkt du bestilte


  Så snart vi har undersøgt, hvad der er sket, sender vi dig en e-mail med resultatet.


  Vi er stolte af vores produkter og er kede af, hvis du har modtaget et beskadiget produkt.

  Nogen gange kan der gå noget galt, men bare rolig for vi er her for at hjælpe. Send os venligst en besked via din konto.

  Smid venligst ikke produktet ud, eftersom vi muligvis ønsker et billede af skaden, for at sikre at vi gør, alt hvad vi kan for at undgå, at det sker igen.

  Så snart vi ved, hvad der er sket, sender vi dig en e-mail med resultatet.


  Vi sender produkter separat for at sikre, at du får dine produkter så hurtigt som muligt.

  Din afsendelsesbekræftelses e-mail vil angive, hvilke produkter der er afsendt. Hvis det manglende produkt ikke er på mailen, beder vi dig venligst tillade længere tid, så vi kan levere produktet til dig.

  Hvis produktet er afsendt, beder vi dig venligst sende os en besked via din konto for at informere vores kundeservice team om problemet, hvorefter de med glæde vil hjælpe.


  Hjemmeside

  Se venligst vores side med Handelsbetingelser.

  Hvis du har problemer med at komme ind på betalingssiden, eller en anden del af vores hjemmeside, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice team straks, så vi kan ordne det for dig!

  Se venligst vores side med vores privatlivspolitik.

  Produktråd

  Denne information er produktsensitiv og vil variere fra produkt til produkt. 


  For aminosyrebaserede produkter, som Forgrenede Aminosyrer (BCAA) og L-glutamin, bliver denne information angivet på ernæringstabellen. For produkter som Impact Whey Protein, kan den fulde aminosyreprofil ses på det linket under produktbilledet på venstre side.  


  Bemærk venligst, at det ikke er påkrævet at oplyse denne information på vores hjemmeside, men hvis dette ikke er oplyst, vil Myprotein anvende eksterne testprocedurer for at opnå dette, baseret på efterspørgsel  


  Vores Omega 3 er udvundet fra kilder af fed fisk. Disse kan inkludere, men er ikke begrænset til, makrel, laks og sardiner. 

  Vores Impact Whey Protein er fremstillet gennem filtrering af en valleopløsning.

  Myprotein anvender aktivt GMO fri produkter og råvarer. 


  Alkohol tilsættes ikke direkte som råvare i nogen af vores produkter; nogen aroma- og farvestoffer er dog baseret på alkoholpræparater. 

  Dette tillader stadig, at produkterne er egnet til en alkoholfri kost. Hvis du ønsker yderligere afklaring i denne sag, beder vi dig venligst kontakte vores kundeservice team via din konto, der med glæde vil være behjælpelig.   


  På nuværende tidspunkt kan ingen af vores produkter klassificeres som Kosher. Vores udvalg af vegetariske produkter er egnet til Halal kost. 

  Vores BCAA er udvundet fra forskellige kilder, alt afhængig af kostegnetheden og ingredienserne. Vegansk BCAA er udvundet fra fermenterede kulhydrater (som majs), ikke-vegansk BCAA er derimod tilgængelig i syntetisk og ikke-syntetisk form, hvor den sidste er udvundet fra kilder, der er naturligt rige kilder til BCAA (fjer fra dyr).

  Hovedforskellen mellem Impact Whey Protein og Impact Whey Isolate er fedt- og proteinindholdet: Impact Whey Protein har et lidt lavere proteinindhold og højere fedtindhold. I modsætning indeholder Impact Whey Isolate flere proteiner og mindre fedt. 

  Vores produkter indeholder gelatine udvundet fra enten okse- eller svinekilder. Vegetariske alternativer til gelatine anvendes, hvor det er muligt. Denne information er tydeligt angivet på ingredienslisten på produktsiderne og på emballagen. 

  Denne information er ikke tilgængelig for vores produkter på nuværende tidspunkt. 

  Opdatering af privatlivspolitik

  I betragtning af det hurtige tempo, som THG er vokset med og avanceret gennem årene, og de succeser, vi har oplevet til dato, så har vi vurderet, at den aktuelle juridiske struktur i koncernen i nogle tilfælde ikke stemmer overens med de forretningsenheder og brands, vi dækker over i dag.

  Vi har derfor benyttet lejligheden til at reorganisere koncernens juridiske struktur, så vores virksomheder kan tilpasse sig vores forretningsenheder og brands og understøtte THG's langsigtede vækststrategi. For at gennemføre denne omorganisering var vi nødt til at sikre, at data (som omfatter data vedrørende dig som en af vores kunder) blev lovligt overført til de nye enheder. Selvom dette ikke påvirker dig på nogen væsentlig måde, vil vi alligevel gerne fortælle dig om denne ændring.

  Det er ikke blevet overført uden for THG-gruppen. Dine data blev overført inden for THG-gruppen til en nyoprettet juridisk enhed som led i en intern omorganisering.

  Før omorganiseringen:

  I de fleste tilfælde vil den registeransvarlige med hensyn til dine data have været The Hut.com Limited. I nogle tilfælde kan den registeransvarlige have været en specifik enhed inden for THG.

  Efter omorganiseringen:

  De nye registeransvarlige er de nye juridiske enheder:

  • THG Nutrition Limited


  Dette skyldes en intern omorganisering og påvirker dig ikke på nogen væsentlig måde. Vi er bare åbne omkring det. Nogle forretningsenheder er nu blevet indlemmet i nye juridiske enheder inden for THG-gruppen, og de relevante databaser er blevet overført til dem.

  Det betyder, at det juridiske ansvar for at håndtere dine data eller svar på dine anmodninger om databeskyttelse nu påhviler den nye enhed, der er nævnt i e-mailen. Disse nye enheder forbliver dog inden for THG-gruppen og giver alle det samme ensartede beskyttelsesniveau.

  Den e-mail du modtog, var ikke en marketing-e-mail. Det var en vigtig udmelding om et juridisk ejerskifte i forhold til databaser, som du indgår i. Når du fravælger at modtage marketing-e-mails, skal vi gemme dig i databasen, så vi ved, at vi ikke skal sende dig marketingkommunikation. Du har selvfølgelig også ret til at få dine data slettet helt fra databasen, og i så fald bedes du bruge det link, som du kan finde nederst i e-mailen.
  Vi opbevarer kun data så længe det er nødvendigt. Ud over de mere åbenlyse formål f.eks. når vi behandler en ordre, så skal vi opbevare visse data i en årrække til formål såsom skat og regnskab.
  Du vil fortsat kunne udøve dine databeskyttelsesrettigheder, indgive klager eller forespørgsler om, hvordan dine data behandles eller komme i kontakt med vores databeskyttelsesrådgiver ved at kontakte os via beskedcenteret på din kundekonto eller ved at bruge en af vores forskellige kontaktmuligheder, som kan findes ved at besøge vores hjælpecenter.
  No matches were found. Please refine your search.

  Har du stadig brug for hjælp?

  Ikke tilgængelig

  live chat