SPAR 30% MED KODEN: 30DK
2 FOR 1 PÅ UDVALGTE PRODUKTER

We want to fuel your ambition.
Every set.
Every Rep.

Hvem er Myprotein

Hvem vi er

Vi er et ledende sportsernæringsfirma som leverer et udvalg af kvalitetsprodukter såsom proteinpulver, vitaminer & mineraler, mad med et højt proteinindhold, snack alternativer og træningstøj.


Siden grundlæggelsen i 2004 er vi i dag Europas førende indenfor området. Vi har hovedkontor i Manchester og derfra driver vi forretning i over 70 lande igennem et alsidigt og dedikeret team af medarbejdere, atleter og aktive influencers.


Hver eneste dag arbejder vi på at inspirere mennesker fra alle aldre og køn til at tro på deres eget fitnesspotentiale for så at give dem det brændsel de har brug for.


Mand og kvinder der løber

Hvad vi laver

Hos Myprotein, er vores mål at give folk verden over den brændsel de har brug for at nå deres ambitioner. Uanset folks mål producerer vi det bedste sportsnæring, gjort tilgængelig for alle og enhver. Vi tager stolthed i at levere et stort udvalg af produkter med god værdi til at hjælpe dig med lige netop disse ambitioner, hvilket inkluderer et udvalg af kostfornødenheder såsom vegetarisk,‐ vegansk,‐ mælkefri,‐ og glutenfri produkter. Dette betyder at der er noget for enhver kunde der gerne vil nyde fordelene af highkvalitetsernæring.


Vi producerer alt fra egne produktionsapparater, hvilket gør vi kan cutte ned på tredjepartsomkostninger. Dette gør vi kan levere konkurrencedygtige priser samtidigt med at levere den bedst mulige kvalitet. Vi har investeret kraftigt i topmoderne produktionsfaciliteter og avancerede testmetoder for at sikre os vi leverer de reneste produkter, samt at være sikker på at det der kommer ud af lageret møder de højeste standarder.


Udover at specialisere os i kvalitets sportsernæringsprodukter har vi også skabt et udvalg af sportstøj med de nyeste designs og præstationsstoffer til at støtte enhver person, hvor som helst på deres rejse til at nå deres mål.


Vi har også et stort og stadigt stigende fællesskab. Det er derfor vi deler de nyeste og vigtigste kosttips på vores blog og vores sociale medier med opskrifter, træningspas og alt ind imellem det. Dette gør at vi støtter vores kunder på hver del af deres fitnessrejse.  Bæredygtighed og fællesskab

Bæredygtighed og fællesskab

Myprotein er passioneret omkring at give brændsel til folks potentiale uanset køn, location og baggrund. Som en multiglobal virksomhed har vi med mere end 70 nationaliteter at gøre og vi tager stolthed i denne diversitet.


At Myprotein er blevet ved med at vækste og diversificere sig betyder også at vores udvalg er blevet større, herunder en specialisering inden for plantebaseret og organiske produkter. Vores veganervenlige udvalg har udfoldet sig til at være en af vores mest populære tilbud. Vi tilbyder nu et omfattende udvalg af produkter der indeholder nul, animalske substanser der sikrer at vi spiller vores part i at forbedre dyrevelfærd og begrænse giftige udledninger. 


En anden forpligtelse der ligger os nært er at begrænse vores indvirkning på miljøet, hvor det er muligt. Vi bliver ved med at innovere flere produkter der er så bæredygtige som mulige. Vi bruger genbrugsbare‐ og biologisk nedbrydelige materialer i vores produkter, og sigter efter at minimere spild igennem hele vores forretning.


Noget af det vi har gjort for at reducere spild er igennem vores ’zero to landfill’ initiativ, som sikre at alt vores spild ender på genbrugsanlæg. Vi har også fjerne alle plastikflasker fra vores hjemmesider og implementeret genbrugelige kaffekopper for vores medarbejdere. Dette har ledt til en reduktion af plastikflasker på 500.000 om året og forhindrer 1 million kopper til at ende på lossepladsen.
Myprotein awards

Vores awards

Myprotein har vækstet betydelige siden begyndelsen i 2004, og vi er stolte af at kunne sige vores groende ekspertise og dedikation til at producere kvalitets sportsernæringsprodukter ikke er gået ubemærket hen. Herunder er bare et par af vores bedrifter og belønninger.


2007 - Myprotein opnåede ISO9001 produktionscertifikatet og har derudover også GMP (Goods Manufacturing Practice) og HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) godkendelser. 

2007 –Myprotein vandt prisen som ”Young Company of the Year” ved det præstigefyldte award show; Growing Business Awards der bliver afholdt af “Real Business” i samarbejde med Lloyds Bank og støttet af CBI (Confederation of British Industry).

2009 - Myprotein vandt ”The Regional Award for Small to Medium Sized Business of the Year” i det nordvestlige England ved “The National Business Awards”.

2009 – Myprotein lå nummer 21 i ”The Sunday Times Fast Track 100”.

2015 –Myprotein blev rost højt af dommerne til ”The Judges’ Special Award” i ”The Best Factory Awards” for deres Warrington anlæg. 

2017 – THG (The Hut Group) vinder “International Growth Retailer of the Year” ved The Retail Week Awards 

2018 – THG kommer på listen i ”The Greater Manchester Ward Hadaway” 50 hurtigst vækstende virksomheder.

2018 – THG vinder ”The Queen’s Award for Enterprise”

Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium

Vores produktionsprocesVores kvalitet

Myprotein er dedikeret til at yde produkter af den bedste kvalitet. Vores interne, verdensklasse produktionsfaciliteter tillader os at udvikle, formulere og teste. Vi benytter os af nær‐infrarød scanning samt X‐ray maskiner til at være sikker på at hvert eneste produkt møder de højeste kvalitetsstandarder, hvilket har ført til ”The British Retail Consortium” der certificerer Myprotein som en ”AA Grade for Food Safety”.


Udover vores egne grundige test, arbejder vi tæt sammen med en uafhængig kvalitetspartner, ALS. De bruger stramme UKAS vurderingsmålinger til at teste og godkende vores produkter.


Vi har også gået sammen med Labdoor, som er en uafhængig sportsernæringstester der har rangeret vores produkter som værende af høj kvalitet og navngivet vores Impact Whey Isolate nummer 1 ift. Værdi, og vores Kreatin Monohydrat nummer 1 for kvalitet.


Vi tager alle niveauer af kvalitet seriøst. Vi arbejde med LGC sport science til at udvikle vores informeret sportsernæringsudvalg. Dette sikrer at produkterne ikke indeholder noget WADA (World Anti‐Doping Agency) forbudte substanser. Dette giver eliteatleterne beroligelse i form af at vide de kan bruge vores produkter med udelukkende kvalitets‐ og officielt godkendte produkter.Læs mere