SPAR 35% PÅ ALT* MED KODE: 35DK
| SPAR 50% PÅ ALLE SMAGSPRØVER - INGEN KODE

Uanset dine mål, så har vi brændstoffet, du skal bruge.

Vi støtter alle, der ønsker mere

Det er derfor, vi begyndte. Det er derfor, vi aldrig stopper

Hvordan det begyndte...

Siden 2004 har Myprotein gået sin egen unikke vej. Det hele begyndte med en vision og et ydmygt køkkenbord, hvor vi vovede at drømme om at revolutionere den måde, vi styrker vores bevægelser på.

I 2011 fandt Myprotein sit hjem i THG-familien, hvilket markerede starten på et spændende nyt kapitel. I 2016 kunne vi stolt bryste os af titlen som verdens førende online sportsernæringsbrand, der giver dig protein, vitaminer og essentielle kosttilskud af uovertruffen kvalitet leveret lige til døren.

Men vi stoppede ikke der. Ligesom dine behov har udviklet sig, har vi også. Vi har udvidet med MP, Myvitamins, Myvegan og MyPRO for at sikre, at uanset hvad du har brug for, er vi her for at hjælpe. Hvert skridt, hver repræsentant.

Vi er et førende mærke inden for sportsnæring og tilbyder et udvalg af kvalitetsprodukter, herunder proteinpulver, vitaminer og mineraler, højprotein fødevarer, snacks, og performance tøj.

Hvem vi er

Vores vision er at blive verdens mest opmuntrende sundhedsbevægelse. Det betyder at støtte alle i at leve sundere og mere aktive liv - og vi er godt på vej til at opnå det.

Vi eksisterer for at bryde grænser. For at styrke dem, der kræver mere.

Fra vores hjem i Manchester skaber vores team innovative produkter og oplevelser, der virkelig forbedrer din sundhedsrejse. Pålidelige løsninger, der sætter dig i kontrol over din sundhed og velvære.

Adgang til ernæring af høj kvalitet bør være tilgængelig for alle. Vegetarisk, fleksitar, veganer, mælke- eller glutenfri, der er hjælp her for alle.

Du sætter målet. Vi leverer støtten for at nå det.

Vores mål er at styrke ambitionerne hos mennesker over hele verden ved at gøre det bedste inden for sportsnæring tilgængeligt for alle, uanset deres mål.

Hvad vi gør.


Vi gør sportsnæring og træningstøj tilgængeligt for alle. Vi er her for at fremme alle sunde intentioner, uanset hvem du er eller hvor du skal hen.

Vi er forpligtede til at være en fortaler for det bedre. Det er derfor, vi startede. Det er derfor, vi aldrig vil stoppe.

Myprotein er vokset betydeligt siden sine ydmyge begyndelser i 2004, og vi er stolte over at sige, at vores stigende ekspertise og dedikation til at producere kvalitetsprodukter inden for sportsnæring ikke er gået ubemærket hen. Her er blot nogle få af vores præstationer og udmærkelser.

Vores awards


Det er vigtigt at fejre ens succeser. Vi har modtaget priser for vores produkter siden 2007.

2007: Myprotein opnår ISO9001-produktionscertificering og opnår akkreditering for GMP (God Manufacturing Practice) og HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).

2007: Myprotein blev kåret som Young Company of the Year ved de prestigefyldte Growing Business Awards, afholdt af Real Business i samarbejde med Lloyds Bank og støttet af CBI (Confederation of British Industry).

2009: Myprotein vinder Regional Award for Small to Medium Sized Business of the Year for Nordvestengland ved National Business Awards.

2009: Myprotein rangerede som nummer 21 i Sunday Times Fast Track 100.

2015: Myprotein blev stærkt anerkendt og fik Judges' Special Award ved Best Factory Awards for deres facilitet i Warrington.

2017: THG vinder prisen som International Growth Retailer of the Year ved Retail Week Awards.

2018: THG blev opført på Greater Manchester Ward Hadaway Fastest 50 liste over hurtigst voksende virksomheder.

2018: THG vinder The Queen's Award for Enterprise.

2022: Myprotein vinder prisen for Most Exciting Partnership Award for samarbejdet med Hotel Chocolat.

2023: Myprotein vinder prisen for Inspired Innovation Brand Licensing Product or Range for samarbejdet med Jelly Belly.

2023: Myprotein er nomineret til prisen International Best Licensed Product igen for samarbejdet med Jelly Belly.

Men's Health GQ The Telegraph Evening Standard Women's Health Medium