FLASH OFFER! Spar 35% på alt* + fri fragt + gaver! Brug koden: BULKDK | Slutter om: 0 0 : 0 0 : 0 0 : Timer 0 0 : Minuter 0 0 Sekunder

RETURPOLITIK 

Vores returpolitik er en del af, og skal læses i sammenhæng med, vores Vilkår og betingelser for salg ( /customer-services/terms-and-conditions.list). Vi forbeholder os retten til at ændre denne Returpolitik til enhver tid. Dette Returpolitik blev sidst opdateret den 02-07-2012.


Vores returpolitik er virkelig simpel

Når du modtager din vare, skal du kontrollere den så hurtigt som muligt efter modtagelsen og altid før brug.

Sørg for at få et retur autorisationsnummer inden du evt. returnerer nogle produkter til os.


Din ret til at skifte mening 

Vi har alle prøvet det, bestilt noget og senere indset, at det ikke længere er nødvendig eller bare har fortrudt købet.

Du har 14 dage til at annullere din ordre i forbindelse med vores 14 dages returret, som begynder dagen efter du har modtaget dine varer.

Det er ganske enkelt, du skal bare følge trinene, der er anført nedenfor (Se venligst afsnittet “Hvad skal man gøre for at returnere en vare" længere nede).
Varer skal altid returneres ubrugt og i original emballage, som de var i, da de blev modtaget.
Sørg for, når du har modtaget en vare, at du udviser rimelig omhu og forsigtighed når du prøver eller inspicere det. F.eks. skal du sikre, at eventual sikkerhedsforsegling, mærker eller lign. Stadig er intakt.
 
Modtaget en forkert vare
Vi beklager, hvis du har modtaget en forkert vare ved en fejltagelse. Det er ikke almindeligt, og vi ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig.
For at modtage en tilbagebetaling eller for at få din vare udskiftet, skal du returnere varen i samme stand som du modtog den, inden 14 dage fra dagen hvorpå du har modtaget varen.


Beskadigede varer
Vi beklager, hvis du har modtaget en vare som er beskadiget eller defekt. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være og ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig.

Hvis du mener, at varen er defekt, bedes du kontakte os. Du bliver nødt til at fortælle os, præcis hvad fejlen er, og så snart som muligt efter at have opdaget fejlen. Vi vil herefter rådgive dig i, hvad du skal gøre.

Vores returpolitik for defekte varer er omfattet af dine lovmæssige rettigheder.  


Varen er ikke modtaget
Vi beklager, hvis du ikke har modtaget din vare. Det er ikke almindeligt, og vi ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig.
For at modtage en tilbagebetaling eller en ny forsendelse, skal du informere os om, at du ikke har modtaget din vare inden for 21 dage fra den dag, du har modtaget en e-mail fra os, der bekræfter, at varen er blevet afsendt.


Dine lovmæssige rettigheder
Vores returpolitik påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder.

For flere oplysninger om dine lovmæssige rettigheder, skal du besøge den britiske regerings hjemmeside: www.direct.gov.uk eller kontakte den britiske forbrugerrådgivningstjeneste på telefon +44 08454 04 05 06.
 
Hvad skal man gøre for at returnere en vare til os?
  • Kontakt os via din konto på online-besked funktionen eller ring til os på +44 0845 094 9889 
  • Du skal informere vores kundeservice team om dit ordrenummer, den vare, du kontakter os omkring samt årsagen til returnering. Vi vil så give dig et unikt returnerings autorisationsnummer og vil bekræfte den adresse, du har brug for, for at returnere varen. 
  • Pak venligst varen forsvarligt og vedlæg dit ordrenummer, navn og adresse inde i pakken. 
  • Få venligst et bevis på forsendelsen på posthuset, når du sender din vare til os. Uden et bevis for forsendelsen kan vi ikke behandle din refusion eller vareombytning i det sjældne tilfælde, at din forsendelse forsvinder I posten.
  • Hvis du anmoder om en vareombytning, og produktet ikke længere er tilgængelig, vil vi returnere beløbet til det kredit / betalingskort / PayPal-konto du har brugt da du betalte for varen.
Alle varer du har accepteret ved modtagelse, og hereafter valgt at returnere er dit ansvar, indtil den/de når vores lager. Du bedes derfor sørge for, at du returnere din vare til os med en leveringsservice, der forsikrer dig for værdien af varen.
 
Hvad vi gør herefter
Alle produkter der returneres til os kontrolleres af vores retur-afdeling.
Hvis du er berettiget til en tilbagebetaling, så vil vi refundere prisen på din vare (herunder udgifter til levering).
Returer bahandles normalt inden for 7 arbejdsdage efter modtagelsen af en annulleret ordre, og senest 30 dage efter modtagelsen.
Vi vil refundere det kredit / betalingskort / PayPal-konto du brugte til at købe varen.
 
Retur af ombytningsvarer
Hvis en vare du bestilte viste sig at være defekt, og vi erstattet det, har du ret til at annullere din ordre i forbindelse med det nye produkt inden for 7 arbejdsdage fra den dag, du modtog den udskiftede vare og få en refusion.
 
** OMKOSTNINGERNE VED RETURNERING AF VARER 
------------------------------------------------------------
Bemærk venligst, at vi kun kan refundere forsendelsesomkostningerne for at returnere en vare, hvis:.
  • vi har sendt dig den forkerte vare, eller 
  • varen er beskadiget eller defekt; eller 
  • hvis du returnerer en erstatning eller udskiftning, som du ikke ønsker at beholde. 

Vi refunderer ikke porto for varer der viser sig at være i god og fungerende stand. Omkostninger ved at sende varen tilbage til dig, afhænger af emnet og vil blive meddelt til dig når testprocessen er afsluttet.
 
** RETURPOLITIK I JULEPERIODEN 
------------------------------------------------------------
Vi ønsker ikke du bekymre dig om noget i løbet af julen, så du kan slappe af og købe alle dine gaver før juletravlheden.
Vi har derfor udvidet vores returpolitik i forbindelse med juleperioden - alle varer købt efter den 31. oktober i et år kan returneres indtil udgangen af januar i det følgende år.
 
Klager
Vi beklager hvis du ikke er tilfreds med den måde, hvorpå vi har håndteret returnering, udskiftning eller reparation af en vare. Vi ønsker at løse problemet. Kontakt venligst vores kundeservice repræsentanter på +44 0845 094 9889 eller med post til Customer Service Department, Myprotein, Meridian House, Gadbrook Way , Gadbrook Park, Rudheath, Northwich, Cheshire, England, CW9 7RA.

2019 © 2018 The Hut.com Limited, en virksomhed registreret i England og Wales (virksomhedsnummer 05016010), som er registreret under adressen Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.

Pay securely with
Visa Electron Visa Paypal Mastercard Maestro Amex