🌞KØB MERE SPAR MERE🌞
BRUG KODEN: SPAR

Vores returpolitik er en del af og skal læses i sammenhæng med vores salgsvilkår og -betingelser. Vi forbeholder os retten til at ændre denne returpolitik til enhver tid.


Returpolitik - Tøj

Vi tilbyder gratis returret i Danmark på alt tøj købt på myprotein.dk. Sørg for, at når du modtager en vare, at du tager rimelig hånd om den, når du prøver den, og sørg venligst for, at eventuelle sikkerhedsplomber eller tags stadig er intakte. Du har 30 dage fra datoen for modtagelse af din ordre til at starte en returnering. For at starte returneringsprocessen skal du navigere til siden 'Ordrehistorik' og vælge den relevante ordre, hvis ordren opfylder ovenstående kriterier vil der være en 'Retur' knap tilgængelig, klik på den og følg trinene derfra. Hvis du har brug for support, så kontakt os venligst. Bemærk venligst, at undertøj, badetøj og ansigtsmasker af hygiejniske årsager ikke kan returneres.

Når du har behandlet din returnering online, har du yderligere 14 dage til at returnere din(e) vare til os. Sørg for, at dine varer er forsvarligt pakket ind, og at din pakke indeholder alle de ønskede oplysninger. Husk at bede om en kvittering som bevis for afsendelse.

Vi giver dig besked via e-mail, når vi har behandlet din returnering. Alle vellykkede returneringer vil blive krediteret til den oprindelige betalingsmetode. Bemærk venligst, at det kan tage 3 til 5 arbejdsdage (mandag til fredag, eksklusive helligdage), før tilbagebetalinger vises på din konto.


Returpolitik - Alle andre produkter

Vores returpolitik er virkelig enkel

Når du modtager din vare, skal du tjekke den hurtigst muligt efter modtagelsen og altid før brug. Sørg for, at et returneringsautorisationsnummer er opnået, før du forsøger at returnere nogen varer til os. Din ret er at ændre mening. Vi har alle gjort det, bestilt noget og så senere indset, at det ikke længere er nødvendigt. Du har 14 dage til at returnere din ordre i henhold til vores 14 dages returperiode, som starter dagen efter du har modtaget varen. Det er så enkelt, følg venligst nedenstående trin (se venligst afsnittet med overskriften 'Retur og refusion') Alle varer skal returneres ubrugte og i den originale emballage, som de var i, da du modtog dem. Sørg for, at når du modtager en vare, at du tager rimelig vare på den, når du prøver den/inspicerer den f.eks. Sørg for, at eventuelle sikkerhedsplomber eller -mærker stadig er intakte. Retur omkostninger er dækket af kunden, med mindre vi har sendt et forkert produkt, eller produktet er defekt.


Forkert vare modtaget

Vi beklager, hvis du ved en fejl har modtaget den forkerte vare. Dette er ikke almindeligt, og vi ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig. For at modtage en refusion eller en ombytning skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den og inden for 14 dage fra den dag, hvor du modtog varen .


Beskadigede eller defekte genstande

Accepter vores undskyldning, hvis du har modtaget en vare, der er beskadiget eller defekt. Vi forstår, hvor frustrerende dette kan være, og vi ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig. Hvis du mener, at varen er defekt, bedes du kontakte os. Du skal fortælle os præcis, hvad fejlen er, og så hurtigt som muligt efter at have opdaget fejlen, og vi vil rådgive dig om, hvad du skal gøre. Vores returpolitik for defekte varer opretholder dine lovbestemte rettigheder.


Varen ikke modtaget

Vi beklager, hvis du ikke har modtaget din vare. Dette er ikke almindeligt, og vi ønsker at løse dette så hurtigt som muligt for dig. For at modtage en refusion eller en ombytning skal du informere os om, at du ikke har modtaget din vare inden for 21 dage fra den dag, hvor du modtog en e-mail fra os, der bekræfter, at varen er blevet afsendt.


Dine lovbestemte rettigheder

Vores returpolitik påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder. For mere information om dine andre lovbestemte rettigheder, besøg venligst den britiske regerings websted på: www.direct.gov.uk eller kontakt Consumer Direct, den regeringsfinansierede forbrugerrådgivningstjeneste på 08454 04 05 06. Hvad skal du gøre for at returnere din vare til os Kontakt os via din konto via vores online beskedcenter eller ring til os på 0044 (0) 161 8131487. Du skal informere vores kundeserviceteam om dit ordrenummer, den vare du returnerer og årsagen til returneringen. Vi vil derefter give dig et unikt returautorisationsnummer og vil bekræfte den adresse, du skal bruge for at returnere varen til Venligst indpak varen sikkert og medtag dit ordrenummer, navn og adresse inde i pakken. Få et bevis på porto fra postkontoret når du sender din vare til os. Forsendelsesbevis koster ikke noget uden det, dog kan vi muligvis ikke behandle din refusion eller ombytning i det sjældne tilfælde, at din vare går tabt under transporten. Hvis du anmoder om en ombytning, og produktet ikke længere er tilgængeligt, vil vi behandle tilbagebetalingen tilbage til det originale kredit-/betalingskort/PayPal-konto, der blev brugt til at købe varen. Enhver vare, du har accepteret og derefter returnerer, er dit ansvar, indtil den når vores lager. Sørg derfor for, at du sender din vare tilbage til os ved hjælp af en leveringsservice, der forsikrer dig for varens værdi.


Hvad vi skal gøre næste gang

Alle produkter, der returneres til os, kontrolleres af vores returafdeling. Hvis du er berettiget til refusion, refunderer vi prisen på din vare. Returneringer behandles normalt inden for 7 arbejdsdage efter modtagelsen af ​​en annulleret ordre, og senest inden for 30 dage efter modtagelsen. Vi refunderer det originale kredit-/betalingskort/PayPal-konto, der blev brugt til at købe varen.


Returnering af erstatningsvarer

Hvis en vare, du har bestilt, viser sig at være defekt, og vi har erstattet den, har du ret til at annullere din ordre vedrørende erstatningsproduktet inden for 7 arbejdsdage fra dagen efter, at du har modtaget erstatningsvaren og modtage en refusion.


Omkostninger ved returnering af varer

Bemærk venligst, at vi kun kan refundere portoomkostningerne for returnering af en vare, hvor: vi har sendt dig den forkerte vare, eller varen er beskadiget eller defekt; eller hvor du returnerer en erstatnings- eller erstatningsvare, som du ikke ønsker at beholde. Vi refunderer ikke porto for varer, der er i god stand. Omkostningerne ved at sende varen tilbage til dig vil afhænge af varen og vil blive kommunikeret til dig, efter at testprocessen er afsluttet. Retur af tøj er gratis


Klager

Hvis du ikke er tilfreds med den måde, hvorpå vi har håndteret returnering, udskiftning eller reparation af en vare, beklager vi. Vi ønsker at løse sagen.

Alle produkter, der returneres til os, kontrolleres af vores returafdeling. Hvis du er berettiget til refusion, refunderer vi prisen på din vare. Returneringer behandles normalt inden for 7 arbejdsdage efter modtagelsen af ​​en annulleret ordre, og senest inden for 30 dage efter modtagelsen. Vi refunderer det originale kredit-/betalingskort/PayPal-konto, der blev brugt til at købe varen.