• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Apple Fibre

Med æblepektin

Smag
Pakke
Mængde

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU

89 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Apple Fibre er et super fint pulver med subtil æble smag og et højt indhold af uopløselige og opløselige kostfibre. Fremstillet af 100 % tørrede æbler det opløselige fiberindhold hjælper med at absorbere vand fra fordøjelseskanalen, øge størrelsen af afføring, mens det normalisere transittiden gennem tarmen.

Undersøgelser har vist, at Apple Fibre, når det bruges som en del af en kaloriefattig diæt, kan hjælpe med at forbedre vægttab. Fiberen har en mild appetit og en undertrykkende virkning ved at give en følelse af fylde og forbedrer processen med fordøjelsen og stimulere en sund tarm funktion.

Den pektin der er i Apple Fibre hjælper med at normalisere niveauet af fedt i blodomløbet. Forskning viser, at Apple Fibre der tages hver dag kan have den virkning, at den sænker det samlede kolesteroltal med op til 10 % hos personer med forhøjet kolesteroltal

Advarsel: Uden at drikke nok væske kan produktet svulme i halsen, der forårsager blokering eller kvælning. Undgå brug, hvis du nogensinde har haft øsofagusforsnævring eller synkebesvær.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Glimrende kilde til naturlige fibre
 • Kan hjælpe med at undertrykke appetitten
 • God måde at sænke LDL’s

Anbefalet brug

Æblefibre har et højt fiberindhold, hvilket gør dem til et godt tillæg til din kost. Prøv bare at tilsætte 2 mini-skefuld (5g) i dine shakes, smoothies eller juice, og du vil få et ernæringsmæssigt boost.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Æble Fibre pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 10g:
Energi: 25.0cal
Protein (som det er): 0.0g
Kulhydrater: 9,0 g
Kostfibre: 4,0 g
Fedt: 0.0g

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Apple Fibre

Vælg billede

Apple Fibre