• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Apple Fibre

Med æblepektin

Smag
Pakke
Mængde

Få 1 kg Impact Whey Protein gratis - Køb tøj og gym essentials for 650 kr.

GRATIS IMPACT WHEY PROTEIN - Chokolad Brownie
Køb tøj og gym essentials for 650 kr. | Få 1 kg Impact Whey Protein gratis
Og spar 25% på alt | Brug Kode: SPAR25
Tilbuddet gælder til og med søndag d.  23.02.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
Køb nu
99 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Apple Fibre er et super fint pulver med subtil æble smag og et højt indhold af uopløselige og opløselige kostfibre. Fremstillet af 100 % tørrede æbler det opløselige fiberindhold hjælper med at absorbere vand fra fordøjelseskanalen, øge størrelsen af afføring, mens det normalisere transittiden gennem tarmen.

Undersøgelser har vist, at Apple Fibre, når det bruges som en del af en kaloriefattig diæt, kan hjælpe med at forbedre vægttab. Fiberen har en mild appetit og en undertrykkende virkning ved at give en følelse af fylde og forbedrer processen med fordøjelsen og stimulere en sund tarm funktion.

Den pektin der er i Apple Fibre hjælper med at normalisere niveauet af fedt i blodomløbet. Forskning viser, at Apple Fibre der tages hver dag kan have den virkning, at den sænker det samlede kolesteroltal med op til 10 % hos personer med forhøjet kolesteroltal

Advarsel: Uden at drikke nok væske kan produktet svulme i halsen, der forårsager blokering eller kvælning. Undgå brug, hvis du nogensinde har haft øsofagusforsnævring eller synkebesvær.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Glimrende kilde til naturlige fibre
 • Kan hjælpe med at undertrykke appetitten
 • God måde at sænke LDL’s

Anbefalet brug

Æblefibre har et højt fiberindhold, hvilket gør dem til et godt tillæg til din kost. Prøv bare at tilsætte 2 mini-skefuld (5g) i dine shakes, smoothies eller juice, og du vil få et ernæringsmæssigt boost.

Opbevares køligt og tørt, væk fra direkte sollys. Dette produkt er beregnet til at skulle anvendes i forbindelse med en aktiv livsstil og afbalanceret kost. Egnet til vegetarer og veganer.

Ingredienser

Kan også indeholde gluten, soja, mælk og æg.

Naturell: Æble Fibre pulver (100%)

Ernæringsinformation

Per 10g:
Energi: 25.0cal
Protein (som det er): 0.0g
Kulhydrater: 9,0 g
Kostfibre: 4,0 g
Fedt: 0.0g

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Apple Fibre

Vælg billede

Apple Fibre
Back to top