• Veganer

    Veganer

  • Vegetarisk

    Vegetarisk

Beta Alanin

Øget muskulær udholdenhed

4.666666666666667

3 Kundeanmeldelser

Smag
Pakke
Mængde
Rewind! Spar 40% på piller & aminosyrer | brug kode: MINUS40DK

Rewind! Spar 40% på piller & aminosyrer | brug kode: MINUS40DK

Spar 40% på piller & aminosyrer | BRUG KODE: MINUS40DK

Tilbud gælder til og med d. 24 september 2017 eller så længe lager haves. Maksimal rabat per ordre er 2000 kr. Der kan kun bruges én rabatkode per ordre. 


KØB NU
109 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Hvad er Beta Alanin?

Beta Alanin er et af de 20 aminosyrer der kræves i proteinsyntesen. Aminosyrer er byggestenene for protein, hvor Beta Alanin er en ikke essentiel aminosyre og den eneste naturligt fremkommende aminosyrer.

Fordele ved Beta Alanin

Beta Alanin arbejder med L-Histidin for at øge Carnosin koncentrationen i skeletmuskulaturen. Beta Alanin kan forårsage en prikkende fornemmelse og rødmen på huden, hvilket nogle individer synes har en motiverende effekt. Beta Alanin kan tages i loading og vedligeholdelses faser, hvor indtag kan være fordelt over hele dagen.

Hvem er Beta Alanin egnet til?

Beta Alanin er idéelt for alle der tager del i sport og søger at øge evne og præstation indenfor langvarig træning der kræver eksplosive bevægelser såsom sprint, vægttræning eller boksning og dem der tager del i langvarig udholdenhedstræning.

Advarsel: Beta Alanin kan give en prikkende fornemmelse og rødmen på huden. Dette er en helt normal reaktion af huden og er ikke skadeligt.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Kan forsinke træthed i musklerne
  • Hjælper med at forbedre den fysiske præstation
  • Kan øge den fysiske kapacitet

Anbefalet brug

Indtag 2 tabletter 2 gange dagligt de første 4 uger, og derefter 2 tabletter én gang dagligt.

Overskrid ikke den anbefalede daglige dosis. Dette produkt bør ikke anvendes som erstatning for en varieret og balanceret kost. Opbevar tørt og køligt, ude af direkte sollys. Opbevar ude af børns rækkevidde.

Ingredienser

Beta alanin, fyldemiddel (dicalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandling (Hydroxipropylmetylcellulosa, Glycerin, Karnaubavax), farvestof (Titandioxid), antifortykningsmiddel (magnesiumstearat, kiseldioxid).

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 2 Tabletter

Portioner Per Beholder - 45 (90 Tabletter)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
Beta-alanin     1.5 g

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

4.666666666666667

4.666666666666667

(3 Kundeanmeldelser)Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Oprettet den

Fremgang

Samlet:

4

Blandbarhed:

4

Smag:

4

Effektivitet:

4

Har fulgt den anbefalede anvendelse og har virkelig mærket resultater. Ikke så meget styrkemæssigt, men mere når jeg tager højere reps.

Sat Apr 15 10:13:04 BST 2017 af #1 Top Anmelder

Beta alanin

Samlet:

5

Ganske fint produkt. Mærker den typiske prikken i fingrene og synes, at mit træningsniveau løftes, når jeg anvender disse.

Mon Feb 06 20:56:51 GMT 2017 af #1 Top Anmelder

Praktisk og effektivt

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Har tidligere brugt det i pulverform på træningsdage, men i pilleform er det lige ved hånden, og jer er derfor begyndt at tage det hver dag. Det har haft en positiv effekt på træningsintensiteten.

Sat Jul 25 22:33:00 BST 2015 af

Beta Alanin

Vælg billede

Beta Alanin
Back to top