• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

CLA Powder

Konjugeret linolsyre

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat | Brug Kode: SPAR25

25% rabat - Brug kode: SPAR25

Tilbuddet gælder til og med d. 22.04.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
209 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Konjugeret linolsyre (CLA) er en naturligt forekommende fedtsyre, som findes i mejeriprodukter og oksekødsprodukter. Den har været emne for talrige undersøgelser, der tyder på, at det er et yderst effektivt kosttilskud til reduktion af kropsfedt.

Det foreslås, at CLA kan hjælpe din krop med at prioriterfedtforbrænding, når det er behov for energi , hvilket kan føre til en reduktion i din kropsfedtsprocent, mens det spare kulhydrat ogproteinlagrene. Mens undersøgelser af CLA ikke viser en fuld forståelse af, hvordan det virker, kan det dog ses, at det kan medvirke til at sænke kropsfedt og samtidig fremme muskelvævs vækst.

Som en kraftfuldantioxidant, har CLA også vist sig at hjælpe i kampen mod frie radikaler og andre toksiner. Dette kan reducere tegn på ældning og samtidig hjælpe din krop med at fungere på sit optimale niveau.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Kan hjælpe vægttab
 • Kan støtte energi-niveauer
 • Hjælper med at bekæmpe frie radikaler

Anbefalet brug

Tilføj 150-200ml vand eller frugtjuice i vores shaker. Derefter tilsættes to MP små scoops (5 g), ryst og indtag. Indtag en gang om dagen eller efter behov. Alternativt: tilføj til dit eksisterende sport kosttilskud.

1 x MP Plast Scoop (lille) rummer 2,5 g. (ikke inkluderet)

Ingredienser

For allergener se ingredienser markeret med fed skrift. Produceret under forhold hvor der også håndteres Soya, Æg, gluten og produkter heraf.

Uden smag: Tidselolie rig på konjugeret linolsyre (CLA), glucosesirup, natriumcaseinat (Milk), antifortykningsmiddel (siliciumdioxid), emulgator (E322), stabilisator (Tetranatriumdiphosphat), Antioxidant (E406)

Ernæringsinformation

Per 5g servering:
CLA: 3g
CLA cis9 (Trans11 isomer) - 36 %
CLA Trans10 (Cis12 isomer) - 36 %
I alt aktive isomer af CLA - 78 %

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)

 • 5    1
 • 4    0
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Oprettet den

CLA pulver

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

4

Effektivitet:

5

Mit go-to kosttilskud under diæt. I pulverform kan det blandes i alt, hvilket gør det rigtig praktisk og nemt at bruge.

Mon Apr 24 16:41:33 BST 2017 af MikkelJ #1 Top Anmelder

CLA Powder

Vælg billede

CLA Powder
Back to top