• Vegetarisk

    Vegetarisk

Exceed (Prøve)

Fordele ved MSM

Smag
Pakke
Mængde

25% rabat | Ingen kode

25% rabat - Ingen kode

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 25.03.2018 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
9 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Exceed er en avanceret blanding af aminosyrer og elektrolytter, udviklet til at fremme energiproduktionen, øge styrke og udholdenhed, styrke inddrivelsesprocessen og øge muskelvækst. Det videnskabeligt beviste 2:1:1-forhold af forgrenede aminosyrer (L leucin, L isoleucin og L valin) og tilstedeværelsen af Beta alanin, en central aminosyreog citrullin Malate hjælper med at generere et væv-bygende miljø, der er optimal til opbygning muskelmasse samt fysisk kapacitet.

Flere undersøgelser har vist at forgrenet aminosyrer (BCAA), kan have en gavnlig effekt på performance; reducerer træthed og hæver energi niveauer. Ved at begrænse niveauet af tryptophan (en aminosyre, der kan forårsage en følelse af træthed i hjernen) kan BCAA hjælpe med at opretholde en højere træningsintensitet længere. BCAA har også vist sig at forhindre katabolisme under intense træningspas og samtidig fremme væksten af muskelvæv.

Hver portion giver dig en optimal kombination af Beta Alanin, citrullin Malate og vitamin B5, hvilket gør Exceed en af de mest avancerede ikke-stimulerende styrke, udholdenhed og energi supplementer på markedet. Ved at fremme den mængde energi du producerer og reducere forekomsten af trætheds-fremkaldende toksiner, såsom mælkesyre, vil Exceed skubbe din træning ud over de normale begrænsninger og forstærke din træningskapacitet.

Exceed kan også være et glimrende supplement for dem, der ønsker at tabe sig og mindske kropsfedt uden brug af stimulanser såsom koffein. Fremme af vækst og vedligeholdelse af muskelmasse, vil give dig et forbedret potentiale til at forbrænde stædig kropsfedt og overskydende kalorier. Exceed kombinerer nogle af de mest spændende pre-workout ingredienser i ét praktisk og meget effektiv supplement.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

MSM er et fleksibel bånd mellem proteiner til dit hår, hud, led, sener og brusk. MSM pulver indeholder 100% MSM.

Anbefalet brug

For alle engageret i en langsigtet fysisk træningsplan, er det at få den rigtige kost balance absolut nødvendigt. Kroppen kræver den rigtige form for næringsstoffer, for at præstere og udvikle sig korrekt, og uanset om disse kommer fra mad eller kosttilskud, er de nødvendige til mange formål. Som et kosttilskud, anbefaler vi at indtage 1 gram dagligt, helst sammen med et måltid.

Ingredienser

Hvem er MSM egnet til?

Ernæringsinformation

MSM (Methylsulfonylmethan) er det fjerde mest tilgængelige mineral i kroppen, MSM (en form for svovl) er et lugtfri pulver.

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)

  • 5    1
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Oprettet den

Prøve

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Rart at kunne smage produktet inden jeg køber en hel pose. Jeg skal klart have tropisk storm!

Mon May 15 19:48:30 BST 2017 af Malou #1 Top Anmelder

Exceed (Prøve)

Vælg billede

Exceed (Prøve)
Back to top