Myprotein 8 måltids-rygsæk

Opbevar op til 8 store måltider

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

15% rabat på din første ordre | Brug koden: FIRSTORDERDK

Brug koden: FIRSTORDERDK i indkøbekurven inden du går til kassen.

Tilbuddet er gældende i en begrænset periode eller så længe lager haves. Inkluderer ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Omfatter ikke allerede nedsatte varer.

KØB NU
319 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Styrk din ambition med den nye Myprotein 8 måltids-rygsæk - en stilfuld og funktionel løsning til at holde styr på dine måltider på farten. Med mulighed for at opbevare op til 8 store måltider, sikrer Myprotein 8 måltids-rygsæk at du kan holde dig ernæret hele dagen. Designet til at holde din mad kølig, giver denne praktiske rygsæk dig frihed når du udvælger dine daglige måltider.

Fremstillet af materialer af høj kvalitet, er Myprotein 8 måltids-rygsækken designet til at tåle at komme med i fitnesscentret såvel som med på farten. Med justérbare skulderstropper og ergonomisk formet gummihåndtag, er dette et utroligt mobilt mad styringssystem. Myprotein 8 måltids-rygsækken fås med isposer og termisk modstandsdygtige beholdere, alt du skal gøre nu er at kokkerere!

Vigtige fordele

  • Kan opbevare 8 store måltider.
  • Fremstillet af hårdføre materialer.
  • Fås med isposer og beholdere.

Anbefalet brug

Forbered dagens måltider og vær sikker på, at dine isposer har været i fryseren natten over. Put dine måltider i Myproteins 8 måltids-rygsæk og placér isposerne imellem. Du er nu forberedt på din dag!

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(1 Kundeanmeldelser)

Oprettet den

MYPROTEIN 8 MÅLTIDS-RYGSÆK

Samlet:

5

Effektivitet:

5

Et produk , der opfylder mine behov .. bare fantastisk

Thu Nov 03 09:15:21 GMT 2016 af

Myprotein 8 måltids-rygsæk

Vælg billede

Myprotein 8 måltids-rygsæk
Back to top