Nitro Extreme

Næste generations 'pump' forstærker

Smag
Pakke
Mængde

Få gratis levering ved køb for 500 kr.!

GRATIS LEVERING
Få gratis levering ved køb for 500 kr.

Tilbuddet gælder til og med onsdag d.  31. Januar 2019 eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.
KØB NU
249 kr

På lager Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Nitro Extreme er den mest komplette og videnskabeligt drevet NO produkt til at ramme sports ernærings markedet. Den potente blanding af ingredienser hjælper med at drive blodtilførslen til dine arbejdende muskler - giver kræfter til din træning og maksimere 'pump'.

Som en potent NO forstærker, er Nitro Extreme det eneste pre-workout produkt der indeholder "nitro pump blandingen" L Arginin Nitrat, Citrullin Malate, L Norvaline og CFM nitro™ i deres mest effektive og synergistiske doseringer. NO produktionen er begrænset i kroppen af NOS (NO Synthase) enzymer, men Nitro Extreme er designet til at opregulere NOS aktivitet og øge NO niveauer.

L Arginin Nitrat er en fusion af L Arginin og nitrogenoxid syre, som kan øge mængden og varigheden af NO -produktion. Øget NO produktionen forårsager vasodilatation og øget blodgennemstrømning og levering af vitale næringsstoffer til de arbejdende muskler.

L Norvaline er en aminosyre, der kan hæmme nedbrydningen af arginin, og dermed øge dets omdannelse til NO som giver mulighed for vedvarende strøm af blod og vasodilatation.

CFM Nitro™ er en valle afledt NOS aktivator, som har vist sig effektivt til at øge NO aktivitet med over 900%!

Citrullin Malate arbejder i synergi med Arginin og selv ved lave doser har været det vist sig at øge NO produktionen, vækst sammensatte frigivelse og ATP-syntese.

Endelig har vi medtaget vores unikke "Extreme Energy Blanding" af vindruekerneekstrakt og fyrtræsekstrakt, designet til at bekæmper frie radikaler og forbedre ilt transport til de arbejdende muskler. Disse to stærke ingredienser kan også forbedre restitutionen ved, at reducere effekten af motion induceret af biprodukter såsom mælkesyre.

Nitro Extreme er for den seriøse atlet der ønsker at tage deres træningtil det næste niveau.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

  • Øger NO produktion og aktivitet
  • Fremmer vaskularisering og blodgennemstrømningen
  • Forbedret 'pump'

Anbefalet brug

Vi anbefaler 4 kapsler 60-90 minutter, på tom mave, før træning eller motion. Dosen kan øges op til 6 kapsler er baseret på tolerance. Må ikke overstige brugsanvisningen. Opbevares på et køligt og tørt sted ude af syne og utilgængeligt for børn.

Portionsstørrelse: 4 kapsler

Portioner per beholder: 30

Ingredienser

L Arginin Nitrat, Kapsel (gelatine), L citrullin DL Malate, antiklumpningsmidler (magnesiumstearat, siliciumdioxid), fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), L Norvaline, CFM Nitro*TM* (Delvist hydrolyseret valleproteinisolat (Mælk)), ekstrakt fra fyrrebark, Vindruekerneekstrakt (Vitis vinifera L.).

Allergener:

For allergener, se ingredienser i fed skrift.

Ernæringsinformation

Portionsstørrelse - 4 Kapsler

Portioner Per Beholder - 30 (120 Kapsler), 60 (240 Kapsler)

Typiske Ernæringsmæssige Værdier

      Per Portion
L Arginine Nitrate     1.25 g
L Citrulline DL Malate     450mg
L Norvaline     100mg
Ekstrakt af druekerner     7.5mg
Fyrrebarkekstrakt     75mg
CFM Nitro™     75mg

Kundeanmeldelser

Hvor anmeldelelser refererer til mad eller kosmetiske produkter kan resultater variere fra person til person. Kundeanmeldelser er uafhængige og er ikke et udtryk for The Hut Groups holdning.

Oversigt

5.0

5.0

(2 Kundeanmeldelser)

  • 5    2
  • 4    0
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    0
Oprettet den

5 stjerner

Samlet:

5

Blandbarhed:

5

Smag:

5

Effektivitet:

5

Er helt vild med det pump man får, efter indtagelse af dette produkt! 5 stjerner herfra!

Mon Feb 06 21:09:47 GMT 2017 af Ulrich #1 Top Anmelder

Pump

Samlet:

5

5 piller giver for mig et vanvittig godt pump, hvilket gir en meget større motivation under træningen! 5 stjerner da jeg ikke har noget at klage over omkring service, levering eller selve produktet.

Sun Aug 21 21:04:16 BST 2016 af Jannik #1 Top Anmelder

Nitro Extreme

Vælg billede

Nitro Extreme
Back to top