• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarisk

  Vegetarisk

 • Veganer

  Veganer

Phosphatidyl Serine

Cortisol suppressor

Smag
Pakke
Mængde

❓❓❓ Mysterierabat ❓❓❓ | Hvor meget sparer du? | Brug koden: MYSTERIE

Kun i 48 timer giver vi dig en mysterierabat - Hvor meget sparer du?

Find ud af det med koden: MYSTERIE

Tilbuddet gælder til og med den 23. februar 2017 eller så længe lager haves. Tilbuddet gælder ikke allerede nedsatte varer. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 700 kr.

KØB NU

289 kr

På lager | Normalt afsendt inden for 24 timer

Produktoversigt

Phosphatidyl Serine (PS) er et naturligt forekommende næringsstof som bliver kaldt en phospholipid og er en vigtig bestanddel af humane cellemembraner. Det findes særligt høje koncentrationer i membraner af celler med en høj metabolisk aktivitet, såsom hjernen, hjertet, leveren og skeletmuskulaturen.

Phosphatidyl Serine tilskud kan også undertrykke cortisol produktion. Cortisol og andre stress reaktioner er er ofte forbundet med immun undertrykkelse og nedbrydning af væv. Dette kan resultere i at protein bliver trukket ud af musklen og skaber en katabolsk tilstand. Derfor, kan brugen Phosphatidyl Serine hjælpe med at opretholde muskelmasse i perioder med meget stress og intens motion.

Det er blevet rapporteret at Phosphatidyl Serine har en positiv effekt på den mentale funktion og humøret. Det er blevet udstedt til dem, der lider af Alzheimers sygdom og andre aldersrelaterede tilhørende kognitiv tilbagegang. Flere undersøgelser tyder på, at patienter i de tidlige stadier af Alzheimers reagerer bedre på supplement af Phosphatidyl Serine. Resultater viser også at patienterne oplevede bedre humør og adfærd som et resultat af at bruge Serine.

Det er også blevet foreslået, at Phosphatidyl Serine kan hjælpe med at forbedre aerobe udholdenhed ved at forsinke trætheden.

vores PS er afledt af soja.

Bemærk at den produkts emballage som minimum er skrevet på engleks. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også fremgå på produktet, afhængigt af hvilket produkt der er tale om.

Vigtige fordele

 • Kan hjælpe med behandling af kognitiv tilbagegang
 • Hjælper med at reducere Cortisolniveauer og fremme muskelmasse vedligeholdelse
 • Har vist sig at forsinke muskel trætheden

Anbefalet brug

Som kosttilskud anbefaler vi 300mg, én gang dagligt.

Tilføj 1 og en halv MP mini scoops (300mg) til din foretrukne mængde vand eller frugtjuice og indtag med det samme. Bedst at indtage med mad.

1 x MP Plast Scoop (mini) rummer 200 mg (0,2 g).

Ingredienser

Dette produkt er 100 % phosphatidylserin (20 %) med intet tilføjet eller taget væk

Ernæringsinformation

100% Phophatidyl Serine.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.Skriv en anmeldelse og deltag i konkurrencen om at vinde et gavekort på 740 kr

Phosphatidyl Serine

Vælg billede

Phosphatidyl Serine