Valentins Dag - Pakkeløsning til hende

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

REWIND! 25% på alt brug kode: SPAR25 | 3 FOR 2 på alt brug kode:3FOR2DK

25% på alt | Brug kode: SPAR25

3 for 2 på alt | Brug kode: 3FOR2DK

3 for 2: tilføj blot 3 produkter til din kurv, brug koden, og vi giver dig det billigste gratis. 

Tilbuddet gælder til og med søndag d. 24. September eller så længe lager haves. Max én rabatkode per ordre. Max rabat på 2000 kr.

KØB NU
869 kr
Udsolgt

Produktoversigt

Forkæl dine kære denne valentins dag med denne eksklusive Valentins Dag Pakkeløsning til hende. Fyldt med en håndfuld dejlige godbidder, denne pakkeløsning vil helt sikkert hjælpe dig med at nå dine træningsmål i år.

Pakkeløsningen indeholder:

Impact Whey Protein - 1kg

Med flere varianter at vælge mellem, er Impact Whey Protein, Storbritanniens valleprotein nummer 1. Fremstillet af 100% førsteklasses valleprotein koncentrat, Impact Whey Protein indeholder 20g protein per portion (80%). Det indeholder også en omfattende aminosyreprofil, der indeholder alle de essentielle aminosyrer (EAA) og indeholder over 2g leucin per portion.

BCAA, Fersken og Mango, 250g

Pakkeløsningen indeholder også vores BCAA pulver. Forgrenede aminosyrer er essentielle aminosyrer, der indeholder en 2:1:1 fordeling af leucin, isoleucin og valin. Under træning bliver aminosyrer vigtigere, eftersom at det er svært at bevare det ønskede niveau gennem kosten alene. Med dette pulver, kan du nå det rette niveau af forgrenede aminosyrer på en let og hurtig måde. Bland blot 5 gram BCAA (2 små scoops) med din ønskede mængde vand, frugtjuice eller endda pre/post workout shaken.

Superfood XS - 300g

Superfood XS er en blanding af forskellige frugter og grøntsager i frysetørret form og filtreret frugt- og grøntsagspulver. Det brede udvalg af frugter og grøntsager i Superfood XS blandingen inkluderer acai, æble, solbær, blåbær, broccoli, tranebær, mangostan, granatæble, macqui bær, hindbær, røde druer og hyben. Superfood XS kan tages når som helst under træning eller i løbet af dagen, det anbefales at indtage produktet med vand, men for det bedste resultat, prøv da at blande med din yndlingsjuice eller endda at kombinere med en sund proteinshake..

Active Woman - 120 tabletter

Active Woman er et omfattende multivitamin specifikt designet til kvinders unikke ernæringsbehov. Active Woman er en god måde at booste vitamin- og mineralindtaget og udfylde eventuelle mangler i din kost.

Myprotein Barrel Bag - Pink

Myprotein Barrel Bag er en taske med Myprotein logo på siden og MP Performance logo på hver ende. Tasken er fremstillet af et holdbart lærred stof og omfatter en aftagelig skulderrem og to håndgreb, er let at bære og perfekt at have med til træning og til at transportere dit tøj eller træningsudstyr. Tasken har også en lomme med lynlås på ydersiden, perfekt til opbevaring af løse ting som kort eller nøgler.

Shaker Bottle Mini - Pink

Vores Shaker Bottle er den mest avancerede flaske til sportskosttilskud på markedet i dag, da den hjælper dig med at producere de jævneste drikke, uden at det kræver meget af dig. Vi har nu gjort dem endnu mere bekvemme og lette at anvende, med denne fantastiske mini 400ml flaske. Den nye 400ml flaske fylder endnu mindre i din taske, hvilket gør det til den perfekte shaker, når du er på farten.

Bemærk venligst, at mærkaterne på produkter leveres på engelsk som et minimum. Fransk, italiensk, tysk, spansk, dansk, svensk og finsk kan også forekomme på enkelte produkter.

Vigtige fordele

  • Perfekt gave til valentins dag.
  • 6 fantastiske produkter med en enestående værdi.
  • Specifikt udvalgt til kvinder.

Anbefalet brug

Se venligst det individuelle produkts side for detaljer.

Ingredienser

Se venligst det individuelle produkts side for detaljer.

Ernæringsinformation

Se venligst det individuelle produkts side for detaljer.

Kundeanmeldelser

Der er i øjeblikket ingen anmeldelser.

Valentins Dag - Pakkeløsning til hende

Vælg billede

Valentins Dag - Pakkeløsning til hende
Back to top